Interessante links


Sp Waasmunster


Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen!
Inschrijven
Uitschrijven
Hosting door YMLP.com

MATCHVERSLAGEN Seizoen 2017-2018

Juventus -YB SK Beveren 1 - 0

In de opwarming viel Pieter uit met een (lichte) blessure aan de hamstrings.Naast deze tegenslag moest Tom nog wat schuiven met de pionnetjes.Ricky belde in de voormiddag af wegens ziekte en Bjorn Van Den Bremt zat ergens hoog en droog tussen de sneeuwfanaten. Lars kwam terug in de ploeg en Bjorn kwam achterin op zijn vertrouwde plek.
Dat het geen gemakkelijke match ging worden was van bij de aftrap duidelijk.De fysieke paraatheid , langs beide kanten , werd direct aan een test onderworpen.
Laureys probeerde het met een kopslag naar de winkelhaak maar zijn poging ging over het doel.(5')
Een verre inworp van Carl viel voor de voet van Maxim die onmiddellijk uithaalde maar de bal ging via een verdediger in corner.(6')
Een vrije trap van de blauwgelen ging recht op Grisha af (8')
Eens de tweede adem gevonden plaatste Juve een kleine versnelling. Gert legde de bal breed op de volledig vrijstaande Joachim en die kon rustig de hoek uitkiezen. Hij ging met succes voor de korte hoek net naast de paal.(1-0 15'). Een lat verjaardagscadeau.
Even later had hij bijna weer succes maar nu devieerde hij de voorzet van Maxim op de bovenkant van de deklat.(18')
Juve hield de bezoekers in een houdgreep. Bjorn zette met een verre pas Gert alleen voor de bezoekende doelman maar die redde met een beenveeg het schot. De bal caprioleerde weer voor de voet van Gert en nu legde hij de bal achteruit op Maxim maar die schoot over het doel.(20') Een reuzekans.
De match werd bitsiger en de eerste gele kaarten kwamen boven.
Sulmon kreeg een kans op een vrije trap van YB maar zijn halve schaar ging over doel.(23')
Een inswinger van Kenneth , op vrije trap , ging net over Bjorn in de armen van doelman De Koster.(26')
Gert , goede match , legde klaar voor de voet van Jordy die uithaalde maar opnieuw redde doelman De Koster. Ditmaal met de voet.(31').
Een hoekschop van Kenneth werd door Bjorn over het doel gekopt.(36')
Een laatste kans voor de rust was er voor Carl die een afvallende bal , na corner , over de doelman maar ook over het doel lepelde(43').

Ruststand 1-0

Geen wijzigingen tijdens de rust .
Blijkbaar hadden de bezoekers tijdens de rust van kleding gewisseld. De battledress werd aangetrokken en de loopgraven werden opgetrokken.
Af en toe werd er nog eens gevoetbald. Joachim waagde zijn kans maar de YB goalie ging goed plat.(55')
C arl kreeg een door hem zelf getrapte corner terug en haalde uit vanuit een scherpe hoek. Het schot zeilde voorlangs.(57')
YB kreeg via Sinnaeve een kans op corner maar zijn kopbal ging over het doel.(60')
Een doorgebroken Sulmon legde de bal terug aar het penaltypunt maar Grisha had het doorzien en stopte de bal voor de neus van een aanvaller.(62')
Aan de overzijde haalde Carl verschroeiend uit vanop 35 meter maar de bal ging centimeters naast.(63')
De sfeer werd grimmiger en grimmiger. Even dreigde een opstootje.
Gert begon aan een wandeling door de YB verdediging maar De Koster duwde zijn schot in hoekschop.(71')
De spanning was te snijden en het voetbal verwaterde. De bal werd plots een hete aardappel die zo snel mogelijk moest doorggeven worden. Of hij werd gewoon weggekeild.
Er waren nog amper kansen.
Een voorzet van Maxim werd door Lars op het achterwerk van een verdediger getrapt.(76')
Even was er nog opwinding toen een vrije trap van YB met een doelpunt tot gevolg door de lijnrechter weggewuifd werd door de lijnrechter wegens buitenspel en een fout op Grisha.(81')
Het aftellen duurde lang maar de stand bleef ongewijzigd.
Juve haalde op basis van de eerste helft een verdiende overwinning en klimt een plaatsje hoger in de rangschikking. Het kan intussen wat rustiger ademhalen.
Volgende week de verplaatsing naar leider Doorslaar. Het zal zonder Kenneth en Wouter moeten die vandaag hun derde gele kaart pakten. Of Pieter er ook zal bij zijn is nog een vraagteken. Posditief is de terugkeer van Bjorn VDB na zijn skivakantie.(als hij toch blessurevrij weerkeert).

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van De Velde Wouter , De Saedelaere Kenneth , Van Riet Carl ,Van den Abbeele Lars , Stevens Maxim , Claus Jochen , De Smet Gert (88' De Haeck Tony), Verbeiren Jordy (83 ' De Smedt Niels), Bjorn De Bruycker, De Block Joachim

Wisselspelers : Haegeman GertJan , De Haeck Tony , Jacobs dany , De Smedt Niels
Gele kaarten : Van De Velde Wouter , De Saedelaere Kenneth , De Smet Gert
Rode kaarten :

Doelpunten : De Block Joachim

Bazel - Juventus 1 - 0

Voor de verplaatsing naar Bazel , op gelijke hoogte in de stand , kon Tom geen beroep doen op Robbe (geschorst). Verder ontbraken nog altijd Robin (knieblessure), Simon (nog altijd ziek maar al aan het trainen) en Lars (spierscheur).
Juve trok van bij de start alle registers open en ging op zoek naar een snelle voorsprong.
Al in de eerste minuten kreeg Juve een vrije trap . Kenneth achter de bal maar Joachim was een paar inches te klein. Dit zette meteen de toon van de match.Juve , gespeend van enig geluk ontbrak het aan een goede gemillimiteerde pas en de bal viel altijd een ietsje verkeerd om gevaarlijk te zijn.
Op een vrije trap van Carl , vanop de rechterflank ging Maxim onderdoor , en Wouter aan de tweede paal was te verrast om te scoren.(9')
De thuisploeg wendde alle middelen aan om onze jongens af te stoppen. Een zware aanslag op Jordy werd door de ref nog met een dreigende vinger toegelaten maar even later vielen de eerste gele kaarten.
De thuisploeg kreeg een goede kans via Claessens maar zijn poging was te zwak en ging recht op Grisha af (23')
Ook Jeroen dreigde met een schot vanop afstand maar ook hij miste precisie.(24')
De match kwam in evenwicht en Bazel kwam meer dreigen. Toen Grisha een vuist te kort kwam tegenover Claessens was Kenneth erbij om de bal voor de lijn te keren.(25')
Een mooie aanval waarbij Jordy Joachim wegstuurde op rechts , bracht deze laatste de bal voor doel waar Jeroen net niet bij kon en Maxim nam de doorschuivende bal op de slof maar naast het doel.(27')
En net nu Juve de tegenstander in de hoek leek te drijven gebeurde het. Een (onnodige fout aan de achterlijn , niet ver van de hoekschopvlag) lag aan de basis. De vrije trap werd aan de tweede paal door de volledig vrijstaande Van Wauwe binnen gekopt.(30'1-0).Eens Juve terug de draad opgepikt had ging het op zoek naar de gelijkmaker.
Nog voor de rust kregen we drie kansen.
Een eerste poging mikte Joachim over het doel (40')
Bij de tweede werd een harde knal van Jeroen afgeblokt en Wouter mikte de afvallende bal net naast.('44')
Net voor affluiten haalde Jeroen nog eens uit maar de jonge doelman Van Landeghem haald diens knal uit de winkelhaak.(44')

Ruststand 1-0

Geen wijzigingen tijdens de rust .
Juve startte na de pauze zoals het net voor de rust was geëindigd. Het zette Bazel vast op eigen helft.Doch echte kansen kwamen er te weinig om de gelijkmaket te scoren.
Toch was er gevaar toen een afgeweken voorzet van Wouter in de winkelhaak leek te zeilen maar de doelman redde de situatie en duwde de bal in hoekschop.(50')
Een voorzet / schot van Joachim was bijna de ideale voorzet voor Maxim maar die kon , volledig vrijstaande aan de tweede paal ,net niet bij de bal.(55').
De thuisploeg haalde vanaf de pauze de truc boven van de tijdswinst. Ballen die buiten gingen leken te heet om op te nemen en de doelman kreeg altijd de kramp als hij aan de bal kwam.
Af en toe kwam Bazel wel gevaarlijk uit de hoek op de counter. Zo mikte Janssens naast(60').
Maxim mikte ook van dichtbij over .(63')
Tijd voor nieuw bloed. Ricky (gisteren bij de beloften nog goed voor 4 goals) kwam Joachim vooraan aflossen.
Doch na een halfuur druk op een zwaar terrein leek het beste er af.
Mettepenningen zag nog een individuele poging op Grisha stranden.(78')
In een laaste alles of niets offensief ging Juve resoluut voor de toch wel verdiende gelijkmaker.
Een goede aanval , mischien wel de beste van Juve in de match , opgezet door Gert met als aflossingspunt Jeroen bracht Gert in een uitstekende positie .Zijn zwangere voorzet werd nog door een verdediger net voor de neus van Ricky in hoekschop getrapt.(85')
Bjorn kreeg nog een kans ,na hoekschop maaar hij streelde de bal onvoldoende met de studs.(87')
De afsluitende kans was er voor Maxim maar op zijn schot ging de thuisdoelman goed plat.(91')
Juve verzuimde vandaag om minstens een punt mee te nemen komt echt de kelderverdieping in zicht.
Nu volgt een tijdje van bezinning en van rust. De volgende match is thuis tegen YB Beveren. En dan is het al van moeten.Maar dat zijn al zorgen voor volgend jaar.
Nog een goed jaaruiteinde gewenst!!

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van De Velde Wouter , De Saedelaere Kenneth , Van Riet Carl ,Elinckx Pieter , Stevens Maxim , Claus Jochen (75 ' De Smet Gert) , Macharis Jeroen , Van Den Bremt Bjorn, Verbeiren Jordy (75' Bjorn De Bruycker), De Block Joachim (65' Collewaert Ricky),

Wisselspelers : Haegeman GertJan , De Smet Gert , De Bruycker Bjorn , Collewaert Ricky
Gele kaarten : Claus Jochen
Rode kaarten :

Doelpunten :


Juventus - Vrasene 1 - 2

Voor deze eesrte officiële avondmatch in de geschiedenis van Juventus kon Tom geen beroep doen op Bjorn De Bruycker (gekwetst ) en Gert (geschorst). In hun plaatsen kwamen Jordy (terug na een griepaanval ) en Pieter.
Op een koud en kil speelveld , met temperaturen lichtjes onder nul , en een mistlaag die het zicht licht benam probeerden beide ploegen er het beste van te maken.
Maar alras bleek dat Juve niet bij de les was. Al in de aanvangsfase noteerden we al een paar kansen voor de bezoekers. De beste was er voor Van Hiel die (uit een scherpe hoek) nog voorlangs schoot als hij op Grisha mocht afgaan.(7')
Voor Juve noteerden we de beste kans (en ver de enige in de eerste helft) toen Joachim in de volley op doelman Van Buynder knalde die evenwel niet kon klemmen. Toen Blokkie de bak opnieuw veroverde werd hij onderuit geschoffeld met geel als gevolg.De vrije trap door Blokkie zelf genomen ging evenwel naast.(16')
Vrasene kwam op voorsprong toen op een hoge voorzet van de linkerflank , Grisha even aarzelde om uit te komen en Tachelet knikte binnen.(20' 0-1)
De bezoekers bleven de lakens uitdelen. Van Hiel draaide een vrije trap rond de muur maar ook naast de paal buiten.(23')
Toen was het al duidelijk dat Juve de bezoekers kon in verlegenheid brengen , laat staan dat ze drie goede passen na elkaar konden geven.
Doelman Van Buynder beleefde een rustige avond maar Grisha anderzijds moest altijd alert zijn.
Pieter wilde een voorzet ontzetten maar de bal schampte af en maakte rare capriolen om uiteindelijk maar net over het eigen doel buiten te gaan.(33') Ei zo na een own goal.
Veel meer viel er niet meer te noteren in de verdere eerste helft. .

Ruststand 0-1

Geen wijzigingen tijdens de rust .
Ook in de tweede helft was er niet meteen beterschap merkbaar.
Juve bleef maar aanmodderen en de bezoekers moesten zelfs niet hun beste voetbal boven halen om het laken naar zich toe te trekken.
Een verre vrije trap van Vereecken ging recht op Grisha af.(50')
Een uitbraak van Juve liet Jeroen van af de achterlijn nog klaarkijkend de bal voor te zetten maar de doelman zat er gepast tussen.(50')
Een nieuwe vrije trap van de bezoekers ging keihard naast de muur , haalde Grisha met n hand weg .(54')
Even later moest hij weer alert zijn op een doorgekopte verre inworp die dreigde onder de deklat binnen te vallen maar Grisha lifte de bal over het doel.(58')
Het was slechts uitstel. Op een mooie collectieve aanval van Vrasene werd de ganse verdediging open gereten en Verbeke zette de 0-2 op het scorebord.(63' 0-2)
Juve leek te berusten in de nederlaag en Tom ging over tot een paar wissels. De jonge De Smedt kwam in de ploeg en die gaf Juve meteen meer elan.
Eerst legde hij de bal breed op Joachim die meteen uithaalde maar doelman Van Buynder redde met de voet (83')
Bij een volgende fase was hij afwerker van dienst toen een hoekschop bleef hangen voor doel en Niels was er als de kippen bij om binnen te duwen.(84' 1-2)
Juve zette nog een eindoffensief in om een gelijkspel uit de brand te slepen maar verder dan wat blinde aanvallen kwam het niet meer. Vrasene toonde zich de betere en nam verdiend de punten mee naar het Waasland. Maar Juve maakte het hen wel gemakkelijk.
Juve en de sponsoravond , het lijkt wel een controverse.
Volgende week de verplaatsing naar St Gillis waar een paar oud Juve spelers klaar staan om onze ploeg warm te onthalen. .

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van De Velde Wouter , De Saedelaere Kenneth , Van Riet Carl ,Elinckx Pieter , Stevens Maxim 67 ' De witte Robbe) , Claus Jochen (80 ' De Smedt Niels) , Macharis Jeroen , Van den Abbeele Lars (72' De Saedelaere Kenneth ) , Verbeiren Jordy , De Block Joachim,

Wisselspelers : Haegeman GertJan , De Smedt Niels , De Saedelaere Kenneth , De Witte Robbe
Gele kaarten : De Witte Robbe , Van Riet Carl
Rode kaarten :

Doelpunten : De Smedt Niels


Grembergen - Juventus 0 - 1

Bjorn Van Den Bremt was er wegens een teveel aan geel niet bij. Joachim kwam weer in de ploeg na zijn schorsing.Jeroen mocht na zijn goede prestatie op Haasdonk opnieuw in de spits starten. Jordy , op donderdag grieperig uitgevallen op de training startte op de bank evenals de vorige week geblesseerde Pieter.
Grembergen opteerde voor een snelle voorsprong en ging erg voortvarend van start. Juve moest blijkbaar wakker geschud worden en dat gebeurde na een slechte terugspeelbal waarbij SK een eerste mogelijkheid kreeg maaar naast besloot.(2')
Juve trok nog in de aanvangsfase het spel in evenwicht.
De eerste helft werd gespeeld aan een hoog tempo en veel inzet.
Stevens trapte op doel maar diens schot was te zwak om Grisha te verontrusten.(9')
Blokkie aangespeeld op de linkerflank moest naar de zijlijn uitwijken maar kneep naar binnen waar hij van een eind buiten de grote rechthoek op doel knalde maar zijn schot ging hoog over.(14')
Tegenslag voor Juve toen Bjorn De Bruycker moest vervangen worden door Pieter .Gevreesd wordt voor een letsel aan de mediale band en dat zal een aantal weken duren eer hij weer inzetbaar is.(18').
Jochen blokkeerde met het lichaam een kanonskogel van een eind buiten de backlijn afgevuurd.(19')
Blokkie ging op wandel op links en bracht de bal voor doel waar Jeroen de bal wou klaar leggen voor Maxim maar de bal was te onzuiver.(20')
Een (te) verre hoekschop werd door Maxim voorbij de tweede paal weer opgepikt en die zette opnieuw voor doel waar Jeroen nipt naast de eerste paal devieerde.(23')
Juve toonde zich nu de betere van de thuisploeg.
Gert ging op rechts aan de haal maar knalde vanuit een scherpe hoek pardoes op doelmanSmekens.(29')
Een vrije trap van SK , getrapt door Quintelier , ging over het muurtje in de hoek maar Grisha had alles doorzien en had daar geen moeite mee.(30')
Op een voorzet van Gert trapte Jeroen half naast de bal en de herneming strandde op de doelman.(31')
De thuisploeg stak een tandje bij. Quintelier probeerde Grisha te verrassen met een lage schuiver maar onze keeper keerde met de voet.(36').
Een hoekschop (Grembergen scoort veel op standaardsituates) werd in tweede instantie door Maes over de lijn gewerkt (38' 1-0)
Toch wel een koude douche.
Juve ging nog op zoek naar de gelijkmaker in de resterende tijd voor de pauze.
Sk haalde de grove bezem boven. Anrys haalde met een doodschop Maxim onderuit (zou dat intervieuw er voor iets tussen zitten?) en dat is altijd donkerrood. De vervangende ref (normaal was er een ref uit de hoogste reeks aangeduid) durfde echter de zwaartse (en logische) santie niet te nemen.
Kenneth zette zich achter de vrije trap , vanop 30 meter .De schuiver werd door de doelman afgeweerd in de voeten van Wouter die de bal binnen ramde.(44' 1-1)
Meteen een logische stand bij de rust.

Ruststand 1-1

Geen wijzigingen tijdens de rust .
Had de koffie er iets mee te maken of hadden de spelers te veel gegeven tijdens de eerste helft. Feit is dat Juve slap uit de kleedkamers kwam.
Gert pakte al snel geel en zijn fout lag aan de basis van het tweede thuisdoelpunt. Het was een copy van het doelpunt van Juve en Waegeman werkte de tweede goal voorbij Grisha.(50 ' 2-1)
Juve reageerde via een vrije trap van Joachim , nochtans op een uitstekende plaats maar die verdween hoog over het doel.(52')
Bij de daaropvolgende uitbraak mocht Stevens doorgaan op de rechterflank en knalde subliem in de verste hoek. (54' 3-1)
Deze mokerslag kwam Juve nooit meer te boven . Tegen het fysieke spel van SK had Juve weinig of niets in de pap te brokken.De ploeg verzandde tot losse elementen waaruit het cement verdwenen was.
Grembergen scoorde nog een vierde maal ironisch langs Anrys (de man die al lang onder de douche had moeten staan).(74' 4-1)
Bij Juve was de kous af en de motivatie om verder te strijden ver te zoeken.
Nog eenmaal laaide het vuur op toen Joachim , aan de rand van de grote backlijn , breed legde op Maxim maar die zag zijn schot overwaaien.(78')
De stand veranderde niet meer en deze derby eindigde op veel te zware cijfers die er totaal anders kon uitzien als de ref zijn werk had gedaan.
Volgende match gaat door op zaterdag tegen Vrasene om 20 uur. Het wordt de eerste officile avondmatch van FC Juventus in de KBVB.
Juve heeft deze week de kans om de trein weer op het goede spoor te zetten.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van De Velde Wouter , De Saedelaere Kenneth , Van Riet Carl , De Bruycker Bjorn 18 ' Elinckx Pieter ) , Stevens Maxim , Claus Jochen , Macharis Jeroen (79 De Smedt Niels) , De Smet Gert , Van den Abbeele Lars (65 ' Verbeiren Jordy) , De Block Joachim,

Wisselspelers : Haegeman GertJan , De Smedt Niels , Elinckx Pieter , Verbeiren Jordy
Gele kaarten : De Smet Gert , Van De Velde Wouter
Rode kaarten :

Doelpunten : Van De Velde Wouter


Haasdonk - Juventus 0 - 1

Joachim , geschorst , werd vooraan vervangen door Jeroen. Pieter ondervond hinder aan de hamstrings en liet zich wijselijk vervangen door Kenneth.
Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht bij de aanvangsminuten.
Na een vijftal minuten brak Haasdonk een eerste maal uit. Bjorn haalde met een perfecte sliding de bal uit de voeten van de doorgebroken Kanteh. Bij de daaropvolgende hoekschop was het even alarmfase rood voor Juve.Een geharrewar voor ons doel leverde Haasdonk een tweetal schietkansen op maar steeds was er een been in de weg.(6')
Juve voerde de druk stilaan op.
E en eerste poging tussen de palen kwam er van Jochen maar het schot was te zwak en te centraal geplaatst om doelman Van Steen te verontrusten.(10').
Een vrije trap genomen door Behiels , draaide vervaarlijk rond de muur maar Grisha punchte de bal in corner.(11')
Een voldragen aanval over onze rechterflank leverde een voorzet op die half gemist werd door Jordy . Net voor die trapte maakte de bal rare capriolen met het gevolg dat de bal naast de goal terecht kwam.(20')
Nu volgde een kwartier met veel middenveldspel. Beide ploegen verdeelden broederlijk de koek qua balbezit.
Het gezapige voetbal werd abrupt gestopt toen doelman Van Steen de bal uitgooide naar zijn laatste verdediger aan de rand van de grote rechthoek. Jordy zette direct druk en haalde de bal uit diens voeten .Met wat meeval kwam de bal weer voor zijn voeten en kon hij alleen op de doelman afgaan. Met een prachtige lob verdween de bal in doel.(38' 0-1).
Haasdonk kon niet dadelijk reageren en tot aan de rust hield Juve de koord.

Ruststand 0-1

Geen wijzigingen tijdens de rust . De thuisploeg ging een iets aanvallendere koers varen maar dat gaf meer ruimte aan onze flanken. En die maakten daar gretig gebruik van.
Jeroen zette een dubbelpas op met Gert en die werd in het straatje gestuurd. Deze mocht alleen op doel afgaan maar zijn schot ging voorbij de tweede paal maar wel de verkeerde kant.(49')
Opnieuw een uitbraak van Gert die een goede voorzet afleverde.De doelrijpe pass werd echter door de verdediging onderschept.
Haasdonk voerde nu de forcing . Een zucht van verlichting ging door de Juve rangen wanneer een vrije trap maar net naast de verste paal buiten zoefde.(63')
De tegenprikken van Juve deden ook de thuisploeg bibberen maar Maxim toonde tot driemaal toe teveel balverliefdheid. Tot 2 mannetjes in de wind zetten was geen enkel probleem maar dat duurde dan te lang en dan was de thuisploeg al weer georganiseerd.
Juve had dan weer een reddende engel op de schouder zitten toen alweer een geharrewar voor doel twee niet te missen kansen opleverde voor Haasdonk. Finaal ging het schot net naast de tweede paal buiten.(65')
Een balverlies van doelman Van Steen in de grote rechthoek zorgde voor sensatie maar de bal werd steeds doorgeschoven en er werd niemand gevonden om af te drukken.(73')
De ingevallen Lars verstuurde een perfecte voorzet achter de verdediging en een verdediger ontzette paniekerig de bal die ei zo na in eigen doel verdween.
Het verse bloed bracht Juve weer meer op de voorgrond. Maxim waagde zijn kans met een grondscherend schot naar de verste paal maar doelman Van Steen ging goed plat.(81')
Nog een rommelige fase (de derde al in de match) werd ook dit maal geen goede keer voor de thuisploeg.
Dit was de laatste maal dat Haasdonk voor wat gevaar zorgde.
Juve speelde de match professioneel uit wat nog wat gele kaarten opleverde.
Doch de score bleef ongewijzigd , zodat Juve met de drie punten huiswaarts keerde.
Volgende week opnieuw een verplaatsing . Ditmaal juist over het water naar Grembergen. Met de ploeg in vorm moet dat te doen zijn .
Bjorn is dan wel geschorst want die pakte zijn zesde(!) gele kaart van het seizoen.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van Velde Wouter , De Saedelaere Kenneth , Van Riet Carl (90' Heyvaert Joris) , De Bruycker Bjorn , Stevens Maxim , Van Den Bremt Bjorn , Claus Jochen , Macharis Jeroen , De Smet Gert (81' De Smet Niels ) , Verbeiren Jordy (62' Van den Abbeele Lars),

Wisselspelers : Haegeman GertJan , De Smet Niels , Van den Abbeele Lars , Heyvaert Joris
Gele kaarten : De Smet Gert , Van Den Bremt Bjorn , De Saedelaere Kenneth
Rode kaarten :

Doelpunten : Verbeiren Jordy


Juventus - Sp Waasmunster 2 - 1

Weer wat aanpassingen voor Tom. Robin , de laatste weken goed bezig , is minstens een zestal weken out wegens een kwetsuur aan de mediale band. Bjorn kwam hem vervangen. Ook Simon meldde zich ziek en Gert nam zijn vertrouwde stek in .Maxim en Pieter , beiden uitgevallen vorige week , werden opgelapt en konden hun plaats weer innemen.
Juve startte met windvoordeel maar het was duidelijk dat de vice-leiders de 0-5 van vorig seizoen wilden revancheren.
In de aanvangsfase waren ze zelfs iets scherper dan onze jongens. Catrysse Jonas kreeg al meteen een reuzekans toen hij vrij voor Grisha mocht afdrukken vanaf de grote rechthoek. Jonas mikte echter over(3').
De kansen golfden heen en weer.
Nu was het de beurt aan Juve. Gert ging door op rechts op karakter , bracht de baan voor doel waar hij nog licht afweek op een been van een bezoeker waardoor Jordy te verrast was om in doel te verlengen.(7')
Van Bossche kopte een hoekschop nipt over de dwarsligger.(8')
Weer naar de overzijde waar Gert nog onbaatzuchtig een assist verkoos boven eigen glorie. Het was echter de verkeerde keuze en de verdediging ruimde op.(9')
Toen viel het even stil. De tweede adem was welkom ophet erg zware terrein.
Eenmaal die gevonden kwam ook de kansen terug.
Gert stuurde Joachim diep en die mocht alleen op doelman Vermeulen afgaan. Het schot van "blokkie" was echter onvoldoende om de doelman te vloeren.Een dot van een kans!(23')
Sensatie even na het halfuur toen Pieter in een reflexbeweging de bal beroerde en die viel voor de voeten van Grisha die de bal opraapte. De ref , niet altijd logisch in zijn beslissingen , zag er een vrijwillige terugspeelbal in en legde de bal op 1 meter buiten de kleine rechthoek. Dat daarbij de muur op geen 9,15 meter stond is blijkbaar van ondergeschikt belang. Gans de ploeg op de doellijn maar tot grote opluchting werd de bal nog voor de doellijn gekeerd. (30')
Beld probeerde Grisha nog te verschalken met een lobbal maar die ging wel over Grisha maar ook over het doel.(32')
Van Bossche waagde nog zijhn kans vanop 23 meter maar de bal zeilde naast.(38')
De stortregen zorgde er voor dat er niet meer gescoord werd voor de rust. .

Ruststand 0-0

Geen wijzigingen tijdens de rust De regen was intussen overgegaan in smeltende sneeuw. Toch probeerden de beide ploegen hun uiterste best om de supporters op te warmen.
Maxim waagde zijn kans van iets buiten de 16 meter maar zijn schot ging recht op doelman Vermeulen af.(51')
En tel later mikte Jordy over de winkelhaak.(52')
Juve , nu naar de favoriete goal toonde zich de betere en de kansen kwamen er meer en meer.
Toen Joachim door het centrum spurtte maakte laatste man Van Dyck een fout op onze spits net buiten de grote backlijn. Waasmunster moest verder met 10 man maar de vrije trap leverde niets op.(60')
Juve kan normaliter weinig voordeel halen uit een man meer situatie en opnieuw leek dit waarheid te worden.
De bezoekers plooiden zich dubbel en kwamen zelfs op voorsprong toen Van Bossche een eerder door Grisha afgeweerde knal in de rebound in de winkelhaak knalde.(71' 0-1)
Tom haalde er meteen een aanvaller bij en Juve kwam er nu sterker uit.
Gert probeerde het met een wanhoopschot maar mikte naast.(75')
Toen hij een minuut later opnieuw mocht aanleggen was de doelman gezien maar nu kopte de verdediger Catrysse de bal uit het doelvlak.(76')
Waasmunster geraakte nu nog amper uit de omknelling.
Een scrimmage voor doel met een paar afgeweerde schoten kwam voor de voet van Joachim die vanuit een scherpe hoek genadeloos binnen knalde.(78' 1-1)
Juve rook nu bloed . Een schot van Maxim werd door doelman Vermeulen met n hand uit het doelvlak geslagen. De bal viel op het hoofd van Joachim die voor doel kopte waar Jeroen koelbloedig binnen schoot.(84' 2-1)
Waasmunster zette nog een slotoffensief in maar Grisha redde de meubelen op een schot van Catrysse.(89')
In de slotminuut sloeg een bezoekend schot nog via de onderkant van de dwarsligger opnieuw in het veld.(90')
Het was dus nog even bibberen in de slotfase (en dat was niet alleen van de koude) maar finaal bleef Juve verdiend overeind en kon het feestje ,dat nog behoorlijk lang duurde , beginnen. Het liedje van Jef Van Uytsel zal weer populair zijn maandag.
Volgende week zaterdag de verplaatsing naar Haasdonk , weer een topper.Dat zal zonder Joachim moeten gebeuren daar die vandaag zijn derde gele kaart kreeg. .

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van Velde Wouter (86' De Saedelaere Kenneth), Elinckx Pieter , Van Riet Carl, De Bruycker Bjorn , Stevens Maxim , Van Den Bremt Bjorn , Claus Jochen (81' Van den Abbeele Lars) , De Block Joachim, De Smet Gert, Verbeiren Jordy ,

Wisselspelers : Haegeman GertJan , De Saedelaere Kenneth , Van den Abbeele Lars , Macharis Jeroen
Gele kaarten : Bracke grisha , De Block Joachim
Rode kaarten :

Doelpunten : De Block Joachim , Macharis Jeroen


Buggenhout - Juventus 2 - 1

Een paar wissels moesten beterschap brengen. Robbe , vrijdag geopereerd , was er al niet bij.Bjorn viel naast de basiself net als Gert. In hun plaatsen kwamen Carl , Maxim en Simon .Juve nam de aanvangsfase voor haar rekening.
Al na 2 ' probeerde Jordy met een stiftertje de lokale doelman te verslaan maar de bal ging over het doel.(2')
Nog voor de secondenwijzer vijf rondjes had gedraaid vond Joachim de paal op zijn weg toen hij de bal achterwaarts doorkopte. De bal sloeg via de paal weer in het veld.(4')
Het was slechts uitstel. Juve kreeg wat hulp van de thuisspelers wanneer een voorzet verkeerd ingeschat werd (geen wonder dat het regende met zo'n gat in de lucht ) en Wouter nam het geschenk in dank aan.(6'0-1)
Eenmaal bekomen van de opdoffer bracht Eendracht stilaan de match in evenwicht.
Van Ransbeeck verraste Bjorn met een bruggetje en dook alleen voor Grisha op. Onze doelman redde de meubelen met de voet (13')
De andere Van Ransbeeck probeerde het met een kopbal maar zijn poging miste precisie.(16')
Een mooi uitgespeeld driehoekje tussen Jordy , Simon en Maxim werd door deze laatste naast de winkelhaak geplaatst.(21')
De Buggenhoutse druk zwol aan.
Wouter moest met een sliding een zeker doelpunt voorkomen(26')
Op het halfuur nam Simon de verdediging in snelheid en mocht alleen op de Batselier afgaan. Ook die zette hij in de wind maar zijn schot werd net voor de lijn nog door een teruggekeerde verdediger gekeerd.(30')
In plaats van 0-2 werden de bordjes in evenwicht gehangen toen Van Ransbeeck Sam een afvallende bal genadeloos in doel knalde.(33' 1-1)
Maxim liep te trekkebenen maar bleef nog wat op het terrein in de hoop dat er beterschap kwam. Hierdoor haalde Eendracht het overwicht in het middenveld. Dit leverde 2 kansen op voor Leemans.Eerst mocht hij alleen op Grisha af gaan maar mikte naast (37') en even later schoot hij over het doel vanaf de 16 meterlijn.(39')
Met de vervanging van Maxim door Bjorn werd het evenwicht weer hersteld.
Toch bleef de gelijke stand op het bord tot aan de rust.

Ruststand 1-1

De rust deed onze jongens blijkbaar geen goed. Juve won nog amper duels en liet veel ruimte in het middenveld.
Leemans miste alsnog een reuzekans toen hij op snelheid doorging en alleen voor Grisha opdook. De hoek was echter scherp maar hij probeerde het met een hakje. Grisha liet zich niet vangen en hield zijn benen goed dicht. (50')
Pieter nog wat groggy (maakte op het einde van de eerste helft kennis met de vuist van Grisha) kon niet meer verder en Kenneth kwam in als laatste man.(53')
Een mooi uitgespeelde vrije trap over de grond naar Simon die de bal door stak naar Bjorn en diens voorzet werd net voor de aanstormende Wouter weggewerkt.(63')
Een tweede doelpunt van Buggenhout , een vrije trap vanaan de hoekschopvlag naar de eerste paal verdween ongelukkig via Kenneth in doel.(66') Wat een opdoffer
Juve probeerde nog aan te vallen maar had veel te weinig in huis om de thuisploeg te verontrusten.Tot overmaat van ramp moest Juve het laatste kwartier rondmaken met 10 toen Robin uitviel met een blessure aan de knie en er waren al drie vervangingen gebeurd.
De stand bleef onfgewijzigd en beide ploegen kregen geen kansen meer.
Juve kreeg de tweede helft geen vat meer op het middenveld en dat is al een paar weken zo.De resultaten zijn er dan oook naar.
Volgende week de thuismatch tegen de leider. Het dreigt dezelfde gang op te gaan als afgelopen seizoen , want nu ook komt de kelderverdiepuing in zicht.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van Velde Wouter , Elinckx Pieter (53' De Saedelaere Kenneth ) , Van Riet Carl, De Bruycker Bjorn , Stevens Maxim (40' Van Den Bremt Bjorn) , Claus Jochen , De Block Joachim, De Muyter Simon , Verbeiren Jordy (69' De Smet Gert) , Daelman Robin

Wisselspelers : Haegeman GertJan , De Saedelaer Kenneth , Van Den Bremt Bjorn , De Smet Gert
Gele kaarten : Verbeiren Jordy , Van Den Bremt Bjorn
Rode kaarten :

Doelpunten : Van De Velde Wouter


Juventus - Kruibeke 0 - 2

Slechts n wissel tegenover voorgaande week.Jordy kwam in de plaats van Carl.
De bezoekers namen onmiddellijk de match in handen.Amper afgetrapt haalde Smet uit maar zag zijn schot een halve meter naast het doel van Grisha zoeven.(1')
Even later zag dezelfde speler zijn kopbal , op een corner (ver) naast vliegen.(5')
Het was slechts uitgesteld.Meyntjes zette een aanval op langs rechts , bracht de bal voor doel , en kreeg die via een teruggelegde kopbal terug. Hij werkte met een simpele knik in doel.(10' 0-1)
Juve kreeg geen poot aan de grond en moest lijdzaam ondergaan. De bal in eigen rangenhouden was al een heuse opgave. De bal leek een hete appel die zo snel mogelijk van de hand moest.
De bezoekers daarentegen combineerden naar hartelust maar morsten anderzijds met de kansen.
Een vorzet van Meyntjes kwam voor de voet van Rensing maar die mikte de bal vanop 3 meter (nochtans volledig vrijstaand ) nog over de kruising (23') Wat een misser!!
Juve raakte amper weg voor het doel en mocht zich gelukkig wanen wanneer het in een schiettent stond maar ontsnapte aan een tweede dodelijk treffer. Tot 4 maal toe mochten de bezoekers aanleggen. Enmaal haalde Grisha de bal van de lijn de overige keren werden -de schoten afgeblokt.(28')
Op het halfuur kregen we een eerste schot van Juve tussen de palen. Robbe was de schutter van dienst maar doelman Geldof haalde de bal naast de eerste paal weg.(29')
De bezoekende druk milderde naarmate de rust in zicht kwam. Zodoende werd die bereikt met een toch nog redelijke 0-1 stand.

Ruststand 0-1

Tom wisselde tijdens de rust Robbe voor Maxim.
Juve kwam nu meer in de picture maar kansen waren quasi onbestaande.
Even later kwam ook nog Carl in de plaats van Bjorn
Juve kreeg wel licht veldoverwicht maar de bezoekers haalden alle trucken uit de kast om het tempo te breken.
Een trekbal van Joachim leidde tot een gevaarlijke situatie. De bal viel voor de doelman maar die misrekende zich op die bal.Maxim zat er tussen met het hoofd maar een hoog opgeheven voet van de verdediger was er de oorzaak van dat Max over doel kopte.(67')
Een vrije trap , net buiten de grote rechthoek werd door Carl een halve meter over doel getrapt.(73')
Aan de overzijde miste Smet nog twee kansen. Eerst devieerde hij een kopbal , na corner , naast (73') en n tel later blesseerde hij zichzelf toen hij naar een voorzet dook , alleen voor doel.(78')
Juve kreeg de beste kans op corner maar Pieter kon zijn kopslag niet laag genoeg houden om te scoren.(81')
Joachim probeerde het nog eens met een halve schaar na een inworp maar de bal ging via de doelman in corner.(88')
De wissel waarbij Bjorn opgeofferd werd voor een bijkomende aanvaller rendeerde enkel voor de bezoekers. De Backer zette de 0-2 op het bord. (90' 0-2)
En Grisha moest nog een parade uithalen om een derde tegentreffer te vermijden.(92')
Juve kon vandaag weinig inbrengen tegen een sterk Kruibeke dat zich zowel op technisch als op fysiek vlak de betere toonde.
Misschien moet ik deze week een grote spiegel in de kleedkamers hangen zodat elken zich eens in vraag kan stellen.
Volgende week de verplaatsing naar een herboren Buggenhout. Weer een kwade dobber , maar misschien doet de spiegel zijn werk deze week.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van Velde Wouter , Elinckx Pieter , Van Den Bremt Bjorn (62' Van Riet Carl), De Bruycker Bjorn (81' Macharis Jeroen ) , Dewitte Robbe (46' Stevens Maxim) , Claus Jochen , De Block Joachim, De Smet Gert , Verbeiren Jordy , Daelman Robin

Wisselspelers : Haegeman GertJan , Van Riet Carl, Macharis Jeroen , Stevens Maxim
Gele kaarten :Dewitte Robbe
Rode kaarten :

Doelpunten :
Sinaai - Juventus 1 -1

Weer was het sleutelen vor Tom. Maxim geschorst (geelzucht) , Lars gekwetst en tot overmaat van ramp meldde Ricky zich ziek toen de ploeg al in de auto zat op weg naar het Waasland.Ook Simon liet verstek gaan .Dus kregen we Carl opnieuw in het elftal , Wouter had ook zijn twee zondagen schorsingen erop zitten en vooraan kreeg Robbe een nieuwe kans.
Beide ploegen gingen volop hun kans.Al snel kreeg de thuisploeg een kans langs Stobbelaar maar Grisha ging meteen goed plat op diens schot.(2')
Aan de overzijde haalde Robbe uit maar zijn knal werd afgeblokt.(4')
Een snelle tegenstoot van Juve was de eerste grote kans. Joachim , op links uitgebroken , bracht de bal voor doel maar Robbe , perfect in de baan van de bal , kraakte volledig zijn buffelstoot.(6')
Na deze goede start gingen beide ploegen zich bezondigen aan de lange pass. verder werd er serieus gebikkeld om elke meter grond. De fouten volgden elkaar in snel tempo op.
Pas halfweg de eerste helft dachten de twee teams weer aan voetballen.
Meiresonne plaatste een vrije trap rechtstreeks op doel maar Grisha pakte het schot zonder problemen.(21')
Een nieuwe vrije trap , ditmaal met het hoofd verlengd werd door Grisha over de deklat getild. De parade was echter overbodig daar de lijnrechter buitenspel constateerde.(23')
Een afgeweken voorzet van Carl stierf in de armen van doelman Brys.(26').
Een individuele actie van Wouter liet hem toe de bal voor te brengen. Brys intercepteerde echter gepast.(34')
Een slechte terugspeelbal van de thuisploeg zorgde nog voor opwinding. Joachim zat snel op de doelman en blokkeerde diens trap. Beide spelers lagen op de grond en Blokkie raakte niet snel genoeg recht om in de lege kooi te besluiten , zodat een teruggekeerde verdediger de bal kon ontzetten.(37')
Geen van beide ploegen zorgde in de laatste fase van de eerste helft nog voor gevaar , zodat de rust bereikt werd met een logische blanco tussenstand.

Ruststand 0-0

Geen wijzigingen in de tweede helft.
Robbe bediende Joachim aan de rand van de kleine backarea , die kapte eerst nog een man uit en kwam iets naar binnen . Met een harde knal probeerde hij de doelman te verschalken in de korte hoek maar Brys had het plannetje door en pakte het leer.(49')
Even later een koude douche voor Juve. Balverlies , tijdens een snelle tegenstoot , lag aan de basis.Tot overmaat van ramp gleed Wouter weg toen hij en Meert voor de bal gingen. Zodoende lag de weg vrij voor Meert om alleen op Grisha af te gaan. Met een mooie lobbal bracht hij de thuisploeg op voorsprong.(53' 1-0)
Een dubbele een twee tussen Jochen en Wouter , met de laatste pass van Jochen en Wouter devieerde nog voor de eerste paal de bal naast het doel.(58')
Carl werd naar de kant gehaald en Jordy kwam in als draaischijf. Hierdoor schoof Gert naar de kant. Meteen begon Juve beter te draaien.
Een verre uittrap van Grisha werd verlengd door Robbe in de loop van Joachim. Die knalde vanuit een scherpe hoek op doel maar de bal ging over de eerste winkelhaak.(67')
Een indraaiende bal van Gert (iets te zwak getrapt ) naar de tweede paal werd door doelman Brys met veel moeite gepakt.(71')
Een inworp leidde de gelijkmaker in. De bal viel uiteindelijk voor de rechter Jordy en die haalde verschroeiend uit . De bal stierf uit in de winkelhaak. Wat een goal!!(78' 1-1)
De thuisploeg ging nog op zoek naar de overwinning.
Grisha haalde met een ultieme reflex (laag tegen de grond) de bal weg aan de tweede paal.(83')
Even later ging Meert nog op wandel door de verdediging en kwam oog in oog met Grisha. Voor hij zijn schot kon plaatsen haalde Robin met een sliding de bal weg voor de voeten van Dean.(87')
Een wanhoopspoging van Van Damme (kopbal) ging nog naast het doel buiten.(89')
Uiteindelijk kwam een voor beide ploegen aanvaardbaar gelijkspel op het bord. Een domme tegengoal werd met grote klasse rechtgezet.
Volgende week krijgen we Kruibeke op bezoek.
De degradant uit eerste belooft een harde dobber te worden.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van Velde Wouter , Elinckx Pieter , Van Den Bremt Bjorn , De Bruycker Bjorn , Dewitte Robbe (89' Macharis Jeroen) , Claus Jochen , De Block Joachim, De Smet Gert , Van Riet Carl (64' Verbeiren Jordy), Daelman Robin

Wisselspelers : Haegeman GertJan , Verbeiren Jordy, Macharis Jeroen , Van De Meirssche Lasse

Gele kaarten :Van De Velde Wouter , Van Den Bremt Bjorn
Rode kaarten :

Doelpunten : Verbeiren Jordy
Juventus - Moerbeke 3 -1

Tom moest noodgedwongen weer schuiven met zijn ploeg.Robin , Wouter en Carl waren nog geschorst en Kenneth en Jordy waren gekwetst.Bjorn kwam terug uit schorsing en Pieter nam zijn plaats achteraan opnieuw in.
Juve voerde vanaf het begin de forcing. Simon , prima eerste helft , werd een eerste maal gelanceerd maar zijn voorzet werd slecht opgevolgd.(3')
Gert probeerde het van op afstand , met buitenkant rechts maar de bal zielde naast het doel buiten.(4')
Een (lichte) fout op Simon was voldoende voor de ref om de bal op de stip te leggen. Joachim zette zich achter de bal en liet doelman Vandenbranden geen schijn van een kans.(12' 1-0)
Juve poogde de kloof te slaan.Jochen stuurde Maxim weg op links maar op diens voorzet kon Joachim onvoldoende downforce zetten om te besluiten.(13')
Even later was het aan Maxim om een reuzekans aan de tweede paal (stond volledig alleen voor de doelman) de nek om te wringen.(21')
Moerbeke sloeg terug op de counter en kreeg de beste kans van de match toen een dubbelpas door het cetrum Jelle Van Nieuwenhuyze alleen voor Grisha zette maar die verkoos nog een laterale pas die verloren ging , in plaats van een schot op doel dat in 99 % succesvol zou zijn.(23')
Juve zette ook een korte combinatie door het centrum opgezet door Gert en , via Joachim terug in balbezit , en alleen voor de doelman maar Gert besloot op de keeper. In de herneming besloot Maxim over de verste winkelhaak.(30')
Even later was het dan toch prijs. een schijnbaar veel te ver getrapte corner werd gerecupereerd tot bij Maxim die in de verste hoek besloot.(34' 2-0)
Dit leek het sein te zijn voor de bezoekers om meer vooruit te voetballen.
Ze brachten de "luftwaffe" in stelling maar De Volder kopte te zwak en te centraal om Grisha te verschalken.(40')
De bezoekende druk zwol aan en toen Grisha vanuit de kleine backlijn rechts voor doel , gelobt werd door de bezoekende spits moest Pieter net voor de doelllijn opruimen.(43')
Doch het was vergeefse moeite. Jochen , kreeg de fout tegen alhoewel er een fout op hem gemaakt werd , pakte ook nog als toemaat een geel karton. De Schepper zette zich achter de vrije trap , net buiten de groete backlijn rechts voor doel en borstelde de vrije trap in de winkelhaak. (45' 2-1)

Ruststand 2-1

Geen wijzigingen in de tweede helft.
Moerbeke ging meteen op zoek naar de gelijkmaker. Een kopbal op hoekschop moest al direct van de lijn gekeerd.(47').
Een snelle uitbraak na deze fase bracht Ricky in stelling die breed legde op Joachim maar die miste onbegrijpelijk , alleen voor de doelman , toen hij die trachtte te lobben. De bal verdween over het doel.(47')
Het spel verwaterde en de fouten stapelden zich op. Een vrije trap van Joachim , een streep , ging net naast de eerste paal buiten.(57')
Even later haalde opnieuw blokkie uit , dit keer van ver , maar de doelman tipte de bal in corner.(61')
Moerbeke kreeg een vrije trap en vaste vrijschopnemer De Schepper knalde recht op Grisha , centraal in doel (64').
Beide ploegen konden het fysieke spel van de eerste helft niet meer opbrengen en het spelpeil zakte. Meer fouten ook en onpresieze passes. De tweede helft haaalde amper het niveau van de eerste.
Door de grotere foutenlast kwamen de vrije trappen meer in beeld. Joachim mikte er een recht op de Moerbeekse doelman.(68')
Na een bezoekende counter kreeg De Schepper de kans om op doel te knallen maar Grisha moest alles uit de kast halen om onheil te voorkomen (70')
Een schot van Ricky , na een dubbele crochet , ging via een bezoekende voet in corner(71')
Moerbeke drukte maar echte kansen kwamen er niet uit voort. Een laatste stormloop van de bezoekers. De Schepper knalde in de muur op een vrije trap.(83')
Grisha toonde zijn klasse met een enorme reflex op een knal van dichtbij.(85').
De daaropvolgende snelle uitbraak bracht Robbe in stelling die zijn man uitkapte en in de korte hoek scoorde.(85' 3-1). Een prachtgoal.
Match gespeeld. Juve maakte het zichzelf nog moeilijk in de tweede helft toen het verzuimde om de kansen in de eerste helft af te maken.
Volgende week een zware verplaatsing naar Sinaai. Dit zal zonder Maxim zijn die vandaag zijn derde gele kaart pakte.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van den Abbeele Lars , Elinckx Pieter , Van Den Bremt Bjorn , De Bruycker Bjorn , De Muyter Simon (70' Dewitte Robbe), Claus Jochen , Stevens Maxim , De Block Joachim (84' Macharis Jeroen ) , De Smet Gert (77' De Pre Jeroen ) , Collewaert Ricky

Wisselspelers : Haegeman GertJan , De Witte Robbe , De Pre Jeroen , Macharis Jeroen

Gele kaarten :Stevens Maxim , Claus Jochen , Van Den Bremt Bjorn
Rode kaarten :

Doelpunten : De Block Joachim , De Witte Robbe , Stevens Maxim
TK Meldert - Juventus 2 -1

Tom moest noodgedwongen twee wissels doorvoeren : Wouter begon aan zijn 2 speeldagen schorsing , in zijn plaats kwam Simon.Ook Bjorn (derde gele kaart) was er niet bij en in zijn plaats kwam Lars
De studieronde duurde behoorlijk lang. Veel over en weergetrap waarbij het middenveld regelmatig overgeslagen werd.
De eerste opwinding kwam er toen Bjorn zich verslinkte in een te korte terugkopbal maar Van Laere , die alleen op Grisha mocht afgaan , liet de grote kans onbenut.(7')
Hemerijckx zag zijn voorzet (of was het een schot op doel ?) voorlangs gaan.(13')
Na een 20 tal minuten kwam Juve stilaan op toerental.Een lage vrije trap van Carl bereikte Simon ,schuin rechts voor doel , maar zijn schot werd afgeblokt.( 21')
Een voorzet vanaf de linkerflank ging over 2 aanvallers die voor doel opdaagden (23')
Wanneer Maxim Simon door de buitenspelval loodste mocht deze laatste alleen op de thuisdoelman afgaan. Simon plaatste de bal naast de doelman maar ook naast het doel .(24') Een dot van een kans
De thuisploeg hanteerde de buitenspelval en speelde daarmee met vuur.Regelmatig werden onze snelle spitsen teruggefloten voor offside maar als ze er eens door raakten was het alle hens aan dek bij TK.
Joachim kreeg zo'n enorme kans toen hij door mocht gaan en hij probeerde het met een lobbal maar die ging naast.(31')
Het spel werd ruwer en de scheidsrechter dreigde zijn greep op het spel te verliezen. Robin kreeg geel en Geeurickx zelfs rood na een aanslag op Simon(37')
Met 10 spelen is niet altijd een nadeel. Dat ondervond Grisha toen hij vanop een drietal meter zwaar onder vuur werd genomen door D'Hauwers maar Grisha pareerde zijn knal.(40')
De corners van de thuisploeg werden altijd perfect aangesneden. Bij, zo'n gelegenheid kon Van Laere er net niet bij om af te ronden.(42')
Net voor inrukken mocht Gert van dichtbij uithalen maar ook hij vond doelman D'Hauwers op zijn weg.(43')

Ruststand 0-0

Geen wijzigingen in de tweede helft toch niet bij Juve.
De tweede helft begon rampzalig voor onze ploeg. Op zo'n goed getrapte corner mocht de pas ingevallen Agusev (NB de kleinste van de thuisploeg) van dichtbij afronden.(48' 1-0)
Juve was van slag en slikte onmiddellijk daarop een tweede doelpunt toen Hemerijckx een vrije trap in doel trapte.(51')
Van een ijskoude doeuche gesproken . En dat tegen 10 man.
Tot overmaat van ramp kreeg Robin seconden later een tweede geel karton onder zijn neus geschoven en mocht op zijn beurt gaan douchen.(54')
Tom bracht Jordy in, die meteen zijn entree maakte in het eerste elftal.(61')
Met de inbreng van Jordy kreeg Juve meer balvastheid in het middenveld. De combinaties werden vloeiender en Juve greep nu de thuisploeg naar de keel.
Het leverde al dadelijk succes op toen Ricky een voorzet verstuurde vanop de rechterflank en Simon knikte aan de eerste paal de bal in de winkelhaak binnen.(67' 2-1)
TK kon nog amper uit de omknelling.
Gert probeerde het iets te optimistisch van ver en de bal ging naast (76')
De fouten van de thuisploeg werden talrijker. Op een daarvan trapte Joachim vanop een vijtal meter buiten de grote rechthoek, de bal pardoes op de onderkant van de deklat. De bal sloeg net voor de doellijn weer in het veld.(78')
Een doelrijpe voorzet van Joachim vond niemand op de goede plaats om af te ronden.(81')
En weer speelde de dwarsligger de rol van "dwarsligger". Gert haalde verwoestend uit maar nu sloeg de bal op de kruising te pletter.(83')
Juve zette nu alles op alles en dat liet de thuisploeg nog eens toe om op de counter nog eens voor Grisha op te duiken. Merckx zag zijn trap door Grisha geneutraliseerd.(84')
In de laatste minuten ging zelfs Grisha mee bij een vrije trap. Die viel bijna voor de voet van Ricky maar het ene kunstveld is het andere niet , en weg was de kans (89')
De laatste en misschien nog beste mogelijkheid was er een voor Juve toen een vrije trap van Robbe voor de voet van Jochen viel maar die schoot vanop een tweetal meter de bal nog over het doel.(91')
De "duizeling" van Juve net na de pauze kostte Juve vandaag de drie punten en tot overmaat van ramp speelde de deklat in het voordeel van TK.
Volgende week weer meer problemen voor Tom. Carl slikte vandaag zijn derde geel en Robin is er sowieso niet bij wegens zijn dubbele gele kaart. Wel recupereert hij Bjorn die vandaag op het strafbankje zat.
Met de komst van Moerbeke krijgen we een kuitenbijter die na een mindere start op toerental is gekomen. .

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van den Abbeele Lars (61 ' Verbeiren Jordy) , Van Riet Carl (66' Elinckx Pieter) , Daelman Robin , De Bruycker Bjorn , De Muyter Simon , Claus Jochen , Stevens Maxim (58' De Witte Robbe), De Block Joachim , De Smet Gert , Collewaert Ricky

Wisselspelers : Haegeman GertJan , De Witte Robbe , Verbeiren Jordy , Elinckx Pieter

Gele kaarten :Stevens Maxim , Van Riet Carl , Daelman Robin (2X)

Rode kaarten : Daelman Robin

Doelpunten : De Muyter Simon
Juventus - Heikant 1 -1

Tom gaf het vertrouwen aan dezelfde elf die de overwinning meebrachten uit Zaffelare.
Dat de bezoekers vandaag van een ander niveau waren werd al heel snel duidelijk
Met een snelle start trachten ze meteen op voorsprong te komen.
Al in de aanvangsminuut slaagden ze erin te scoren maar de lijnrechter had buitenspel gezien en het feestje gi!ng niet door.(1')
Juve had het blijkbaar bog niet begrepen want amper n tel later kreeg Fierens een open kans ,na mistasten van Grisha , maar Raf pakte het cadeautje niet uit.(2')
Juve kon zeker in de eerste helft niet dezelfde drive vinden waarmee ze verleden week succesvol waren.
Ricky (blijkbaar zijn alle dagen niet hetzelfde ) probeerde het met een vrije trap maar Kesteleyn pakte het schot (12')
Een vloeiende aanval over de rechterflank liet Joachim toe de bal voor te brengen waar Gert , voorbij de tweede paal , teruglegde op Bjorn maar die kraakte zijn schot(13')
Grisha toonde zijn klasse op een poging van Van Dooren(15')
Een vrije trap van Heikant werd door Janssens naast het doel verlengd.(18')
De roodgelen bleven de beter ploeg in de eerste helft.
Grisha hield Ngom van een zekere treffer door diens knal te pareren (25')
En even later moest hij een vrije trap voor de neus van Greg ( met juventusverleden ) uit de lucht plukken.(32')
De laatste kans was er een voor nmansvoorhoede Gnom , die vanuit een scherpe hoek nipt over het doel knalde.(39')
Beide ploegen gingen met deze blanco stand rusten.

Ruststand 0-0

Geen wijzigingen in de tweede helft.
in de tweede helft zette Juve ( opvallend heel vroeg uit de kleedkamers) meer druk.
Toch bleven de couters aartsgevaarlijk. Jochen moest met een sliding de angel uit een aanval halen (48')
Al heel vlug voerde Tom een dubbele vervanging door. Kenneth en Robbe kwamen in de ploeg ten nadele van Bjorn en Carl.(61')
Met Kenneth op het middenveld kreeg Juve meer vertrouwen en begon beter te voetballen.
Ricky haalde van op links keihard uit. Kesteleyn stopte de bal met beide handen maar de bal dreigde door het effect toch binnen te gaan maar een verdediger ruimde net op tijd op.(62') De druk van Juve zwol aan. Op een hoekschop devieerde Macharis de bal ei zo na in eigen doel.(64')
Een vrije trap van Robbe , net buiten de grote rechthoek ging naar de verste paal waar Kesteleyn de bal in corner duwde.(69')
Kenneth herviel in zijn oude kwetsuur en werd op zijn beurt vervangen door Pieter.(75')
De match leek af te stevenen op een doelpuntenloos gelikspel. Zeker toen Maxim een (slechte) lobbal over doel verkoos boven een afleggen van de bal waarbij hij zowel links als rechts goede aanspeelpunten had.(79')
Een snelle combinatie over de linkerflank , opgezet door Robbe en na een n - twee met Ricky vlamde Robbe de bal los in de winkelhaak. Wat een treffer(83' 1-0)
Joachim kreeg nog de kans om de score te verdubbelen maar Kesteleyn kwam gepast uit het doel en Joachim liep met de bal over de achterlijn.(87')
Juve kende dan ook nog de pech toen de bal na een carambole niet wegraakte en een overtreding in de grote rechthoek werd opgemerkt door de ref die de bal op de stip legde.
Fierens klaarde het klusje simpel.(90' 1-1)
Een domper op de feestvreugde. Maar eerlijk als we zijn verdienden de bezoekers dit puntje. Alleen jammer dat dit in blessuretijd gebeurde.
Volgende week de verplaatsing naar TK Meldert.Dat zal moeten zonder Bjorn (vandaag z'n derde gele kaart ), Wouter ( begint aan zijn twee weken schorsing) en Kenneth (verviel in zijn oude kwetsuur).
Heel wat werk dus voor Tom deze week.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van De Velde Wouter , Van Riet Carl (56' De Saedelaere Kenneth (75' Elinck Pieter)) , Daelman Robin , De Bruycker Bjorn , Van Den Bremt Bjorn (56' De Witte Robbe), Claus Jochen , Stevens Maxim , De Block Joachim , De Smet Gert , Collewaert Ricky

Wisselspelers : Haegeman GertJan , De Witte Robbe , De Saedelaere Kenneth , Elinckx Pieter

Gele kaarten : Van Den Bremt Bjorn (derde geel) , Elinckx Pieter , De Witte Robbe , Collewaert Ricky

Rode kaarten :

Doelpunten : De Witte Robbe
Zaffelare - Juventus 0 - 5

Juve moest het nog zonder Kenneth en Pieter (beiden hamstrings) en Simon doen. Robin kwam in de ploeg op de rechtsback.
Juve startte in overdrive. Al in de eerste minuut werd een doelpunt van Ricky (mooie aanname en een krul naast de verste staak ) weggewuifd wegens voorafgaand buitenspel van Ricky. (1')
Zaffelare stak even de neus aan het venster via Vispoel maar die kon net niet bij een voorzet.('4')
Dit was slechts een intermezzo voor de denderende start van Juve. Het leek wel soldentijd. Tot 4 maal toe mocht onze aanvallers afdrukken maar steeds stond of lag er een been of voet in de weg (6')
Maar zo'n geweld dat kost zo niet blijven duren (dixit Ivan Heylen).
Wanneer Joachim de wegspurtende Ricky gepast bediende stond de openingstreffer op het bord.(8' 0-1)
Even later werden de rollen omgedraaid. Een spurtje van Ricky tot aan de achterlijn liet hem toe de bal voor doel te brengen waar het torinstinct van "blokkie" bovenkwam.(12' 0-2)
De (zwakke) thuisploeg werd resoluut onder de voet gelopen. Een goede voorzet van Joachim bereikte net niet de inlopende Bjorn om doeltreffend te zijn.(17')
Ricky , in zijn dagje ditmaal , probeerde het optimistisch met een schot naar de korte hoek , doch doelman Beausaert ging goed plat.(21')
Joachim pakte onnodig geel en ontslnapte even later aan een tweede geel karton.(23')
Op een inworp van Carl legde Robin voor de voet van Bjorn maar die mikte net over de kooi.(26')
Na een halfuur ging Juve achterover leunen en de thuisploeg verscheen ook eens voor het doel van Grisha. Een kopbal van Baeyens sloeg via de paal buiten.(31')
Ricky liet de kans op 0-3 liggen wanneer hij na een slim tikje zijn man in de wind zette en alleen op de thuisdoelman af mocht gaan. Ricky koos voor een schot van buiten de backlijn maar Beausaert zag de bal tussen zijn benen stranden.(32')
Zaffelare trachtte nog voor de rust de aansluitingstreffer te scoren maar de onmacht van de thuisploeg was schrijnend.
Tot aan de rust wijzigde de stand niet meer.

Ruststand 0-2

Geen wijzigingen in de tweede helft.
Onmiddellijk na de rust zag Joachim zijn stifterje nog uit doel gewuifd door de hand van Beausaert.(46')
Op de daaropvolgende hoekschop kreeg Joachim weer een kans toen de bal voor zijn voeten viel maar zijn schot werd afgeblokt.(47')
Het was maar uitstel. Ricky werd door de verdediging geloodst , snelde door tot op de achterlijn.Vanuit een erg scherpe hoek schoot hij op doel (of was het een voorzet?). Met wat hulp van de verdediging en de doelman ging de bal toch in doel.(53' 0-3)
Even was er een korte reactie van de ratten. Maar een kopbal van Lambrecht ging naast (57') en een kopbal van De Smet op hoekschop ging over het doel van Grisha.(69')
Tijd voor vervangingen. Robbe kwam in de plaats van Joachim (69')
Een ver getrapte hoekschop , tot voorbij de tweede paal , werd door Ricky terug op doel gekopt. Een verdediger devieerde de bal en die leek in doel te gaan waar de thuisgoalie met een geweldige reflex verder onheil voorkwam.(71')
Opnieuw een verre inworp van Carl lag aan de basis van een volgende kans. Nu werd de bal verlengd en viel voor de voet van Robbe die keihard uithaalde maar de bal sloeg via de paal buiten.(72')
Carl verijdelde met een sliding in de voeten van De Smet een doelkans voor de thuisploeg.(73') De daaropvolgende corner gaf de thuisploeg de beste kans voor de thuisploeg maar de kans werd recht op Grisha getrapt.(74')
Ook Ricky kreeg zijn applaus vervanging.
In de laatste 5 minuten sloeg Juve nog twee nagels in de doodskist van Zaffelare. Weer een verre inworp waarbij de bal voorbij de verste paal bij Gert belandde .Die haalde uit en met wat hulp van de verdediging (bis) verdween de bal weer in doel.(85' 0-4)
Robbe haalde zijn gram en zette de forfaitcijfers op het bord na een prachtpas van Bjorn(87' 0-5)
Juve maakte vandaag brandhout van een zwak Zaffelare dat het erg moeilijk gaat hebben om te overleven in tweede. Mits meer trefzekerheid konden er vandaag dubbele cijfers op het bord staan.
Volgende week de thuismatch tegen Heikant , dat blijkbaar zijn draai nog niet gevonden heeft. Hopelijk duurt de mallaise daar nog iets langer. Juve tankte vandaag vertrouwen , scoorde regelmatig en hield toch weer de nul. Dat belooft.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van De Velde Wouter , Van Riet Carl , Daelman Robin , De Bruycker Bjorn , Van Den Bremt Bjorn , Claus Jochen , Stevens Maxim (75' Van den Abbeele Lars), De Block Joachim (69' De Witte Robbe) , De Smet Gert , Collewaert Ricky (79 ' Macharis Jeroen)

Wisselspelers : Haegeman GertJan , De Witte Robbe , Van den Abbeele Lars , Macharis Jeroen

Gele kaarten : De Block Joachim , Van Riet Carl

Rode kaarten :

Doelpunten : Collewaert Ricky , De Block Joachim , De Witte Robbe , De Smet Gert , og Zaffelare
Juventus - Doorslaar 0 - 1

Juve moest het doen zonder Kenneth (hamstrings ) en Simon (ziek). Hierdoor starten Bjorn De Bruycker en Ricky in de basis.
De match ving aan met een minuut stilte voor de overleden moeder van Bjorn.
Van bij de start nam Juve de teugels in handen. Het kampeerde op de helft van de bezoekers.Na een mooie combinatie tussen Gert en Joachim bracht deze laaste de bal voor doel waar zowel Gert als Ricky hun interceptie misten.(7')
Rond het kwartier brachten de bezoekers de match in evenwicht.
Toch waren de kansen langs beide zijden schaars. Dus werd maar van ver op doel getrapt door Carl , buitenkant linkervoet , maar de bal draaide naast de eerste paal buiten.(17')
Even later greep Pieter naar de achterkant van de bil en moest zich laten vervangen. Robin kwam in zijn plaats.
SKL kreeg een vrije trap een paar meter buiten de grote backlijn maar Wauters knalde in de muur.(23')
Jochen haalde de angel uit een snelle tegenstoot door de bal uit de voeten van Verhelle te halen.(25')
Een verdwaalde voorzet van Wauters viel boven op de deklat (28')
Doorslaar kreeg nog halve kansje na een plaatsbal van Oulichki die een metertje naast ging (30') en net voor rusten toen Grisha een vrije trap tussen een bos van spelers wegbokste maar in de voeten van een paarse speler die onmiddellijk uithaalde . Grisha was evenwel terug , ging goed plat en neutraliseerde het gevaar.(42')
Juve daarentegen kreeg een reuzekans toen Bjorn een vrije trap net naast het doel kopte.(33') en een voorzet/schot van Joachim werd net voor de neus van Maxim opgeruimd.(37')
Er werd dus gerust met een blanco stand.

Ruststand 0-0

Geen wijzigingen in de tweede helft.
Wauters probeerde onmiddellijk na de koffie Grisha te verschalken maar mikte over.(46')
Juve nam nu de match voor goed in handen.
Maxim bracht een verre inworp van Carl voor doel waarop Bjorn uithaalde . Maar het werd een afzwaaier.(49')
De bezoekers gingen op de countertoer. Wouter stopte Traore af.(59')
Na een goede aanval over verschillende stations waarbij Juve wachtte op een vrije man werd Gert in stelling gebracht maar diens knal werd afgeblokt.(65')
Een verre vrije trap van Carl strandde op de kruising en viel voor de voet van Ricky die evenwel opnieuw op de deklat knalde. Een reuzekans tot tweemaal toe!!(66')
Juve greep nu Doorslaar echt bij de keel. een vrije trap van Joachim haalde het buitenste stukje van de muur weg maar de bal ging nog naast.(67')
Joachim gelanceerd door Maxim , stoomde door naar de achterlijn en bracht nog voor doel waar Ricky vain de kleine backlijn nog over het doel knalde(69')Opnieuw een reuzekans.
Een door de bezoekers met de hand gestopt schot , van Maxim , leverde veel protest maar geen penalty op.(75')
Doelman Moens bleef nog recht op een poging van Ricky (83') en ook een poging van Maxim werd met gemak geplukt.(86')
Het venijn zart hem echter in de staart. Een onnodige fout van Maxim gaf Doorslaar een vrije trap. Die werd aan de tweede paal weer voor doel gekopt waar Troare zijn naam van topschutter waar maakte en scoorde.(92')
Een koude douche.De tijd was te kort om te reageren en Doorslaar ging met een onverdiende zege aan de haal.
Juventus haalde in de laatste twee matchen 0 op 6 daar waar een 6 op 6 meer dan normaal was. Doch om te winnen moet je scoren. En dat wilde vandaag maar niet lukken.
Volgende week de verplaatsing naar Zaffelare. Op het kunstgras moet het technische voetbal van Juve toch renderen , maar dat vertellen we u volgend week.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van De Velde Wouter , Van Riet Carl , Elinckx Pieter (20' Daelman Robin) , De Bruycker Bjorn , Van Den Bremt Bjorn , Claus Jochen , Stevens Maxim , De Block Joachim , De Smet Gert , Collewaert Ricky (83 ' De Witte Robbe)

Wisselspelers : Haegeman GertJan , De Witte Robbe , Daelman Robin , Van De Meirssche Lasse

Gele kaarten : Van Den Bremt Bjorn , De Smet Gert

Rode kaarten :

Doelpunten :
YB SK Beveren - Juventus 1-0

Tom gaf opnieuw het vertrouwen aan dezelfde 11 die de match tegen Bazel succesvol afsloten.
YB SK begon de eerste helft met windvoordeel
Simon speelde zich onmiddellijk in de kijker mer een steal. Met een een twee kreeg hij een eerste schietkans maar zijn linker is zo goed niet als zijn rechter en de bal huppelde naar de doelman.(3')
Repliek kwam er van de thuisploeg toen Pieters een voorzet naar de winkelhaal mikte maar Grisha haalde met een parade de bal uit het doelvlak.(8')
De thuisploeg solliciteerde bij vrije trappen steevast naar hun kapitein Suy , voor enig gevaar. Diens vizier stond evenwel niet altijd op scherp. (10')
Juve liet zichg nu wat in een hoekje drummen. Ze leunden wat achterover en bekeken het van op afstand.
Tot overmaat van ramp moest skipper Kenneth zich op het halfuur laten vervangen , toen hij na een verrekking niet meer verder kon.(30') Bjorn kwam in zijn plaats.
Een verre crosspas van Carl bereikte Gert aan de rechterzijde , die de bal voorzette maar "blokkie" mikte met het hoofd naast.(36')
Een nieuwe vrije trap van de thuisploeg en weer mikte Suy over het doel.(38')
De thuisploeg kreeg nog een goede kans toen een voorzet aan de tweede paal door Dahi in n tijd op de slof genomen werd maar de bal ging tussen Grisha en een aanvaller voorlangs.(43')

Ruststand 0-0

Geen wijzigingen in de tweede helft.
Pieter pakte al snel geel na een interventie.(48')
Maxim waande zich al in de sneeuwperiode , slalomde langs twee man en schoot op doel maar de bal week af op een verdediger.(49')
Een charge op Joachim leverde Oostvogels een terechte tweede gele kaart op en de thuisploeg moest verder met 10.(55')
Een vrije trap van Carl vond Bjorn De Bruycker aan de eerste paal na dat de doelman de bal loste , maar Bjorn was te ver uitgeweken om nog in doel te besluiten.(56')
Opnieuw sensatie toen Simon zuiver gepakt werd in de grote backarea. De ref durfde na de rode kaart en voor het talrijk opgekomen thuispubliek geen strafschop te fluiten.(60') Bij deze actie bezeerde Simon zich aan de schouder en moest van het veld.
De thuisploeg toonde zich met 10 man even de evenknie en Meirsman schoot een poging naast.(71')
Even later moest Grisha aan de bak op een harde knal.(72')
Toch moest hij zich even later gewonnen geven nadat hij in eerste instantie een knal afweerde maar tegen de rebound van de net ingevallen Van Britsom was hij kansloos.(76' 1-0).
Juve zette nu alles op alles.
Wouter kreeg nog onterecht rood van een opgenaaide ref.voor een overtreding die hoogstens geel verdiende(82')
De match doofde verder uit mede dank zij de omstandigheden.
Juve liet vandaag een kans liggen om de overwinning mee te nemen. Het haalde niet hetzelfde niveau als verleden week , maar verdiende toch minstens een gelijkspel.
Volgende week een topper tegen Doorslaar. Het zal dan zeker beter moeten.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van De Velde Wouter , Van Riet Carl , Elinckx Pieter , De Saedelaere Kenneth (30 ' De Bruycker Bjorn), Van Den Bremt Bjorn , Claus Jochen , Stevens Maxim , De Muyter Simon (63' Daelman Robin) De Block Joachim , De Smet Gert (72' Collewaert Ricky)

Wisselspelers : De Bruycker Bjorn , Haegeman GertJan , De Witte Robbe , Daelman Robin

Gele kaarten : Elinckx Pieter ,

Rode kaarten : Van De Velde Wouter

Doelpunten :
Juventus - E Bazel 3-1

Hadden onze jongens last van plankenvrees of was hert gewoon een mindere start.
Juve miste wel Larski , out met een spierscheur , maar voor de rest was bijna iedereen paraat.
Toch was dit onvoldoende om een gedreven Bazel van repliek te dienen.
Een eerste verwittiging kwam er al in de vierde minuut toen Berckmoes uithaalde maar de paal bracht redding .(4')
Amper bekomen devieerde de bezoekende spits de bal naast de winkelhaak , hetgeen moeilijker was dan te scoren.(5')
Juve was verwittigd en trok op zijn beurt ten aanval. Bij de eerste echt vloeinede aanval kwam doelman Vijt gepast uit en onderschepte voor de neus van Joachim.(6')
Toch was dit uitgesteld. Maxim dreef de bal op en stak gepast door naar Joachim die vanuit een scherpe hoek binnen knalde.(7' 1-0). Een voorbeeld van efficientie.
Even later probeerde Joachim een doorgekopte bal van Gert bal in één tijd in doel te verlengen maar de bal ging naast.(14')
Even leek het te verwateren maar dan scoorde Bazel ook uit het niets. Vermeiren mocht ongestoord oprukken en knalde dan vanop 25 meter verassend op doel. De bal ging naast de eerste paal in doel.(20' 1-1)
Bazel bleef de betere ploeg maar kon niet meer dreigen. Bij Juve bleef de opbouw ondermaats. Veel afval in de passing en te weinig duelkracht.
Vercouteren slalomde door de Juve afweer , zette drie maan in de wind maar Grisha dook onvervaard in diens voeten om het gevaar te keren.(35')
Naar het einde van de eerste helft werden de bezoekers gevaarlijker.
Vermeiren devieerde de bal vanaf de kleine backlijn naast (40')
Dezelfde speler brak even later uit op rechts. Grisha kwam hem tegemoet maar Vermeiren week uit naar de achterlijn. Hij bracht de bal voor doel maar Grisha was op tijd terug om het schot te neutraliseren.(44')
De bezoekers misten blijkbaar hun topschutter om het overwicht in doelpunten om te zetten.

Ruststand 1-1

De tweede helft hielden beide ploegen elkaar meer in evenwicht.
Toen Maxim de bal toegespeeld kreeg op de rand van de grote backlijn begon hij aan een wandeling. Twee spelers had hij al verschalkt toen de derde (Van Wauwe) over de bal viel en de bal met de hand berroerde. De bal ging op de stip en Kenneth nam de verantwoordelijkheid op zich , met gunstig resultaat (52' 2-1)
Jochen probeerde zich in de Belgische selectie "sierduiken" te nestelen en even later deed Simon ook een poging , maar diens duik was iets te opvallend om de bal weer op de stip te krijgen.(65')
Joachim dook als een duiveltje uit een doosje op voor doelman Vijt maar die weerde de knal van onze spits af.(65')
Het spel werd ruwer en dat leverde een paar gele kaarten op.
Grisha was attent en onderschepte een gevaarlijke voorzet vanaf rechts.(69')
Bazel drukte onze jongens nu achteruit en het was pompen of verzuipen.
Doch het spreekwoord indachtig : "als de nood het ..." sloeg Juve weer toe.
Joachim draaide weg van zijn verdediger en schoot vanuit een scherpe hoek gekruist binnen.(85 3-1')
De bezoekers zetten nu alles op alles dit reulteerde nog in twee uitstekende kansen voor ons.
Robin kreeg de bal toegespeeld op de rechterflank , controleerde en kapte naar binnen waar hij met de buitenkant van zijn rechtervoet de doelman probeerde te verschalken. Deze weerde de bal af.(90')
En minuut later kreeg hij nog een beter kans , opnieuw vanaf de zelfde kant. Nu zette hij de bal voor doel waar Maxim zijn interceptie miste. De bal kwam evenwel weer voor de voet van Robin die een lege goal voor hem had . Toch plaatste hij de bal naast de kooi.(91').
Juve won de veldslag tegen een ploeg die zich zelfs de betere toonde maar die de gekregen kansen niet verzilverde.
Met deze spitsen zal Juve nog veel plezier hebben in deze competitie.
Volgende week de verplaatsing naar YB SK Beveren , een ploeg die nog drijft op de positieve flow van vorig seizoen.
Match begint om 16 uur.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van De Velde Wouter , Van Riet Carl , Elinckx Pieter , De Saedelaere Kenneth , Van Den Bremt Bjorn , Claus Jochen , Stevens Maxim , De Muyter Simon (80' Macharis Jeroen ) De Block Joachim (86' De Bruycker Bjorn) , De Smet Gert (69' Daelman Robin )

Wisselspelers : De Bruycker Bjorn , Macharis Jeroen , Jacobs Dani , Daelman Robin

Gele kaarten : Van Riet Carl , Van Den Bremt Bjorn , De Saedelaere Kenneth , Stevens Maxim

Rode kaarten :

Doelpunten : De Block Joachim (2X) , De Saedelaere Kenneth
© FC JUVENTUS SCHOONAARDE 2014

Laatst bijgewerkt Januari 14, 2018