Interessante links

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen!
Inschrijven
Uitschrijven
Hosting door YMLP.com

MATCHVERSLAGEN Seizoen 2018-2019

Juventus - Bazel 2-1

Voor deze slotmatch kon Tom geen beroep doen op Preben (geel gechorst ) en ook Maxim was nog net terug van skiverlof ,zodoende kwam Simon aan de aftrap
Voor de match werd uitgebreid afscheid genomen van de vertrekkers en het "feestvarken" van de dag was uiteraard Kenneth. Deze match was het eindpunt van zijn actieve carriere. Wij danken hem voor zijn jarenlange inzet en was altijd een voorbeeld voor iedereen. Wij zullen hem missen , maar hopen hem nog regelmatig terug te zien.
Blijkbaar was deze huldiging in de benen geslagen van onze jongens want ze begonnen uiterst slap aan de match.
Bazel creeerde in de eerste vijf minuten twee open kansen.
De eerste en de beste werd door Vermeiren vanaf de rand van de kleine backlijn nog naast het open doel gemikt.(3') Wat een misser !
Het was slechts uitstel want twee minuten later scoorde Andries de openingstreffer (5' 0-1)
Nog was Juve niet wakker want ook Vergauwen mocht vrij aanleggen en de bal zoefde maar centimeters naast.(11')
Na een kwartier bood Juve wat weerwerk maar het stak pas schuchter de neus aan het venster.
Ward probeerde een afvallende bal in een tijd te nemen maar het werd een afzwaaier die naast en over ging.(16')
Een kopbal van Nicky , na hoekschop , strandde recht op doelman Van Landeghem.(19')
Yannick zette zich achter een vrije trap vanop 25 meter maar mikte naast.(22')
Joachim kreeg misschien wel de beste kans van Juve in de eerste helft maar ook hij zag zijn schot centimeters voorbij de verste paal buiten gaan.(25')
Wouter pakte een gele kaart (28') en de daaropvolgende vrije trap werd door Stuer net naast de eerste paal gedraaid. (28')
Vijf minuten later kreeg Wouter , toen hij struikelde maar de man meenam tot zijn ontstentenis een tweede gele kaart en mocht gaan douchen.(34'). Geen mens die nog Juve een kans toedichte.
Vreemd genoeg kwam de match nu plots in evenwicht maar kansen kwamen er niet meer vooor de rust.
Marc en JP kregen wel veel ballen op te halen aan de overzijde van de straat.

Ruststand 0-1

Tijdens de rust sijpelde ook de tussenstand van Vrasene door waar Robur met 2-0 in het krijt stond.
Tom behield het vertrouwen in dezelfde 10 maar legde andere accenten. Zodoende werd Juve in de tweede helft eindelijk zichzelf.
Amper afgetrapt stormde Juve naar voor en al bij de eerste cornner had het succes. Nicky verlengde een hoekschop van Ward met het hoofd en bracht zodoende de stand in evenwicht.(46' 1-1)
Juve drukte nu op haar beurt Bazel terug.
Een misverstand tussen de bezoekende doelman en zijn verdediger ging maar net naast het doel buiten.(56')
Joachim kreeg de bal cadeau van de tegenstrever en haalde van op 30 meter verschroeiend uit omdat de doelman ver voor zijn doel stond. Het schot ging over de doelman maar naast de kooi buiten.(58')
Een snelle inworp stuurde Simon op weg naar de achterlijn. Hij legde panklaar terug op Yannick maar die kon zijn schot niet kadreren.(65')
Niels kwam Simon vervangen (72')
Dit was meteen een gouden zet want bij zijn eerste balcontact knalde Niels een van hoog vallende bal in eerste instantie nog op een speler maar de bal kwam weer voor zijn rechter en ditmaal strandde de bal tegen de netten.(72' 2-1)
Juve nam automatisch , 10 tegen elf weet je , wat gas terug en hierdoor kon Bazel nog eens dreigen. De ingevallen Dahi mocht alleen op Grisha afgaan maar plaatste de bal naast de verste paal buiten.(78')
Daar Bazel weer wat weerwerk bood kon Juve naar hartelust counteren. Zo lanceerde Yannick Joachim die met zijn schot de verste kruising viseerde maar de bal ging centimeters over.(82')
Even later ging hij op links aan de haal en mocht alleen op Van Landeghem afgaan. Deze torpedeerde Joachim en omdat hij altijd de laatste man was moet hij altijd rood krijgen . Nu kreeg hij slechts geel. Onbegrijpelijk.(83') Yannick trapte de vrije trap dan nog tot overmaat van ramp op de dwarsligger.(84')
In de slotfase kreeg Berckmoes nog een kans maar hij strandde op Grisha (87')
En het feestvarken van de dag (door de bezoekende trainer als traag omschreven) zette een aanval op en ging door net buiten de grote rechthoek kreeg hij de bal weer terug en schoot op doel. De doelman kon er nog net een handje tegen zetten zodat de bal in corner ging (87')
Hierna kreeg Kenneth een daverende applaus vervanging. (88')
Na de match kwam de uitslag van Vrasene binnen en was de vreugde immens. Juve haalde de eindronde.
De trekking ervan gaat door op zaterdag te Wetteren.
Wat die gaat brengen weet geen mens. .

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van Den Bremt Bjorn , Van Riet Carl , Verbeiren Jordy, Boone Yannick , De Muyter Simon (72' De Smedt Niels), Van Den Steen Nicky, De Block Joachim (86' Macharis Jeroen), De Saedelaere Kenneth (88' Claus Jochen) , Van De Velde Wouter, Copers Ward
Wisselspelers : De Smedt Niels ,Bourgeois Jari, Macharis Jeroen , Claus Jochen
Gele kaarten : Van de Velde Wouter (2 x)
Rode kaarten : Van De Velde Wouter
Doelpunten : Van Den Steen Nicky , De Smedt Niels


St Gillis - Juventus 0-3

Maxim was er dit keer niet bij (probeerde zich recht te houden op twee smalle latten) en Jordy kwam weer in de ploeg. In het verdedigend compartiment kwam Kenneth in plaats van Jochen.
Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Heel zenuwachtig spel amper het aankijken waard. Juve doorlopend in de aanval maar te weinig kansen voor het geleverde overwicht.
Enkel een paar acties haalden ons notitieboekje.
Een te zwak schot van de thuisploeg waarop Grisha plat moest (8')
Juve stelde daar een paar kansjes tegenover . Yannick (niet zijn betse match vandaag) haalde uit maar mikte naast .(15')
Een steal van Wouter met doorgedreven inspanning tot gevolg bracht Nicky op links in goede positie om de bal voor doel te brengen maar Ward kon er net niet aan.(25')
HET moment van de match kwam er op het halfuur. Ward kreeg de bal toegespeeld op de linkerflank ter hoogte van de grote backlijn. Alhoewel hij dubbel gedekt was schakelde hij na een rondje draaien een eerste man uit.De tweede zette hij met een simpel tikje opzij zodat hij alleen op de doelman mocht afgaan. Ondanks het feit dat hij toch relatief ver moest uitwijken en al vrij dicht tegen de achterlijn kwam haalde hij verschroeiend uit en doelman De Dyn hield er een verkoudheid aan over toen de bal binnenzoefde (31' 0-1) .Ongetwijfeld het doelpunt van het jaar bij Juve (en omstreken).
Intussen had St Gillis al twee vervangingen moeten doorvoeren. Kim (ex juve .stopt na het seizoen) moest al na 5 minuten van het terrein wegens kwetsuur , en ook Gert-Jan (ook ex juve vertrekt naar Oudegem) sloeg de enkel om even voor het halfuur.
Buiten die ene fase met Ward in de hoofdrol had de eerste helft niet veel te bieden

Ruststand 0-1

Tijdens de tweede helft kregen we toch meer te zien.
Juve legde meer diepgang in het spel en kwam gevaarlijker uit de hoek.
Bjorn op zijn oude plaats (in het middenveld) zette centraal een aanval op , paste op Joachim die de flank afging en dan voorzette op Ward maar die koner net niet bij.(55')
Op het uur bracht Tom vers bloed in met Simon en Jochen.
Ward stoomde nog eens door en schoot (of was het een voorzet?) op doel . De bal ging maar net naast de verste paal buiten.(65')
Preben pakte zijn derde gele kaart en mist zo de slotmatch.(66')
De snelheid van Simon deed de thuisploeg pijn. Bij een versnelling op de linkerflank liet hij zijn mannetje ter plaatse en zette perfect voor op Preben die niet aarzelde.(70' 0-2)
Juve duwde door en amper twee tellen later zette Nicky de eindstand op het bord met een kopbal op voorzet van Carl.(72' 0-.)
Juve bleef heer en meester en kreeg nog de beste kansen.
Een voorzet van Simon vond Joachim aan de tweede paal. Zijn kopbal ging recht naar de winkelhaak maar doelman De Dyn haalde met een magistrale save de bal uit de winkelhaak.(80')
Ward haalde ook nog eens het kanon boven maar De Dyn waakte.(81')
Ook de ingevallen Niels waagde zijn kans maar ook die kreeg de bal niet voorbij de thuisportier.(85')
Op een driehoekje tussen Ward , Joachim en Carl kreeg laatsgenoemde een kopkans. Via een verdediger ging de bal ei zo na binnen.(88')
Het laatste wapenfeit begong bij Simon. Op een snelle uitbraak plaatste hij zijn schot op De Dyn die een hoekschop moest toestaan . Op deze corner viel de bal voor de voet van Preben die met een tipballetje op de keeper besloot.(92')
St Gillis kreeg wel nog goed nieuws door de nerderlaag van White Boys waardoor ze gered zijn ondanks de nederlaag.
Zondag volgt de slotmatch tegen Bazel.Beter doen dan Robur is de noodzaak voor deelname aan de eindronde.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van Den Bremt Bjorn , Van Riet Carl , Verbeiren Jordy (60 ' Claus Jochen), Boone Yannick (62' De Muyter Simon), Van Den Steen Nicky, De Block Joachim , De Saedelaere Kenneth, Van De Velde Wouter (85 ' De Smedt Niels), Delclef Preben , Copers Ward (80' De Smedt Niels)
Wisselspelers : De Smedt Niels ,De Muyter Simon, Macharis Jeroen , Claus Jochen
Gele kaarten : Delclef preben
Rode kaarten :
Doelpunten : Copers Ward , Delclef Preben , Van Den Steen Nicky


Heikant - Juventus 2-1

Kenneth was voor deze inhaalmatch geschorst en werd vervangen door Wouter
De telaatkomers hadden pech want al na 2 minuten fikkerde de 1-0 op het bord.Een bal door het centrum , Neyt lepelde de bal over de verdediging en legde de bal in het mandje.(2' 1-0)
Juve aangeslagen toonde veerkracht en liet de thuisploeg achter een ongrijpbare bal hollen. Spijtig genoeg ging de bal iets te veel achteruit zodat het percentage balbezit groot was maar de kansen niet in verhouding. Voorlopig toch.
Blokkie ging zijn lijn af en zette voor . Yannick volledig vrijstaand knalde over.(11')
Een gekraakt schot van Poppe werd een opraapballetje voor Grisha.(18')
Jochen had iets moois in gedachten (de bal krullen met binnenkant rechtervoet naar de verste winkelhaak ) maar de krul was er niet en de bal ging naast.(22')
Een hoge voorzet (week af op een verdediger) viel voor de voet van Yannick die direct uithaalde maar een (van de vele) verdedigers stond in ,de weg.(23')
Carl pakte geel en dat hypothekeerde zijn verdere match (kreeg er ook nog een verwittiging bovenop).(25')
Op een vrije trap van de thuisploeg verlengde Poppe met het hoofd maar de kracht en de finesse ontbrak.(30')
Nog eenmaal kregen ,we een actie van de thuisploeg te zien. Van Eetvelde knalde vanop 25 meter . Grisha kon niet klemmen en Van Dooren kon zelfs vanop 1 meter afstand niet scoren. Hij werd trouwens ook afgevlagd wegens buitenspel.(33')
Een van de mooiste acties van de match kwam op naam van Maxim toen die op wandel ging door de verdediging en een schot loste dat pal op de kruising terecht kwam. (34')
De thuisploeg , al veel energie verbruikt zakte steeds verder maar kon met een voorsprong gaan rusten.

Ruststand 1-0

Twee wijzigingen tijdens de rust . Carl na zijn gele kaart en een verwittiging van de ref werd voor de zekerheid vervangen door Jordy. Jochen ruimde plaats voor Simon een aanvaller meer
Juv bleef ook na de rust de bezoekers onder druk zetten.Zesloegen hun tenten op op de helft van Heikant.
Intussen was er ook een onweer losgebarsten en het werd pikdonker.
Juve haalde onmiddellijk het grote geschut boven en bombardeerde langs alle kanten. Een deviatie van Simon werd door Kesteleyn met meer geluk dan kunde onschadelijk gemaakt.(49')
Een zeldzame tegenstoot noopte Grisha tot handelen op een schot van Van Dooren maar onze doelman ging goed plat.(54')
Op een harde knal van Yannick vanop 25 meter gebruikte Kevin de beide vuisten .(56')
Toen volgde een vijftal minuten waarbij Heikant compleet het noorden verloor want langs alle kanten dreigde er gevaar. En de dwarsligger lag voor de tweede maal dwars maar de bal viel voor de voet van Maxim die toch een gaatje vond tussen een bos van benen. (1-1 63')
Simon loodste Joachim door de verdediger en die mocht alleen op Kevin afgaan. Hij schoot evenwel op de uitkomende doelman maar die kon niet klemmen. De bal werd opnieuw voorgebracht en nu was Kesteleyn wel klemvast.(65')
De thuisploeg raakte geen poot meer vooruit. Maxim zag zijn schot afgeblokt door een woud van benen.(68')
Ook Yannick maakte kennis met een boom toen hij een afvallende bal , na hoekschop , vol op de slof nam .(71')
Een tussendoortje van de roodgelen toen een vrije trap van Van Eetvelde rond de muur draaide maar Grisha punchte de bal weg.(74')
Op een nieuwe corner stonde er weer een speler in de weg om het schot te weren en de bal viel voor de voet van Maxim die naast besloot.(77')
Een verre uitrap van Kesteleyn bereikte Van Eetvelde en die verschalkte verdediging en Grisha. (82')
De thuisploeg voetbalde amper drie kansen bijeen maar scoorde twee maal.
Juve viel nog aan met de moed van de wanhoop maar eens te meer lat de lat dwars toen een voorzet van Joachim door een verdediger werd gedevieerd en de bal sloeg via de lat weer in het veld. (87')
Voor de thuisploeg waren het gouden punten (maar het behoud is nog niet verzekerd) , voor Juve was het een zure appel. Het had de mogelijkheden om met ruime cijfers te winnen maar het liep anders.
Zondag de verplaatsing naar St Gillis dat , tenzij het vanavond punten pakt op Grembergen) ook nog niet gered is en de punten nodig heeft.
(80 ' Van De Velde Wouter),
Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van Den Bremt Bjorn , Van Riet Carl (46' Verbeiren Jordy), Boone Yannick , Van Den Steen Nicky, De Block Joachim , Claus Jochen (46' De Muyter Simon) , Van De Velde Wouter (85 ' De Smedt Niels), Delclef Preben , Stevens Maxim , Copers Ward
Wisselspelers : De Smedt Niels ,De Muyter Simon, Verbeiren Jordy, De Witte Robbe
Gele kaarten : Van Riet Carl
Rode kaarten :
Doelpunten : Stevens Maxim

Juventus - Doorslaar 2-2

Never change a winning team dacht Tom en hij startte met dezelfde elf .Dat Doorslaar een taai elftal is konden we in de heenmatch al ondervinden toen Juve zich toen ook de tanden stuk beet op SKL.
Voor de bezoekers kon de match niet beter beginnen. Bij de eerste echte aanval ging Mbuyu door in het centrum , lifte de bal over Preben en vlamde dan binnen. (0-1 5')
De waarschuwing die Cedric in de heenmatch al uitstuurde werd blijkbaar niet opgepikt.
Maar geen nood , Juve heeft stilaan ervaring met het ophalen van een achterstand.
Het begon aan een gestage belegering.
Een mooi opgezette 1-2 tussen Bjorn en Joachim strandde in de handen van doelman De Baere omdat Bjorn nog iets te zwak afdrukte.(13')Het was evenwel wat uitstel. Een vrije trap van Ward (vanaop rechts) werd door Preben nog met een haar beroerd en de bal ging binnen.(18' 1-1)
Het harde droge veld deed heel wat stof opwaaien (letterlijk dan) maar leidde ook tot veel onzuiverheden in het spel van beide ploegen.
Op een doelrijpe voorzet van Ward worstelde Joachim iets te veel met de bal om succesvol te zijn .(25')
Een hoekschop naar de eerste paal werd door een verdediger ei zo na in eigen doel gewerkt.(28')
Een voorzet van Kenneth , in de rug van de verdediging , vond de aanstormende Joachim , maar die liet de bal iets te ver van de voet springen waardoor De Baere kon ingrijpen.(31')
En weer kreeg Juve een koude douche als Mbuyu centraal weer opdook , iedereen in snelheid nam en Grisha te kijken zette.(35' 1-2)
Frustrerend voor onze doelman , nog geen bal moeten pakken maar wel twee maal vissen.
Een vrije trap van Ward , op praktisch dezelfde plaats van het eerste doelpunt, werd nu rechtstreeks op doel getrapt maar de bal ging over.(39')
Een individuele actie van Maxim , daarbij 2 man in de wind zettend , vond Preben maar die kon ook niet scoren.(42')

Ruststand 1-2

Geen wijzigingen aan de rust.
Juv bleef ook na de rust de bezoekers onder druk zetten.
Op een voorzet van Joachim trapte De Keyzer los over de bal maar hiermee verraste hij ook de klaarstaande Yannick.(49')
Doorslaar bleef wel loeren op de counter. Vergauwen werkte zich vrij door met het hoofd te devieren en schoot dan hard opdoel maar Grisha was paraat en duwde de bal naar de zijlijn.(53').
Juve werd een terechte penalty ontnemen toen Suy een schot van Jochen als een doelman met de hand keerde , maar de ref gaf geen krimp. De aanval ging evenwel verder en Maxim pikte de bal op maar schoot al draaiend naast.(60')
Kenneth nam een doorgekopte verre inworp vol op de slof maar opnieuw ging de bal over.(65')
Tijd voor vers bloed . Jordy en Robbe kwamen in de plaats van Jochen en Kenneth.
Een vrije trap leidde de gelijkmaker in. Doelman De Baere redde eerst nog een poging van Maxim , ten koste van een hoekschop maar die bleef in het pak hangen en finaal maakte Ward vanaf de rand van de 16 meter de klus af.(82' 2-2)
Mede door het uitvallen van de beste bezoeker Suy in de verdediging raakte de bezoekers in paniek achteraan in de slotfase.
Blokkie pikte een verre voorzet op , kneep naar binnen maar schoot dan naast; (het was blijkbaar zijn dagje niet)
Jordy infiltreerde en ging door tot op de achterlijn. Hij legde haarfijn achteruit naar de klaarstaande Preben , maar die miste de reuzekans (wij zullen het maar op de staat van het veld steken).(90')
Een laatste poging van Juve op een inworp van Carl bracht Maxim nog in schietpositie maar de bal ging over(92')
Een vaststelling dat de doelpunten vandaag gescoord werden door de verdedigers en de aanvallers vandaag niet bij de les waren
Door dit gelijkspel en door de winst van Robur zakt Juve naar stek 6.
Komende woensdag om 18.30 uur gaat de inhaal match door op Heikant dat zich vandaag in nesten werkte door te verliezen op White Boys.
Juve kan nog scheidrechter spelen in het degradatieduel maar anderzijds is er de kans op de eindronde. Een moeilijke klus??

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van Den Bremt Bjorn (80 ' Van De Velde Wouter), Van Riet Carl , Boone Yannick , Van Den Steen Nicky, De Block Joachim , Claus Jochen (68' Verbeiren Jordy) , De Saedelaere Kenneth (74 ' De Witte Robbe) , Delclef Preben , Stevens Maxim , Copers Ward
Wisselspelers : Bourgeois Jari ,Van De Velde Wouter, Verbeiren Jordy, De Witte Robbe
Gele kaarten : De Saedelaere Kenneth
Rode kaarten :
Doelpunten : Delclef Preben , Copers Ward


Kieldrecht - Juventus 2-4

Dat KSK een degelijke ploeg had en goed voetbalde konden we in de heenmatch al vaststellen. Er was enkel de vraag hoe Juve het kustgras zou verteren.
Preben en Ward kwamen na hun schorsing terug in de ploeg. Jordy was (nog steeds) gekwetst en Simon startte op de bank. Kenneth speelde als buffer voor de verdediging.
Beide ploegen kozen voor aanvallend voetbal en kregen we een leuke pot voetbal te zien.
Na een eerste poging van de thuisploeg via Mathyssens , die naast vloog (2') nam Juve de match in handen. Met oogstrelende combinaties over de grond drongen zij KSK achteruit.
Dit leidde al snel tot een openingstreffer. Na een aanval over de linkerflank waarbij Ward optimaal gebruik maakte van de afmetingen van het terrein , bereikte zijn voorzet Yannick die in n tijd droog binnenknalde.(8' 0-1)
De thuisploeg schakelde over op de lange pasmethode.
Onze verdediging die veelal op een lijn acteerde had daar soms moeite mee als de snelle spitsen in de rug opdoken.
Juve ging mee met het systeem van de thuisploeg zodat de goede combinaties (even) op de achtergrond verzeilden.
Zo bracht een lange pas Behiels alleen voor Grisha maar die liet de grote kans liggen. Grisha kon nog relatief gemakkelijk opruimen door het falen van de spits.(20')
Het was evenwel uitgesteld. KSK zette een aanval op waarbij de flankspeler mocht doorgaan (buitenspel??), voor doel bracht en Bosman liet Grisha dit keer geen kans.(23' 1-1)
Ondanks die tegenstreffer sloeg Juve niet in paniek. Integendeel het hervond het systeem waarmee ze van in de aanvang zo succesvol waren.
Carl zonderde met een magistrale lange pas Joachim af aan de rand van de 16 meter. Hij mocht doorgaan maar stuitte op doelman Van Dooren. een kans die hij zelden laat liggen.(38')
Nicky toonde dan wel hoe het moet toen hij vanuit een scherpe hoek scoorde.(39' 1-2)
Juve duwde nu door en in een 5 dolle minuten zette Joachim de 1-3 ruststand op het bord.(42' 1-3)

Ruststand 1-3

Geen wijzigingen aan de rust.
Na de rust gingen beide ploegen gewoon door met hun aanvallende intensies.
Yannick begon aan een solo en kreeg van de wijkende verdediging een kans om aan te leggen maar mikte over.(48')
De thuisploeg bracht de match in evenwicht en er was een been van Bjorn nodig om Ruymbeke het scoren te beletten (55')
Bij een hoekschop over de grond haalde dezelfde speler verassend uit en de bal ging maar net naast de verste paal buiten.(61')
Ook een oprukkende Praet mocht van erg ver uithalen maar ook hij knalde over.(60')
Tom greep in en haalde een wegdeemsterende Jaochim er af en zette Simon in de plaats. Bij diens eerste actie werd hij al van de sokken gelopen (met een gele kaart er bovenop). De vrije trap leverde evenwel niets op.(66')
Nicky kopte een hoekschop maar nipt over.(70 ')
Een vrije trap met Nicky en Yannick achter de bal werd door eerstgenoemlde over het muurtje gelepeld maar doelman van Dooren was gepast ter plekke om de bal naast de paal in hoekschop te duwen(74')
KSK kreeg aan de overzijde ook een vrije trap.Grisha verwachtte een voorzet(?)of was het de fout van het kunstlicht(?) of was het de inteligentie van Bosman?. Feit is dat hij simpel in de korte hoek binnen schoot.(75' 2-3) De thuisploeg putte er nieuwe moed uit. Maar alles verliep te ordeloos.
Opschudding evn later toen de ref een terugleggen op de doelman beoordeelde als een vrijwillige terugspeelbal. De bal ging op de rand van de kleine backlijn en de spelers van KSK allen op de doellijn. De meesten gaven Yannick die achter de bal plaats nam geen enkjele kans wegens geen doorkomen aan maar dat was zonder onze spelmaker gerekend. Met een atoomschot ging de bal hoog in doel.(80' 2-4) .
Kieldrecht gooide de handdoek . Juve kwam nog dicht bij een vijfde doelpunt maar de deviatie van Preben op hoekschop ging net naast.(85').
De aanvalslust van beide ploegen zorgde voor een match waarin de neutrale supporter zich geen seconde verveelde. Het pleit voor de onbevangenheid waarmee Kieldrecht Juve ontving. Dat het meer volk trekt dan een gemiddelde ploeg is dan ook niet vreemd.
Volgende week komt Doorslaar op bezoek. Juve verloor daar mijn inziens onterecht. Tijd voor revanche??

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van Den Bremt Bjorn , Van Riet Carl , Boone Yannick , Van Den Steen Nicky, De Block Joachim (66' De Muyter Simon), Claus Jochen , De Saedelaere Kenneth (86' Van Hauwermeiren Quinten) , Delclef Preben , Stevens Maxim (83' De Witte Robbe), Copers Ward
Wisselspelers : Bourgeois Jari ,De Muyter Simon, Van Hauwermeiren Quinten, De Witte Robbe
Gele kaarten :
Rode kaarten :
Doelpunten : Boone Yannick (2x) , De Block Joachim , Van Den Steen Nicky


Juventus - Robur 2-1

Voor dit duel dat besliste over de vijfde plaats kon Tom geen beroep doen op Ward , Wouter en Preben die wegens de uitgestelde match op Heikant nu aan de kant moesten blijven. Ook Robin , gebroken handsbeentje , moest toezien vanaf de zijlijn.
Juve begon naar de "goede goal" wat ze normaal pas in de tweede helft prefereren.
Robur kwam het best uit de startblokken.
Al vrij snel kreeg Van Gijseghem een schietkans maar mikte naast.(2')
Toch kwamen de bezoekers vrij snel op voorsprong. Coppens kreeg iets te veel vrijheid en knalde overhoeks binnen.(6' 0-1)
Een tel later kreeg Heuvinck , van dichtbij ,de kans om de cijfers tre verdubbelen maar miste koelbloedigheid.(7')
Juve was door deze koude douche blijkbaar wakker geschud en trok de match naar zich toe.
Op het kwartier kreeg Juve de eerste noemenswaardige kans. Carl trapte een vrij trap in het pak maar Van Goethem plukte de bal.(16')
Bij een snelle uitbraak van Robur kwam Rogge in schietpositie maar Grisha redde het schot met de voet.(18')
Yannick kon uithalen vanaf de grote backlijn maar zijn doelrijpe poging werd nog licht gedevieerd zodat de bal naast ging .(23')
Een nieuw vrije trap van Carl vond ditmaal het hoofd van Joachim die evenwel over buffelde.(25')
Een snelle combinatie tussen Yannick , Simon en Joachim liet laatsgenoemde toe om de bal voor doel te brengen maar niemand stond op de goede plaats om de bal in doel te duwen.(30')
Aan de overzijde kreeg Coppens nog een schietkans maar deze maal duwde Grisha zijn poging over het doel.(38')
De beste kans in de eerste helft kwam er net voor rusten. Nicky kreeg iets buiten de kleine backlijn de toegespeeld. Met een halve omhaal schakelde hij doelman Van Goethem uit maar Vekemans haalde de bal nog van de lijn.(42')
Zodoende ging Juve met een achterstand naar de kleedkamers.

Ruststand 0-1

Geen wijzigingen aan de rust.
Het waterzonnetje was intussen verdwenen en regen en hagel kwamen in de plaats , waardoor het veld er erg zwaar bijlag.
Dit had echter geen invloed op onze spitsen want Maxim was er al snel in de tweede helft als de kippen bij om een voorzet van Joachim in doel te prikken.(48' 1-1)
Juve bleef de match naar haar hand zetten maar echte kansen waren schaars
Een uithaal van Joachim , op het uur , ging naast.(60')
Jordy , in de eerste helft ook al eens stevig aangepakt, moest even later met een geblokkeerde rug het veld verlaten. Niels was zijn vervanger (70')
Die liet al snel opmerken met een schot dat evenwel ook naast ging.(78')
Maxim waagde ook zijn kans maar mikte over.(80')
Joachim had meer succes. Hij nam een voorzet van Nicky in een tijd op de slof. Dat de bal daarvoor even stuiterde deerde hem niet want hij werkte de bal enigmooi in doel.Met een spurtje naar de dugout als toemaatje (80 ' 2-1)
Juve had de buit binnen en de bezoekers die volgend seizoen stoppen met dit elftal hadden geen ambitie of goesting meer om nog iets te forceren.
De laatste kans was er voor Robbe op vrije trap (nadat Niels van de sokken gelopen was) maar zijn schot strandde in, de muur.(93')
Door deze overwinning stijgt Juve naar de vijfde plaats. Een plaats die recht geeft op deelname aan de eindronde. In de komende matchen zal blijken hoever onze jongens daar intresse voor hebben. Te beginnen met zaterdag op Kieldrecht.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van Den Bremt Bjorn , Van Riet Carl , Boone Yannick , Van Den Steen Nicky, De Block Joachim , Claus Jochen , De Saedelaere Kenneth , Verbeiren Jordy (66' De Smedt Niels ) , Stevens Maxim , De Muyter Simon (70 ' De Witte Robbe)
Wisselspelers : Bourgeois Jari ,De Smedt Niels , Van Hauwermeiren Quinten, De Witte Robbe
Gele kaarten : Van Den Bremt Bjorn
Rode kaarten :
Doelpunten : Stevens Maxim, De Block Joachim


Juventus - Berlare 2-1

Veel volk , mooi weer en de puiten waren veilig over de straat geraakt. Dus het spectakel kon beginnen.
Juve behield het vertrouwen in de ploeg en voerde geen wissels door.
De toss werd verloren dus was het vanaf het begin naar "de goede goal".
Juve startte furieus met al in de eerste minuut een vlam van Yannick op de dwarsligger.(1')
SK kwam amper van de eigen helft vandaan.
Een vrije trap van Yannick werd door een verdediger licht gedevieerd zodat de bal door alles heen ging , uiteindelijk in corner.(8')
Berlare begon zich lichtjes te herstellen en kwam schoorvoetend piepen. Hierdoor kon Juve onze snelle spitsen op pad sturen.
Blokkie , gelanceerd door Nicky , haalde nog net de achterlijn en zette voor waar Maxim volledig vrij aan de tweede paal , onbegrijpelijk miste door naast de lege kooi te besluiten.(15')
Op een vrije trap van Yannick gingen Jochen en Preben naar de bal en hinderden zo elkaar. Jochen plaatste de bal naast.(18')
Op een voorzet van Yannick had Blokkie iets moois in gedachten . Hij nam de bal in n rijd op de slof maar kraakte zijn schot zodat Merlier maar moest oprapen.(22')
En weer kreeg Juve het deksel op de neus. Een voorzet van Raeymaeckers werd blijkbaar nog beroerd door Deschacht (de meesten hebben dat niet gezien) en SK kwam op voorsprong.(23' 0-1)
En even later zoefde een kopbal van de bezoekers opnieuw rakelings naast.(27')
Doch Juve was niet aangeslagen. Maxim legde , aan de tweede paal , met het hoofd terug op de aanstormende Ward die staalhard vol op de kruising vlamde. (28')
Alleen het geluk ontbrak nog.
Een collectieve aanval werd besloten door Blokkie die van ver op doel schoot maar de bal werd afgeweerd voor hij doel trof.(37')
Even later bracht Maxim voor vanaf links maar Joachim kon voorbij de tweede paal niet meer naar binnen koppen.(39')
En net voor affluiten besloten de bezoekers om een "handje" te helpen. Een voorzet van Bjorn werd door Michot met de hand beroerd. De bal ging op de stip en Nicky deed wat hij moest doen.(43' 1-1)
Met 1-1 op het bord ging de rust in

Ruststand 1-1

Geen wijzigingen aan de rust.
SK ging op zoek naar de gelijkmaker.Raeymaeckers draaide een vrije trap op de paal.(47')
Maar het was Juve dat weer scoorde. Blokkie nam in een tijd een voorzet van Max over en Juve stond op voorsprong. Wat hem in de eerste helft niet lukte , lukte nu wel (53' 2-1)
De match was nu in evenwicht. Juve ging iets meer achteruit leunen en de bezoekers zetten meer druk.
Zo moest Grish plat op een schot van Deschacht (54')
Een uitbraak van Max bracht hem alleen voor doel maar Merlier duwde het schot van Maxim in hoekschop.(56')
Het frivole spel veranderde in een match op karakter , zodat er regelmatig een gele kaart gepakt werd.
Een scherpe voorzet van Ward werd door Merlier goed ingeschat en deze laatste ging goed plat.(65')
Even later deed hij het nog eens over bij een schot van Maxim toen hij zich mooi vrij draaide en uithaalde.(67')
Preben pakte zijn eerste gele kaart wat later nog gevolgen zou hebben.(68')
Een vrije trap van Lauwers draaide vervaarlijk naar de verste benedenhoek maar Grisha haalde met een kattepootje het schot weg naast de paal.(77')
De daaropvolgende hoekschop werd naast gekopt.(78')
Een voorzet/schot van Ward stierf in de grijparmen van Merlier.(79')
De laatste 10 minuten ging Berlare vol voor de winst en Juve moest achteruit.
Preben pakte in een discutabele fase een tweede gele kaart. Een domper op zijn match tegen de oude bekenden.(84')
Een vrije trap van Lauwers , nu centraal op doel geplaatst , werd door Grisha weggewerkt.(84')
Michot kopte nog de daaropvolgende corner over.(85')
Tom haalde met nog wat wissels het tempo uit de match.
De stand wijzigde niet meer en de apres party kon beginnen.
Juve heeft nu een weekend rust en dan volgt de match op Heikant.Juve mist wel door de "risicomatch " van vandaag wel Ward ,Preben en Wouter. .

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Van Den Bremt Bjorn , Van Riet Carl , Delclef Preben , Boone Yannick , Van Den Steen Nicky, Van De Velde Wouter , De Block Joachim (90' De Smedt Niels), Claus Jochen (80' De Saedelaere Kenneth) , Stevens Maxim (88' De Witte Robbe)
Wisselspelers : Bourgeois Jari ,De Smedt Niels , De Saedelaere Kenneth, De Witte Robbe
Gele kaarten : De Block Joachim , Van De Velde Wouter , De Witte Robbe , Delclef Preben (2X) , Copers Ward
Rode kaarten : Delclef Preben (83')
Doelpunten : Van Den Steen Nicky , De Block Joachim


Kruibeke - Juventus 1- 0

Tom gaf vertrouwen aan de ploeg die Vrasene puntenloos naar af stuurde.
Dat Juve vrank en vrij voetbalde (in tegenstelling tot de thuisploeg met weinig kick maar veel "rush" ) leverde al direct een uitstekende kans op voor Yannick die vanaf de hoek van de kleine backlijn de buitenkant van de paal viseerde.(3')
De eerste kans leverde al dadelijk een voorsprong op. De bal werd nogal knullig weggegeven aan de hoekschopvlag ,wat leidde tot een voorzet die door Vermeulen met de buitenkant van de voet voorbij Grisha gedevieerd werd.(7' 1-0)
De thuisploeg trok zich toen al terug in een egelstelling en probeerde met blinde verre passen een medemaat , op goed geluk , te bereiken.
Juve was dan ook de enige ploeg die wilde voetballen.
Blokkie mocht , vanaf de rechterflank , schuin voor doel aanleggen maar mikte naast.(21')
Wanneer een bal voor de thuisploeg goed viel waren ze toch wel gevaarlijk.Van Ruyssevelt mikte naast toen hij alleen op Grisha mocht afgaan(28')
De thuisploeg kende een sterke 5 minuten. Rensing vondt de lat op zijn weg na een hoekschop (32')
Aan de overkant werd Blokkie onder de zoden gestopt door een verdediger.Een tweede verdediger gaf "rugdekking" om zeker te zijn dat Joachim niet verder kon. De ref deed alsof zijn neus bloedde en liet verder spelen.'34')
Van Aken tikte de bal nog naast een open doel.(35')
Een vrije trap van Yannick , door Jochen op Blokkie teruggekopt werd door deze laatste in n tijd op de slof genomen maar de bal suisde net naast.(40)
Geldhof haalde nog eens verwoestend uit vanop 35 meter maar de bal sloeg te pletter op de deklat.(44')


Ruststand 1-0

Geen wijzigingen aan de rust.
Tijdens de rust had de leider zelfs de laatste illusie op een tweede doelpunt opgeborgen. Het wierp een dubbele "Atlantic Wall" op voor doel.
Juve vond ook de dwarsligger op de weg toen een kopbal van Nicky er op te pletter sloeg.(55')
Een zwaar schot van Joachim werd afgeblokt door een bos van benen.(65')
Tijd voor nieuw bloed bij Juve. Simon en Kenneth kwamen in de plaats van Bjorn en Jochen. (65')
Een knal van Yannick miste op een haar na het doel.(72')
Ook Maxim vond de juiste afstand niet en vlamde over.(74')
Kruibeke een lijder (nee dat is niet foutief) kwam niet meer in het stuk voor.
Het ontsnapte voor een tweede maal aan een terechte strafschop toen Maxim ook foutief gepakt werd in de grote rechthoek. Net als de eerste maal deed de ref zijn ogen dicht.((80')
Yannick joeg de bal vanop 22 meter nog eens over het doel.(82')
Juve stuurde nu alles naar voor wat dan toch eens aan de thuisploeg toeliet om eens te dreigen.
Maes vlamde een afgeweerde corner naast (85') en Rensing (weer op corner) haalde wild uit maar de bal ging richting kerktoren.(86')
Yannick ging nog eens solo , zette 5 man in de wind , en legde breed op Simon die misschien iets te zwak op doel schoot waardoor Geldof zich nog gepast kon strekken.(86')
De laatste kans was er een voor de ingevallen Niels die een verre inworp van Kenneth iets te zwak inschoot waardoor het schot nog naast de eerste paal kon weggewerkt worden.(92')
Juve verloor vandaag van een ploeg die , alhoewel ze aan de leiding staan , ons in de twee matchen (heen en terug) niet kon overtuigen.
Tweemaal met bijeengeknepen billen is niet gezond.
Misschien moeten we de supporters een storting vragen voor de pamperrekening van Kruibeke.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Van Den Bremt Bjorn (65 ' De Saedelaere Kenneth), Van Riet Carl (89' De Smedt Niels), Delclef Preben , Boone Yannick , Van Den Steen Nicky, Van De Velde Wouter , De Block Joachim , Claus Jochen (65' De Muyter Simon) , Stevens Maxim
Wisselspelers : Bourgeois Jari ,De Smedt Niels , De Saedelaere Kenneth, De Muyter Simon
Gele kaarten : Van De Velde Wouter
Rode kaarten :
Doelpunten :


White Boys - Juventus 1-3

Tom voerde één wissel door tegen de ploeg die Buggenhout partij gaf. Wouter kwam weer in de ploeg ten nadele van Robin. Verder heel wat positiewissels.
Juve begon voorzichtig aan de match. White boys had het blok goed gezet zodat het vaak zoeken was naar een vrijstaande maat. Dit had tot gevolg dat de bal achteraan veel lateraal en achteruit ging wat soms enig gevaar inhield.
Bij een versnelling zonderde Blokkie Yannick af voor doel maar die schoot vanuit een schepe hoek in n tijd in het zijnet.(6')
De thuisploeg dreigde via Labie op een vrije trap maar zijn kopbal ging recht op Grisha af.(9').
Het gevaar van de trage opbouw werd even later Juve bijna fataal. Grisha moest ver uit het doel de bal wegtrappen om de doorgebroken spits het scoren te beletten.(10')
Nog hadden onze jongens het niet begrepen. Maes onderschepte een slechte opbouw , stoomde door en liet Grisha geen schijn van een kans. (14' 1-0)
Deze goal ging af als een alrmsignaal of was het een aflopende wekker?
Amper 60 tellen later hing Blokkie de bordjes in evenwicht toen hij de bal enigmooi uit de lucht haalde en in de verste winkelhaak vlamde.(15' 1-1)
Dit doelpunt bracht meer vertrouwen .
Een corner die voorbij de tweede paal waaide werd door Blokkie nog in het zijnet gewerkt.(21')
Naarmate de match vorderde ging het cresendo met Juve.
Een schot van Jochen ging via een verdediger in hoekschop.(30')
Yannick waagde zijn kans toen hij een tweede bal , na corner, vol op de slof nam maar hij mikte over.(32')
Op een gevaarlijke tegenstoot van de groen-witten moest Ward de bal in een uiterste reactie de bal wegtrappen of de bal belandde bij de klaarstaande spits.(35')
Even later weer een alarmfase wanneer Weyn de bal onderschepte en alleen op Grisha mocht afgaan. Vanaf de grote backlijn plaatste hij een (knullig) schot(je) dat dan ook nog eens recht op Grisha afkwam. Een zucht van opluchting ging door de rangen.(37') .

Ruststand 1-1

Geen wijzigingen aan de rust.
Juve bracht in de tweede helft meer tempo in de match.
Al vrij snel kreeg Nicky een uitsekende kans aangeboden door Maxim maar onze spits kopte de bal nipt over doel.(47')
Een steal van Maxim bracht hem alleen voor doelman Vanderveken maar Max zocht iets te lang naar de goede hoek zodat de doelman met een ultieme reflex de bal nog kon weren. Die viel voor de voet van Yannick maar diens poging werd opnieuw afgeblokt.Een unieke kans om op voorsprong te komen ging verloren.(53')
Een scherpe counter van de thuisploeg strandde op de buitenkant van de paal.(of was het zijnet?)(55')
Dan werd het tijd voor een rondje Jochen. Eerst was hij het orgelpunt van een collectieve Juve aanval maar zijn schot suisde naast.(56')
Het was slechts uitgesteld. Een hoekschop werd afgeweerd door Vanderveken en Ward mocht een tweede maal voor zetten. Jochen beroerde de bal lichtjes met de teen en de bal ging tegen de netten. Een subliem doelpunt.(59' 1-2)
Meteen kreeg de thuisploeg een reuzekans om de bordjes weer in evenwicht te hangen.Bjorn speelde te zwak in en zette zo Butijn tot zijn grote verwondering alleen voor Grisha . Zijn voorzet/schot hobbelde naast de verste paal nog buiten. Opnieuw ontsnapte Juve.(61')
Een schot van Yannick dreigde inde winkelhaak te belanden (ondergetekende stond in de lijn van het schot) maar een borst van een verdediger devieerde nog lichtjes zodat de bal nog naast ging.(67')
Het was Nicky die vanuite een erg scherpe hoek de eindscore vastlegde. Hij kreeg hierbij wel hulp van beide doelpalen , waarvoor dank.(69' 1-3) Het voorbereidende werk was van Yannick.
Jordy kwam in de plaats van Wouter (70') en liet zich al dadelijk opmerken met een zware tackle op Trogh , waardoor hij geel kreeg. Die werd door de ref echter op naam van Maxim gezet die hierdoor geschorst is voor de volgende match (80')
In het slot van de match werd het nog even spannend.
Een voorzet van Ward vond Yannick aan de tweede paal die de bal maar hoefde in te tikken. Dit gebeurde iets te zwak waardoor Vanderveken nog kon redden.(88')
Aan de overzijde werd een hoekschop die maar niet wegraakte tot driemaal afgeblokt.(89')
In een alles of niets poging van de thuisploeg kreeg die nog een paar kansen. Een eerste maal op vrije trap van Jomaa maar die was te zwak getrapt om Grisha te verontrusten.(91')
Ook een zware knal van De Rechter bleef hangen onder Grisha en niemand was gevolgd (92').
Juve verdiende vandaag de overwinning. Het was al een tijdje geleden dat er nog driemaal gescoord werd.
Komende zaterdag de bevestiging tegen Vrasene?

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Van Den Bremt Bjorn , Van Riet Carl , Delclef Preben , Boone Yannick , Van Den Steen Nicky (89 ' De Smedt Niels), Van De Velde Wouter (70' Verbeiren Jordy), De Block Joachim , Claus Jochen , Stevens Maxim (80 ' Biesemans Robin)
Wisselspelers : Verbeiren Jordy , De Smedt Niels, Biesemans Robin , De Saedelaere Kenneth
Gele kaarten : Verbeiren Jordy , (maar Maxim kreeg die achter zijn naam) , De Block Joachim
Rode kaarten :
Doelpunten : De Block Joachim , Claus Jochen , Van Den steen Nicky


Juventus - Buggenhout 1-2

Tom koos voor dezelfde opstelling als deze op Haasdonk. Enkel de zieke Kenneth werd vervangen door de terug uit kwetsuur komende Preben. Vooraan werd Jochen fit bevonden en liep naast Robin in de spits.
Ondanks de sneeuw van de afgelopen week en de aanhoudende regen op zondagvoormiddag lag het veld er relatief goed bij.
Buggenhout dreigde vooral in de eerste helft op vrije trappen .
Zo was er al vroeg in de match een kopkans voor Van Der Doodt maar die beroerde de bal iets te zwak om binnen te gaan. Nu ging de bal maar net naast.(3').
Later was er opnieuw dreiging na een kopbal van Poppe maar Grisha kon nog met een achterwaartse reflex de bal uit de fatale baan slaan.(18')
Dit waren evenwel de beste bezoekende kansen tegen een dominant maar tot dan toe ongevaarlijk Juventus.
Op het halfuur stak Juve een tandje bij
Ward haalde van ver uit maar het schot was te onbesuisd en ging nog naast en over.(26')
Een vrij trap van Yannick , vanop 25 meter , zwabberde naar de tweede paal maar Van Wauwe punchte de bal in corner.(27')
Even later deed de doelman het kunstje nog eens over toen opnieuw Yannick achter het kanon stond (31')
Ook een poging van Joachim ging over.(30')
Een aanval over de rechterflank vond de bezoekende defensie in gebreke. De laterale pass bereikte Maxim die vanaf het half maantje eerst nog zijn man uitkapte en vervolgens in de verste hoek deponeerde.(34' 1-0)
Joachim verdubbelde ei zo na maar zijn lobbal viel net niet goed aan de tweede paal en Maxim kon er ook net niet bij.(36')
Een scherpe voorzet van Nicky werd door Van Wauwe net voor de neus van Robin onderschept.(39')
Aan de overzijde deed Grisha herzelfde door een voorzet van Van Damme uit de voeten van Poppe te halen.(40') .

Ruststand 1-0

Geen wijzigingen aan de rust.
Wat er tijdens de rust gebeurde weten alleen de spelers maar we konden enkel vaststellen dat Juve erg slap aan de tweede helft begon.
Een onderschepte corner van Juve werd een snelle uitbraak die veel gelijkenis toonde met ons doelpunt. Nu stond Poppe op de goede plaats om de bordjes in evenwicht te hangen.(50')
De bezoekers kwamen ei zo na zelfs op voorsprong maar de dwarsligger bracht voor ons de redding.(51')
Eens van de opdoffer wat bekomen ging Juve toch nog op zoek naar meer. Joachim in het straatje gestuurd haalde uit maar niet gekadreerd.(58')
Een goede collectieve aanval bracht Robin in stelling maar zijn schot ging via de paal buiten.(62')
Cruz haalde nog eens uit van ver maar Grisha had daar geen moeite mee.(70')
Nieuw bloed in de aanval ,Niels in de plaats van Robin , veranderde weinig aan het spelbeeld.
De bezoekers kwamen steeds beter in de match.
Peytier haalde uit maar het schot ging over.(75')
Een (zeldzame) goede aanval strandde nog op de dwarsligger , nadat Ward het probeerde met een lobbal.(78')
Een onterecht toegekende hoekschop lag aan de basis van het tweede bezoekende doelpunt. Van Der Doodt was de dooddoener van dienst.(85' 1-2)
Robbe kwam nog in ,de plaats van Jochen maar het kalf was al verdronken.
De juvesupporters bleven achter met een kater.
0 op 12 is geen goede reclame. De drie vorige konden we nog het goede voetbal smaken.Nu was veel minder het geval. Zeker de tweede helft , traditioneel toch altijd al de betere was nu een ramp. Juve tuimelt naar de achtste plaats en de vraag is : wie stopt de vrije val? Misschien volgende week op White Boys??

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Van Den Bremt Bjorn , Van Riet Carl , Delclef Preben , Boone Yannick , Van Den Steen Nicky , Biesemans Robin (70' De Smedt Niels), De Block Joachim , Claus Jochen (86' De Witte Robbe), Stevens Maxim
Wisselspelers : Bourgeois Yari ,De Smedt Niels, Van De Velde Wouter, De Witte Robbe
Gele kaarten :
Rode kaarten :
Doelpunten : Stevens Maxim


Haasdonk - Juventus 2-1

Wouter was er niet bij wegens zijn dubbele gele kaart tegen Grembergen. Maxim kwam in zijn plaats. Carl kwam centraal te staan en Ward nam de flank voor zijn rekening.
Dat Haasdonk er op gebrand lag om de zware nederlaag uit de heenronde te wreken konden we op een briefje geven , maar goede intenties zijn niet altijd uitvoerbaar.
Zodoende kwam er van de verwachte stormloop weinig in huis.
Juve kwam op het grote perfect bespeelbare veld erg knap uit de hoek . Het speelde misschien wel de beste match van het seizoen.
Juve dreigde in de beginfase op de scherp aangesneden corners van Ward.
Een eerste ging via Simon over (4')
Even later was het Jochen die acrobatisch over werkte (9')
De eerste kans van de thuisploeg kwam er via Kanteh maar zijn kopbal werd door Grisha van onder de deklat geplukt.(14')
Een nieuwe corner van Ward : Nicky kopte de bal via een rug van een verdediger in doel. (0-1 16').
Simon moest gekwetst naar de kant en Jochim maakte zijn opwachting na zijn operatie.(22')
Calle schoot hoog over na een corner.(23')
Een (in)swingende hoekschop ging rakelings over alles heen. De thuisploeg sloeg een zucht van verlichting.(27')
Rond het halfuur kregen we een korte druk van Haasdonk.
Kanteh zonderde Stuer af aan het penaltypunt en die miste alleen voor Grisha de uitstekende kans door de bal naast te leggen.(30')
Juve bleef erg gevaarlijk en kwam er al counterend regelmatig uit.
Ward rolde de flank op , vond Robin in de 16 en die legde terug op de aanstormende Yannick die evenwel hoog over mikte.(31)
Ward kreeg misschien nog de beste kans van Juve in de eerste helft toen hij uitbrak en alleen op doelman Van Steen mocht afgaan. Het schot van Ward werd door de doelman licht beroerd , net voldoende om nipt naast te gaan.(32') Bjorn mikte de afvallende bal op de corner over het doel.(32')
Het missen van de kansen werd nu ook afgestraft. Ben Sallem kreeg iets te veel ruimte aan de rand van de 16 en die liet Grisha geen schijn van een kans.(36' 1-1)
Naar het einde van de eerste helft nam Juve weer de match in handen.
Robin onderschepte een slecht uitverdedigen en ging op Van Steen af.Die stopte het schot van onze spits.(43')
Jochen bediende in n tijd enigmooi Joachim die de bal voorbracht maar die bleef in de 16 hangen en niemand kreeg hem er in.(44')
Zodoende gingen beide ploegen met een gelijke stand op het scorebord rusten.

Ruststand 1-1

Geen wijzigingen aan de rust.
Juve bleef na de rust doorgaan op het elan.
Joachim stak de bal door naar Robin die alleen voor doel stond maar die moest de bal eerst onder controle krijgen en tegen die tijd zat Van Steen er kort op om het schot te weren. Blokkie kreeg nog een herhaling maar zijn schot ging via een verdediger in hoekschop.(51') Een niet te missen kans!!
De alweer goed getrapte hoekschop leidde tot paniek in de rangen van de thuisploeg.De bal raakte maar niet weg. Twee , drie maal werd op doel geknald maar steeds lag er een been in de weg. Uiteindelijk kwam de bal bij Nicky terecht maar zijn lob ging via de dwarsligger over.(52')
Haasdonk bibberde en dat was niet alleen van de kou.
Dejaeger ging solo en mikte vanaf de rand van de groet backlijn net naast de verste paal buiten. Verkeerd effect.(58')
Bjorn stormde door op de flank en bracht de bal voor doel waar Robin de uitstekende kans net naast de goal schoot.(59')
Een indraaiende hoekschop van Ward ging ei zo na rechtstreeks in doel maar Van steen stak er in extremis een handje voor.(60')
Een teruggelegde bal van Robin werd door Yannick over geschoten.(66')
Een snel getrapte vrije trap van Haasdonk zonderde Kanteh af aan het penaltypunt maar die had iets te veel tijd nodig om de bal onder controle te krijgen. De teruggekeerde Bjorn ontfutselde de bal meesterlijk aan de thuisspits.(78')
Joachim liep intussen te trekkebenen en werd uiteindelijk weer vervangen door Niels.(82')
En weer sloeg het noodlot toe. Opnieuw Ben Sallem kreeg weer iets te veel ruimte en plaatse de bal overhoeks in de verste hoek.(85')
Tom bracht Robbe nog in voor een slotoffensief in plaats van Jochen maar de verwachte gelijkmaker bleef uit
De thuisploeg speelde het spel leep uit.
Robbe kreeg nog een schietkans maar Van Steen zweefde de bal uit de hoek (89')
Juve zag de derde maal op rij een verdiende overwinning door de neus geboord. Ditmaal door de ploeg die naar de hoogste reeks wil. Maar dan zal dit toch nog veel boterhammen moeten eten.
Wissel vandaag beide spitsen om en je krijgt een uitslag zoals in de heenronde.
Juve krijgt volgende week het bezoek van Buggenhout. Hopelijk speelt het dan iets minder goed maar scoort dan meer. .

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Van Den Bremt Bjorn , Van Riet Carl , De Saedelaere Kenneth , Boone Yannick , Van Den Steen Nicky , Biesemans Robin , De Muyter Simon (22' De Block Joachim 82' De Smedt Niels), Claus Jochen (86' De Witte Robbe), Stevens Maxim
Wisselspelers : Bourgeois Yari ,De Smedt Niels, De Block Joachim , De Witte Robbe
Gele kaarten : Van Den Steen Nicky
Rode kaarten :
Doelpunten : Van Den Steen Nicky


Juventus - Grembergen 0-2

Tom moest weer schuiven . Preben was (weer) uit met een kuitkwetsuur en Niels startte op de bank Zo kwamen Bjorn en Simon aan de aftrap.
Juve begon meteen naar "de goede goal" en pakte meteen het spel in handen.
Ondanks dat het veld amper bespeelbaar was begon Juve met goede combinaties.
Toch was het Grisha die meteen vol aan de bak moest om een harde knal te keren en deed dat in de herneming nog eens over.(9')
SK zocht Maes vooraan met de verre pass , maar zijn kopbal ging over.(13')
Tijd voor Juve om een tandje bij te steken.
Een schot van Robin werd afgeblokt en Yannick vond in de herneming ook een bezoekend been op zijn weg.(15')
Ward onderschepte een uittrap van Smekens ging de lijn af en zette haarfijn voor doel waar Smekens de voorzet weggleed voor de neus van Robin. Er was evenwel niemand gevolgd om de geloste bal in doel te duwen.(18')
Simon , naar links uitgeweken glipte door de buitenspelval en mocht alleen op Smekens afgaan. Deze maakte zich gepast breed en het schot van Simon strandde op diens borst.(30')
SK kwam niet meer onder de druk uit. Een corner van Ward vond Jochen voorbij de tweede paal die meteen uithaalde maar weer haalde Smekens de bal uit de voor hem fatale baan.(32')
Een verre inworp kwam bij Nicky terecht , rand 16 meter. Diens doelrijpe knal , Smekens was ditmaal geklopt strandde nog op een bezoekend been.(37')
Wanneer de rust in zicht kwam en de brilstand nog op het bord stond viel de bal voor de voet van Maes die uithaalde en via de vingertoppen van Grisha ging de bal in doel.(45' 0-1)
Van een koude douche gesproken.

Ruststand 0-1

Geen wijzigingen aan de rust.
Traditiegetrouw is de tweede helft van Juve altijd van betere kwaliteit maar nu was dat blijkbaar een uitzondering.
Veel was er tijdens de tweede helft niet meer te zien. SK verdedigde met alle middelen de voorsprong en loerde op een counter. Juve anderzijds haalde niet het niveau van voor de rust.
Het was dan ook wachten tot een kwartier voor het einde dat er weer wat animo in de partij kwam.
Tom had net de geblesseerde Jochen gewisseld met Max.(75')
Maes reageerde nog eens het snelst op een vrije trap maar hijn mikte over.(76')
Juve kreeg de beste kans van de tweede helft toen Ward een crosspas in n tijd op de slof nam . Het werd een voorzet maar ook deze kans wilde er maar niet in.(77')
Tom gooide nu alles in de aanval. Niels en Robbe kwamen in de plaats van Carl en Simon.(80')
E en tweede treffer van SK werd weggewuifd wegens buitenspel.(84')
Door de man tegen man situatie kwam SK nog dreigen in de slotfase.
Grisha ging gepast in de voeten van de doorgebroken Maes.(85')
En even later ging het licht volledig uit toen Wouter Maes foutief afstopte. De bal ging op de stip en Maes klaarde de klus.(86' 0-2). Wouter hield er een tweede gele kaart aan over en mocht gaan douchen.
Juve leed vandaag de tweede nederlaag op rij. En tweemaal was het de betere , creeerde het vele kansen maar kon geen enkele afmaken. Tot overmaat kwamen de bezoekers onterecht op voorsprong.
Volgende zaterdag de verplaatsing naar Haasdonk. Misschien dan tijd voor een driepunter.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Van Den Bremt Bjornn , Van Riet Carl (80'De Witte Robbe), De Saedelaere Kenneth , Boone Yannick , Van Den Steen Nicky , Biesemans Robin , De Muyter Simon (80' De Smedt Niels), Claus Jochen (61' Stevens Maxim), Van De Velde Wouter
Wisselspelers : Bourgeois Yari ,De Smedt Niels, Stevens Maxim , De Witte Robbe
Gele kaarten : Van De Velde Wouter (2X)
Rode kaarten : Van De Velde Wouter

Doelpunten :


Juventus - Sinaai 0-1

Bjorn was geelgeschorst en nam de gelegenheid te baat om even bij de "echte" kerstman langs te gaan. Niels kwam hierdoor in de ploeg
Joachim ging onder het mes en achteraan nam Wouter weer zijn plaats in.
Amper gestart kregen we al vuurwerk. Een verlengde hoekschop viel voor de voet van Jochen die uithaalde maar de bal werd voor de lijn gekeerd.(2')
Doch we hadden te vroeg victorie gekraaid. De spelers namen uitgebreid de tijd om hun nieuwjaarswensen aan elkaar door te geven en tussendoor hadden ze geen tijd om aan voetbal te denken.
Het was dus huilen met de pet op de eerste helft. De staat van het veld verhinderde vlotte combinaties over de grond en dat was er aan te merken.
Dan maar via de lucht. Een verre crosspas van Yannick vond Ward voorbij de tweede paal. Ward haalde in een tijd uit maar de bal ging naast.(20')
Juve gevaarlijk op corners demonstreerde dat met een haarfijn getrapte corner van Ward waarbij de doelman de mist in ging maar de bal caprioleerde via via terug in zijn handen.(24')
Nicky diep gestuurd op rechts was iets sneller dan de aanstormende doelman maar zijn lobbal ging naast.(31)
Sinaai kwam iets beter in de match en stak af en toe ook eens de neus aan het venster.
Jent kreeg een kansje op een wegdraaiende voorzet maar mikte over.(39')
Meert kreeg nog een uitstekende kans na een slecht uitverdedigen , maar hij schoot naast .
Z odoende werd de rust bereikt met een scoreloos gelijkspel

Ruststand 0-0

Geen wijzigingen aan de rust.
Traditiegetrouw is de tweede helft van Juve altijd van betere kwaliteit en ook nu werd deze in ere gehouden.
Nicky gaf het goede voorbeeld door een doelprijpe voorzet te versturen maar doelman De Brouwer kwam gevat tussen.(50')
Juve begon toen aan een kwartier van overrompeling.
Een ingestudeerde corner vond Yannick die vanaf de rand van de grote backlijn een kanonskogel afvuurde. De Brouwer kon in een ultieme reflex het schot ietwat beroeren. Hierdoor sloeg de bal via de lat buiten.(52')
Het werd zodanig heet dat Meiresonne de bal ei zo na in eigen doel kopte. (55')
Een snelle inworp bereikte Nicky die doorstak naar Ward die alleen voor de doelman opdook. Deze beroerde de bal zodanig dat hij net naast de verste paal buiten ging.
De bezoekers kwamen drie maal goed weg.
Op een schaarse tegenaanval knalde Duymelinck naast.(62')
Tijd voor nieuw bloed. Simon kwam in de plaats van Niels.(64')
Een hoekschop van Ward , overgenomen door Yannick werd door een verdediger nog gedevieerd voor hij in doel verdween.(66')
Maxim kwam de plaats van Robin innemen (74')
Jochen probeerde het met een halve omhaal op een tweede bal na hoekschop maar de bal ging naast.(78')
Juve kreeg misschien de beste kans toen Maxim , randje buitenspel weggestuurd werd.Met een ultieme zooldeviatie sleepte hij de bal voorbij De Brouwer maar knalde dan over het doel. Dit was een mogelijkheid , de andere was de wachtende Nicky bedienen. Maar we moeten toegeven de staat van het veld was adominabel.(80')
En zoals steeds krijgt de ploeg die niet kan scoren het deksel op de neus.Een voorzet vanop rechts werd door Jacobs in eerste instantie op Wouter getrapt. De bal via zijn borst weer voor diens voet en nu knalde hij de bal in doel.(80'0-1)
Een enorme ontgoocheling ging door de rangen. Juve ging nu alles op alles zetten , maar het verliep te ordeloos om efficient te zijn.
Zodoende bleef Juve achter met een geweldige kater.
Dat Sinaai over een ijzersterke verdediging beschikte wisten we.Dus moet je de weinige kansen die je krijgt ook afmaken. En dat was vandaag niet het geval.
Volgende week de clash tegen Grembergen. Altijd goed voor een portie dramatiek.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Delclef Preben , Van Riet Carl , De Saedelaere Kenneth , Boone Yannick , Van Den Steen Nicky , Biesemans Robin , De Smedt Niels (64' De Muyter Simon ),Claus Jochen (85' De Witte Robbe), Van De Velde Wouter
Wisselspelers : Bourgeois Yari ,De Muyter Simon , Stevens Maxim , De Witte Robbe
Gele kaarten : Claus Jochen
Rode kaarten :

Doelpunten :


VSV Gent - Juventus 0-2

Twee wijzigingen in de ploeg. Wouter en Maxim hielden de bank warm en Preben (terug uit kwetsuur) en Jochen (terug uit schorsing ) waren hun vervangers.
Juve startte behoedzaam. Het had de nederlaag in de openingsmatch nog in het achterhoofd.
De ganse eerste helft konden we samenvatten in n zin : veel middenveldspel met weinig of geen doelkansen die naam waardig.
De eerste noemenswaardige kans kwam er op vrije trap van Yannick . Hij plaatste de bal naast de muur maar doelman Notte had de trap goed gelezen.(6')
VSV kwam in het eerste kwart ietsje scherper voor de dag. Het kreeg een kopkans viaGlorieux maar die mikte over.(14')
Even later moest Grisha in de voeten van Verberckt om verder onheil te voorkomen.(18')
Juve kreeg een uitstekende mogelijkheid toen Bjorn de bal voorzette maar Yannick (enigzins verrast ) kon onvoldoende kracht zetten met de binnenkant van de voet.(28')
Juve drukte de tegenstander achteruit maar echt doelgevaar bleef nog uit.
Op een vrije trap van Ward knikte Nicky , voorbij de tweede paal , de bal naar de winkelhaak maar Notte waakte.(34')
Een snel genomen vrije trap van VSV bracht spelmaker De Ceuninck in schietpositie maar die mikte naast.(42')
En net voor affluiten werd Nicky nog eens diep gestuurd maar ook zonder resultaat (45')


Ruststand 0-0

Geen wijzigingen aan de rust.
Traditiegetrouw is de tweede helft van Juve altijd van betere kwaliteit en ook nu werd deze in ere gehouden.
Yannick nam de bal in n tijd op de slof maar kon de bal niet laag houden (50').
Op een ingestudeerde corner deed Ward het hem na , nochtans vanaf een betere positie.(53').
Op het uur had Juve eindelijk succes. Een mooie lang uitgesponnen aanval over onze linkerflank liet Ward toe om de bal voor te brengen. Joachim moederziel alleen kon de hoek zelfs uitkiezen en scoorde een beautie.(58' 0-1)
Een korte reactie van VSV leverde bijna de gekijkmaker op maar Carl werkte de kop bal van Glorieux van de lijn weg.(63')
Robin kwam een schoentip te kort om de bal in doel te verlengen (63')
Verberckt miste nog een dot van een kans toen hij een voorzet voorbij de tweede paal nog over het doel kopte.(65') Hier zat beslist meer in voor de thuisploeg.
De wedstrijd werd iets bitsiger wat een paar gele kaarten opleverde.
Preben mikte nog een corner over het doel (68')
Tom voerde een paar , al dan niet gedwongen , wissels door.
Carl stuurde Ward nog eens weg maar ook dit leverde geen postief resultaat op (80')
De laatste vijf minuten was Juve de baas.
Een mistasten van doelman Notte dwarrelde bijna in doel maar hij herstelde zijn foutje.(88')
Op een counter hield Grisha Juve recht door een schot van De Mol met een fikse parade uit zijn doel te houden.(89')
Het was tenslotte Maxim die zijn goede invalbeurt bekroonde met een gekruist schot diep in de verste hoek.(90')
Een verdiende overwinning tegen een stug VSV waar het gebrek aan goede schutters opviel.
Door deze overwinning en het verleis van Berlare en Vrasene rukt Juve op naar de derde plaats en gaat met een goed gevoel de winterstop in.
Na de jaarwisseling krijgen we de koning van de gelijke spelen Sinaai op bezoek.
Bjorn is wel geschorst voor deze match

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Delclef Preben , Van Riet Carl , De Saedelaere Kenneth , De Block Joachim (70' Stevens Maxim ) , Boone Yannick , Van Den Steen Nicky , Biesemans Robin (85' De Smedt Niels),Van Den Bremt Bjorn , Claus Jochen (80' Van De Velde Wouter)
Wisselspelers : Bourgeois Yari ,Van De Velde Wouter, Stevens Maxim , De Smedt Niels
Gele kaarten : Biesemans Robin , Claus Jochen , Van Den Bremt Bjorn , Van De Velde Wouter
Rode kaarten :

Doelpunten : De Block Joachim , Stevens Maxim


Bazel - Juventus 0-4

Twee wijzigingen in de ploeg. Jochen geel geschorst en Simon (knieperikelen) bleven langs de lijn en werden vervangen door Wouter en Joachim.
Juve kwam , net als verleden week , slap aan de start. In de eerste minuten kreeg Bazel al een uitstekende kans om op voorsprong te komen maar Grisha was wel attent (2').
Bazel dat de rode lantaarn torste , kon verder weinig klaarmaken en buiten die eerste en enige kans was het meteen gezegd.
Op een zwaar beregend veld werd er geschoven dat het een lieve lust was en slippertjes waren legio (letterlijk).
Juve kwam stilaan onder stoom.
Joachim snelde langs de zijlijn iedereen voorbij maar zijn doelrijpe voorzet vondt niemand op de goede plaats.(5')
Janssens probeerde het van ver maar mikte hoog over.(8')
Toen Yannick enige vrijheid kreeg mocht hij wat meters nemen en haalde dan verschroeiend uit maar zijn pegel strandde op de dwarsligger.(15')
Een voorzet/schot van Robin uit een scherpe hoek kon net niet door Maxim aan de tweede paal binnen geduwd worden. Een dot van een kans (17')
Wanneer Robin een versnelling plaatste en alleen op doel mocht snellen haalde Mariman de zeis boven en hij mocht meteen gaan douchen.(24')
Juve heeft het altijd moeilijk om een man meer situatie uit te buiten. Ook nu wisten ze niet meteen wat ze moesten doen met dat overwicht.
Maxim waagde zijn kans naar de korte hoek maar Vijt duwde de bal in het zijnet.(26')
Een voldragen aanval met Kenneth aan de basis en Robin als sneltrein langs de lijn vond Blokkie voor doel maar zijn baldeviatie ging naast.(35')
Een volgende poging van Joachim ging er wel in en Juve kwam verdiend op voorsprong (40' 0-1)
Carl wilde de thuisploeg een beetje helpen toen hij een voorzet beroerde maar gelukkig ging de bal recht op Grisha af.(42')
Carl zette zijn foutje onmiddellijk recht door van ver op doel te knallen maar de bal ging over (44')


Ruststand 0-1

Geen wijzigingen aan de rust.
De thuisploeg ging nu man op man spelen om de achterstand weg te werken. Het zou hen zuur opbreken.
Op een voorzet van Robin , plukte Joachim de bal uit de lucht , draaide om zijn as en knalde in één tijd op doel maar iets te hoog.(48')
Een vrije trap van Ward vond Nicky vrij voorbij de tweede paal maar zijn schot ging nog naast.(49')
Robin ging nog eens zijn lijn af , zette Maxim alleen voor de doelman maar die talmde te lang en weg was de kans. Ook de herneming van Maxim bracht niks op(50')
Een ingestudeerde corner bracht Ward in schietpositie maar een Bazelse speler liep in de schietbaan.(51')
Preben mocht na zijn kwetsuur zijn wederoptreden maken. Hij kwam in de plaats van Maxim.(60')
Juve bleef de kansen aaneen rijgen .
Een vrije trap van Ward werd door Joachim over het doel gekopt.(62')
Een zwaar schot van Robin strandde op de billen van een blauw-gele verdediger.(62')
Even later vond Joachim toch een gaatje in de defensie en tekende voor zijn tweede treffer van de dag.(66' 0-2)
De thuisploeg was nu volledig stuurloos. Joachim stuurde Robin weg en die legde , onbaatzuchtig , de bal nog breed voor de aanstormende Ward maar die kon de bal niet tussen het kader krijgen.(67') Weer een niet te missen kans!!
Even later bekroonde Robin zijn goede match met een schot in de hoek en de derde treffer voor Juve (76' 0-3)
Gert kwam in de plaats van Joachim.(80') Zijn eerste actie noopte doelman vijt tot een tussenkomst door diens scherpe voorzet uit de goede baan te duwen.(81')
Een kanonskogel van Robin spatte uiteen op de dwarsligger (85')
De slotfase verliep chaotisch voor de thuisploeg.
E en schot van de ingevallen Niels werd door een verdediger van de lijn gehaald maar Carl viste de bal op nog binnen de grote rechthoek. Hij werd evenwel onderuit gehaald en de bal ging op de stip. Een klusje voor Nicky om de strafschop te verzilveren.(86' 0-4)
Juve zocht nog naar de fofaitcijfers maar zo ver kwamen ze niet.
Juve kwam vandaag , weeral na een zwakke start , op toerental en had geen klus aan Bazel dat rijp is voor degradatie.
Volgende week de verplaatsing naae VSV Gent , de ploeg die Juve op de eerste dag verraste. Op naar een revanche. .

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward (85' De Smedt Niels) , Stevens Maxim (60 ' Delclef Preben) , Van Riet Carl , De Saedelaere Kenneth , De Block Joachim(80' De Smet Gert) , Boone Yannick , Van Den Steen Nicky , Biesemans Robin ,Van Den Bremt Bjorn , Van De Velde Wouter
Wisselspelers : Bourgeois Yari ,Delclef Preben , De Smet Gert , De Smedt Niels
Gele kaarten :
Rode kaarten :

Doelpunten : De Block Joachim (2X) , Van Den Steen Nicky , Biesemans Robin


Juventus - St Gillis 4-2

De match begon met een emotioneel moment. Lars , gestopt wergens veelvuldige kwetsuren , werd gehuldigd en kreeg zijn plaats in de galerij van de Juve Boys.
Een ontroerde Lars mocht daarna voor de laatste maal (tenzij Tom noch eens achter de draad vliegt ) op de bank plaatsnemen naast een ander feestvarken Peter. (heeft Abraham gezien)
De match start sensationeel.
Al in de aanvangsminuut probeerde Max het met een deviatie maar doelman De Dyn was attent.(1')
Nog in dezelfde minuut moest Grisha de voor hem opduikende De Neef het scoren beletten door oordeelkundig uit te komen.(1')
De eerste echte kans van Juve was meteen prijs. Nicky plaatste een voorzet van Yannick mooi in het hoekje.(3' 1-0)
De bezoekers waren in de aanvangsfase de evenknie van Juve en de match was een rollercoaster van kansen. Achaleke waagde zijn kans met een gekruist schot maar mikte naast.(4')
Een mindere terugspeelbal bracht Aeyels alleen voor Grisha maar opnieuw hield Grisha de koord.((5')
Juve verdubbelde de stand na een corner. De bal bleef hangen en Simon maakte er met een "vlam" 2-0 van (13' 2-0)
De bezoekers zochten de aansluiting.
Op een corner van de bezoekers kopte Zaman naar de grond aan de verste paal maar Grisha en Ward gaven een dubbele dekking en Grisha kon opruimen.(16')
Even later miste dezelfde speler zijn interceptie op een scherpe voorzet.(20')
Derde keer was wel de goede voor Zaman toen hij vanop 25 meter uithaalde. De bal week af op Bjorn en Grisha was kansloos.(22' 2-1)
De snelheid van uitvoering , mede door de strakke wind en het zware veld , botte af en de kansen werden schaarser.
Toch moest de bezoekende verdediging de doelman bijspringen door een kopbal ,na corner , van de lijn te keren.(29')
E en schot van Smekens zeilde recht op Grisha af.(36')
Jochen pakte zijn derde gele kaart en mag volgende week langs de lijn toekijken.(37')
Tot aan de rust bleef de stand ongewijzigd.

Ruststand 2-1

Geen wijzigingen aan de rust.
Beide ploegen speelden zoals in de eerste helft , aanvallend en risico's nemen.
Een poging van de beziekers strandde op de rug van onze verdedigers.(53')
Een sublieme aanval van Juve bracht Nicky in schietpositie maar De Dyn keerde de bal maar kon niet klemmen. De bal kwam bij Maxim maar die vond geen gaatje tussen een bos van spelers.(54')
Simon , al een paar keer serieus gepakt , moest zich laten vervangen door Joachim.(58')
Een haarfijn getrapte vrije trap van Yannick streelde de buitenkant van de verste paal. En niemand was ingelopen op deze vrije trap.(61')
Een poging van Joachim geraakte niet door de keuring.(66')
Een snelle counter van Juve bracht Robin in schietpositie maar De Dyn keerde het schot. De bal kwam in de voeten van Bjorn maar die strandde ook op de doelman. Uiteindelijk kwam de bal bij Nicky de bal naar de verste hoek maar De Dyn duwde de bal met de vingertoppen in corner.(67')
Aan de overzijde miste Zaman vanaf het penaltypunt een unieke gelegenheid maar zijn schot werd geblokkeerd.(67')
Een Juve aanval over de rechterflank liet Robin toe een voorzet te trappen waar Nicky in n tijd op reageerde en vol op de slof nam maar De Dyn pareerde het schot met klasse.(75')
Max werd langs de kant gehaald en Wouter kwam in zijn plaats.(67') , en Gert kwam in de plaats van Yannick (76')
St Gillis voerde de foercing en Carl pakte nog geel.(80')
Een uitstekende aanval waarbij Bjorn diep gestuurd werd en net voor de achterlijn teruglegde op Nicky leidde tot een derde (bevrijdende goal , zo dachten wij althans). Nicky kreeg evenwel geen schietkans maar zag Robin net achter hem in betere positie staan. Deze kende geen genade en plaatste de bal in de hoek. De Dyn was kansloos.(83' 3-1)
St Gillis reageerde furieus en amper n tel later scoorden zij weer de aansluitingstreffer via De Neef die zijn schot kruiste en overhoeks binnenknalde.(84' 3-2)
Wouter zette de kroon op het werk toen hij bij uitverdedigen van St Gillis de bal onderschepte en in n tijd , en volley , de mooiste treffer van de namiddag maakte.(4-2 92')
Vandaag kregen de supporters een ware spektaklematch te zien . Twee ploegen die er voor gingen , heel wat kansen afdwongen , twee heel sterke keepers maar uiteindelijk won de ploeg met het beste rendement.
Volgende week de uitmatch naar de rode lantaarn. In principe een makkie , maar Juve heeft het altijd moelijk met een egelopstelling.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Stevens Maxim (67 ' Van De Velde Wouter) , Van Riet Carl , De Saedelaere Kenneth , De Muyter Simon (56 ' De Block Joachim ) , Boone Yannick (76 De Smet Gert ) , Van Den Steen Nicky , Biesemans Robin ,Van Den Bremt Bjorn , Claus Jochen
Wisselspelers : Bourgeois Yari , De Block Joachim , De Smet Gert , Van De Velde Wouter
Gele kaarten : Claus Jochen , Van Riet Carl
Rode kaarten :

Doelpunten : Van Den Steen Nicky , De Muyter Simon , Biesemans Robin , Van De Velde Wouter


Doorslaar - Juventus 1-0

Peter voerde één wijziging door aan de ploeg die Kieldrecht partij gaf. Jochen kwam in de ploeg ten nadele van Robbe.
Al in de aanvangsminuut was er dreiging van SKL toen Carl nonchalant terugspeelde op Grisha . Mbuyu zat ertussen en Grisha moest het schot over het doel duwen.(1')
De eerste mogelijkheid van Juve kwam er amper een paar tellen later. Een hoekschop werd slecht weggewerkt en Yannick nam de bal vol op de slof maar die ging via de bovenkant van de lat over het doel.(3')
De match werd aan een hoog tempo afgewerkt en met zeer intensief voetbal.
Soms leidde dit tot onzuivere passes langs beide zijden.
Nu volgde er een periode waarbij beide ploegen elkaar in evenwicht hielden maar echte kansen bleven uit.
Het meeste gevaar kwam er dan ook uit standaardsituatiies.
Een vrije trap van Yannick vond Jochen maar die schoot over het thuisdoel.(20')
Een goedkoop weggegeven bal diep op de helft van SKl leidde tot een doelpunt.De bal werd in de loop van Mbuyu gestoken die vanop eigen helft vertrok. Jochen kon Cedric niet meer terughalen en die schoof de bal tussen de benen van Grisha in doel (1-0 24')
Tot aan de rust noteerden we nog een paar kansjes .
Simon , weggestuurd door Ward , ging op snelheid door en kneep naar binnen. Zijn voorzet ontbrak het aan presicie om de wachtende Robin te bedienen. (42')
Cloostermans kraakte zijn schot zodat Grisha maar hoefde op te rapen.(45')
En toen Curukcu uithaalde stond Grisha op de goede plaats(46')

Ruststand 1-0

Geen wijzigingen aan de rust.
Juve ontwikkelde nu meer druk.
Een mooie combinatie bracht Nicky op de flank maar zijn voorzet wordt licht beroerd waardoor hij niet op de bestemde plaats komt.(49')
Een slecht weggewerkte bal belandde voor de voet van Ward die hard , in n tijd , uithaalde maar de bal ging (ver) naast het doel buiten (52').
Van toen af werd al duidelijk dat SKl alles uit de kast haalde om de voorsprong te verdedigen. Geveinsde kwetsuren , tijdrekken (vooral de doelman was daar een voorbeeld van ) , alles werd in stelling gebracht.
Een schot van Maxim werd met heel veel moeite gekeerd door doelman Seghers maar kon de bal niet klemmen. Niemand kon echter de terugspringende bal in doel werken.(57')
Wouter kwam de gekwetste Kenneth vervangen (60')
Een zeldzame counter van SKL bracht De Picker in schietpositie. Grisha kon in eerste instantie niet klemmen maar geen nood , onze verdediging deed haar werk en ruimde op.(62')
Een verre inworp van Ward bereikte Nicky die om zijn as draaide en meteen op doel knalde maar Segehrs zat er gevat tussen.(65')
De inbreng van Gert voor Robin bracht meer vuurkracht vooraan.
Eerst probeerde hij het met een gekraakt schot maar Seghers moest de bal maar oprapen (75')
Vervolgens probeerde hij het vanop rechts vanuit een schuine hoek maar opnieuw was de doelman de sterkste.(76')
Juve zette nu alles op de aanval.
Een voorzet van Ward wordt door Gert , voorbij de tweede paal , weer voor doel gebracht , maar Maxim kan er net niet bij.(85')
Ondanks het feit dat SKl niet meer over de middellijn komt kan Juve amper kansen scheppen. Enkel een vrije trap van Yannick is nog een dreiging voor de thuisploeg , maar niemand is er om in te lopen.(91')
Juve kijkt vandaag tegen een onverdiende nederlaag aan. Een gelijkspel was een logische uitslag.
Volgende week krijgen we met de komst van St Gillis de kampioen van de gelijke spelen.
Aan Juve om dit te verhelpen , en de drie punten te pakken.
Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Stevens Maxim (82 ' De Smedt Niels ) , Van Riet Carl , De Saedelaere Kenneth (60' Van De Velde Wouter) , De Muyter Simon , Boone Yannick , Van Den Steen Nicky , Biesemans Robin (69' De Smet Gert ) ,Van Den Bremt Bjorn , Claus Jochen
Wisselspelers : Bourgeois Yari , De Smedt Niels , De Smet Gert , Van De Velde Wouter
Gele kaarten : Claus Jochen
Rode kaarten :

Doelpunten :


Juventus - Kieldrecht 2-0

Weer heel wat veranderingen in het elftal. Vooreerst was er het trainersduo dat aan een drie weekse schorsing begon. Anderzijds was er de schorsing van Wouter en Joachim , en Jochen had verplichtingen op de school.
Blijkbaar deden deze wissels geen goed aan de ploeg.
De eerste helft kregen we een ploeg te zien die Juve onwaardig was. Veel te nonchalent , slecht in de passing en steeds achter de feiten hollen.
Het waren dan ook de acties van de bezoekers die ons notitieboekje haalden.
De eerste mogelijkheid was er voor Peeters maar die viseerde de verste hoek van het doel maar draaide de bal naast de verste paal buiten.(5')
Onghena kwam een schoentip te kort om een perfecte doorsteekpas in doel te verlengen.(10')
Irimia waagde zijn kans van op 30 meter maar het was slechts een oprapertje voor Grisha.(16')
Nicky moest de verdediging komen helpen door een vrije trap met het hoofd in corner te devieren tussen twee man.(19')
Even later moest Carl hetzelfde doen om de schade te beperken.(23')
Op de daaropvolgende corner kwam Irimia aan de tweede paal erg dicht bij een scoringskans maar viseerde de buitenkant van de paal.(21')
De bezoekers moeten altijd scoren als Onghena alleen op Grisha mag afgaan en van af de rand van de kleine backlijn Grisha probeert te lobben. Grisha heeft echter een sublieme reactie in huis en met een kattepootje duwt hij de bal in hoekschop.(27')
De bezoekers bleven de forcing voeren.
Bosman kraakt zijn schot en de bal gaat naast.(32')
Een nieuwe reuzekans voor KSK wanneer een vrije trap , haarfijn getrapt , door Praet naar de verste paal (en naar de grond) gekopt wordt. Nu heeft Grisha , ditmaal met de andere hand , een nieuwe uitstekende reactie in huis.
Grisha houdt Juve hier voor de tweede maal recht.(34')
Blijkbaar was dit een wake oup call want Juve begon een ietsje beter te voetballen.
Na 39 ' krijgen we het eerste schot van Juve tussen de palen. Maar wel meteen een gevaarlijke. Yannick was de auteur en doelman Van Dooren heeft alle moeite om de bal uit het doel te zweven.(39')
Blijbaar wekt dit aanstekelijk want ook Maxim waagt zijn kans maar de bal gaat naast.(43')

Ruststand 0-0

Robbe bleef tijdens de rust in de kleedkamer en Gert maakt zijn wederoptreden na zijn buikkwetsuur.(46')
Aanvankelijk lijkt het weer op een vervolg van de eerste helft. Grisha moet al dadelijk in actie komen om KSK het scoren te beletten.(50')
Van Overmeiren naar rechts gedongen in de grote rechthoek , probeert nog een lob maar de bal gaat naast het doel.(53')
D'Hollander waagt ook zijn kans maar mikt pardoes op Grisha.(59')
Juve voert de druk nu op
Simon , diep gestuurd , legt terug op Nicky maar zijn poging wordt afgeblokt.(60')
De ingevallen Vermeirssen schiet nog eens voorlangs.(67')
De bezoekers steken Juve dan een handje toe.Nicky wordt met twee handen onderuit geduwd in de grote rechthoek. Een onnodige fout maar de bal gaat op de stip. Nicky himself klaart de klus met brio.(70' 1-0)
Juve komt nu beter voor de dag .
Een vrije trap van Ward stuit voor doelman Van Dooren die zich op de bal miskijkt , maar niemand gevolgd op deze actie.(77')
Niels komt Simon vervangen en dat is een goede zet.
Eerst nog een kans voor Kieldrecht op een vrije trap net buiten de 16 meter , maar Bosman mikt over.(83')
Het is Niels die na een inworp , randje 16 meter alleen op de doelman mag afgaan en de bal subliem naast de doelman in doel jaagt.(84' 2-0)
De laatste poging is er voor Gert maar die mikt naast.(88')
Juve haalt vandaag het maximum uit deze match.
Na een rotslechte eerste helft haalt het een gevleide overwinning maar de bezoekers hebben het enkel aan zichzelf te wijten door de kansen de nek om te wringen. .

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Stevens Maxim , Van Riet Carl , De Saedelaere Kenneth , De Muyter Simon (80' De Smedt Niels ) , Boone Yannick , Van Den Steen Nicky , Biesemans Robin ,Van Den Bremt Bjorn , De Witte Robbe (46' De Smet Gert )
Wisselspelers : Bourgeois Yari , De Smedt Niels , De Smet Gert , Macharis Jeroen
Gele kaarten : Stevens Maxim
Rode kaarten :

Doelpunten : Van Den Steen Nicky , De Smedt Niels


Robur - Juventus 1-2

Tom moest noodgedwongen weer wijzigingen uitvoeren . Carl , geschorst , werd vervangen door Bjorn die opnieuw fit bevonden werd.
Het was even schrikken toen beide ploegen het terrein betraden. Robur had gestaltevoordeel en diep in de spits liep er met Rogge een dubbele meter rond.
Het duurde blijkbaar even voor de schrik , die in de benen van onze jongens sloeg , er weer uit was.
De eerste twintig minuten gingen naar Robur
Grisha moest al dadelijk vol aan de bak toen Coppens van buiten de 16 meter keihard uithaalde maar Grisha kon de geplaatste bal (net naast de paal) in hoekschop duwen.(5')
Even later haalde dezelfde speler opnieuw hard uit en opnieuw ging Grisha goed plat en klemde de bal.(7')
Robur bleef meester van de situatie maar de scherpte vooraan verdween stilaan.
Juve begon stilaan in de match te komen en Robin moet altijd scoren wanneer hij door de buitenspelval glipte en alleen voor doelman Van Goethem kwam. Zijn schot ging via de doelman in corner.(20')
Juve had meteen de smaak te pakken. Nadat eerst nog een uitstekende aanval afgeweerd werd in hoekschop was het even later toch prijs.
Opnieuw lag een hoekschop aan de basis. De bal bleef even hangen en viel pardoes voor de voet van Yannick die Van Goethem fusileerde (excuseer voor dit taalgebruik op wapenstilstand).(23' 0-1)
De thuisploeg trachtte met de lange bal de spitsen te bereiken. Wouter moest ten koste van geel Rogge afstoppen.(26')
Een snelle uitbraak via Robbe bereikte Joachim die op Van Goethem mocht afgaan. een eerst maal werd hij afgeweerd en ook zijn tweede poging strandde op de doelman.(27')
Robin werd door de buitenspelval geloodsd en mocht op Van Goethem afgaan.Vanaf de rand van de kleine rechthoek waagde hij zich aan een voorzet , daar waar nog enkele meters winst nemen een optie was.(28')
Ook Robbe liep tegen geel aan (39')
Bij een aanval over de linkerflank moest Ward tussen twee spelers met het hoofd wegwerken om de 0-1 op het bord te houden.(42')

Ruststand 0-1

Robbe bleef tijdens de rust in de kleedkamer en Maxim kwam in de plaats.(46') .
Amper afgetrapt of de bal ging op de stip na een te late tackle (Maxim?) De Graeve zette de elfmeter om.(1-1 47')
Juve liet het niet aan het hart komen.
Wouter onderschepte een Robur aanval , stuurde Ward in de diepte maar niemand op de goede plaats.(53')
Het wordt nu een open wedstrijd met twee aanvallende ploegen. Kortom om duimen en vingers van af te likken.
Een schot van Verstraeten van dichtbij , werd gedevieerd door Jochen , recht in de armen van Grisha.(57')
Er werd nu gestreden op het scherp van de snee , met heel wat kaarten tot gevolg. Joachim pakt zijn derde van het seizoen (60')
Max dribbelt twee man en haalt dan uit maar de bal gaat naast de kooi.(60')
En blijkbaar heeft hij er zin in want hij herhaalt zijn poging maar nu gaat de bal over (65')
Nu is de beurt aan Robur met Rogge die schiet vanaf de 16 meterlijn , maar Grisha staat pal.(66')
Een voorzet/schot van Nicky wordt voor de lijn gekeerd. (67')
Juve moet verder met tien nadat Wouter zijn tweede geel pakt op een noodrem.(69') Van Gijsegem mikt de daaropvolgende vrije trap over.(70')
Een geharrewar voor ons doel levert Robur 3 kansen op in 10 seconden. Bjorn haalt eerst van de lijn , de bal komt weer in de voeten van Robur maar nu wordt de bal op de onderkant van de lat geduwd en tenslotte keert Grisha een derde poging.(70')
Aan de overzijde draait Robin zijn schot maar nipt naast de verste paal buiten .(72')
Grisha heeft 2 pogingen nodig om een schot van Van Spitael onschadelijk te maken.(75')
Simon draait zich vrij en snelt zijn man voorbij maar Seghers trekt hem onderruit. Hij komt goedkoop weg met slechts geel.(81')
Toch moet ook Robur met 10 man verder na een tweede gele kaart van Van Gijseghem.(83')
Als even later Simon op wandel gaat in de grote rechthoek wordt ook hij onderuit gehaald. Bal op de stip en Nicky laat Van Goethem geen schijn van een kans
Details beslisten vandaag de match. Wij kregen vandaag alles wat een mens zich kan wensen . Twee aanvallende ploegen , kaarten a volonte , suspence , penalty's en een pak kansen.
Misschien was een gelijkspel de juiste weergave maar uiteindelijk haalde Juve het . We kunnen niet zeggen dat het niet verdiend is
Volgende week komt Kieldrecht op bezoek. Het zal zonder Wouter en Joachim zijn .

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Claus Jochen , Van De Velde Wouter , De Saedelaere Kenneth , De Block Joachim (61 ' De Muyter Simon), Boone Yannick , Van Den Steen Nicky , Biesemans Robin (89' De Smedt Niels),Van Den Bremt Bjorn , De Witte Robbe (46' Stevens Maxim)
Wisselspelers : Stevens Maxim , De Muyter Simon , Bourgeois Yari , De Smedt Niels
Gele kaarten : Van De Velde Wouter , De Block Joachim , De Witte Robbe
Rode kaarten : VaN De Velde Wouter (2 x geel)

Doelpunten : Boone Yannick , Van Den Steen Nicky


Juventus - Heikant 4-0

Tom moest noodgedwongen weer enkele wijzigingen uitvoeren . Bjorn ( out voor meerdere weken) en Gert (buikspieren) bleven langs de zijlijn . Ze werden vervangen door Wouter en Kenneth. Vooraan ging Simon op de bank en kwam Robin aan de aftrap.Als laatste werd Max vervangen door Robbe.
Een zwak eerste halfuur met een minimum aan kans(jes).
Van De Velde waagde zijn kans op een tweede bal na corner maar mikte over .(8')
Een vrije trap vanop 25 meter werd door Yannick in de armen van Kesteleyn (met een Juve verleden ) getrapt.(15')
Juve ontwikkelde nu toch enige druk en Kevin moest vol aan de bak op een volleyschot van Robin.(20')
Robbe waagde ook zijn kans maar mikte over(21').
Een counter van Heikant leidde misschien tot hun beste kans van de bezoekers maar Zahriou kon net niet bij de bal om de doelrijpe voorzet binnen te knikken.(22')
Een laatste bezoekende stuiptrekking kwam er op vrije trap maar Janssens kopte wel naar de benedenhoek maar te zwak zodat Grisha relatief gemakkelijk kon oprapen.(26')
De druk werd nog wat opgevoerd en Heikant kon de gaten niet meer dichtlopen.
Een achterwaartse kopbal van Robin , op een corner , werd door Derde in doel verlengd. Geen treffer voor Robin , wel werd de goal gecatalogeerd als owngoal.(35' 1-0)
Blijkbaar inspireerde dit de andere spelers want een volgende corner werd nu door Jochen binnegewerkt(39' 2-0)
Tussen de twee doelpunten door moest Heikant wel D'Hollander vervangen toen die zich mistrapte langs de zijlijn.
Een slalom van Robin , langs een vijftal poortjes , bracht hem alleen voor de bezoekende doelman maar Kesteleyn stopte de knal van Robin.(39')
De stand wijzigde niet meer tot aan de rust.

Ruststand 2-0

Geen wijzigingen tijdens de rust.
Juve begon uitstekend met een kans vanaf het penaltypunt voor Nicky maar de knal week nog lichtjes af zodat de bal over het doel verdween.(48')
Toen verdween de fut even uit de match. Juve controleerde en Heikant moest machteloos ondergaan.
Daar echte kansen uitbleven probeerde Robbe het dan maar van ver maar iets te onbesuisd zodat de bal ver naast ging.(59')
Halfweg de tweede helft kwam er plots weer leven in de match
Een slechte uittrap van Kesteleyn gaf Nicky een schietkans maar de bal kwam niet tussen de palen terecht.(69')
Het was evenwel uitgesteld. Robbe versnelde langs de lijn en bracht voor doel waar Kesteleyn de bal afweerde in de voeten van Robin die scoorde. Het doelpunt werd evenwel afgekeurd wegens buitenspel.(70')
Een corner van Yannick , doorgekopt door Robin , vondt Nicky net niet aan de tweede paal.(72')
De wissel Joachim Simon bracht weer schwung in de aanval.
Een eerste actie van Simon vond Maxim aan het penaltypunt. Zijn eerste schot werd afgeblokt maar de bal kwam weer voor zijn rechter, ook zijn tweede doelrijpe poging werd afgeblokt.(76')
Juve sloeg nu genadeloos toe.
Kesteleyn hield Yannick nog van een bijna zekere goal.(77')
Een tweede raid van Simon was er te veel aan voor de roodgelen.want net voor hij de bal wou voorzetten werd hij van de sokken gelopen en de ref aarzelde geen seconde. Bal op de stip en Nicky klaarde de klus.(78' 3-0)
Heikant was nu volledig het noorden kwijt.
Toen een jagende Nicky voor blok werd gezet door een verdediger floot de ref een onrechtstreekse vrije trap in de 16 meter.
Nicky mikte de kans via een verdediger over.(80')
Een uitbraak van Ward , gevolgd door een prima voorzet werd door Derde bijna opnieuw in eigen doel verwerkt. Nu ging de bal maar nipt over.(86')
Simon plaatste de kroon op zijn goede prestatie door vanop eigen helft een stormloop te ondernemen. Een eerste maal kon Kesteleyn nog keren maar de bal kwam weer voor de voet van Simon en nu kende hij geen genade meer .(4-0 90')
Groot feest uiteraard
Met deze zege gaf Juve een klinkend antwoord op de nederlaag te Berlare.
Volgende week de verplaatsing naar een momenteel op dreef zijnde Robur. Een kwade dobber als u het mij vraagt. .

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Claus Jocheen , Van De Velde Wouter , De Saedelaere Kenneth , De Block Joachim (75 ' De Muyter Simon), Boone Yannick , Van Den Steen Nicky , Biesemans Robin (82' De Smedt Niels), Van Riet Carl , De Witte Robbe (71' Stevens Maxim)
Wisselspelers : Stevens Maxim , De Muyter Simon , Bourgeois Yari , De Smedt Niels
Gele kaarten :
Rode kaarten :

Doelpunten : Own goal Heikant(Biesemans Robin), Claus Jochen , Van Den Steen Nicky , De Muyter Simon


Berlare - Juventus 5-0

Voor deze eerste derby sinds lange tijd moest Juve diep in de reserven tasten om een elftal op de been te brengen.Bjorn en Preben , beiden voor langere tijd uit , kregen langs de zijlijn het gezelschap van Kenneth en Wouter(, ziek) en Blokkie (priververplichtingen) . Ook Jordy was gekwetst.
Vooral op verdedigend gebied was het improviseren.
Tegen alle verwachtingen in kwam Juve sterk uit de startblokken en drukte het eerste halfuur SK op eigen helft.
Al in de aanvangsminuut lanceerde Yannick Gert die de bal enig mooi meenam maar hij moest te ver naar rechts uitwijken en kon enkel een hoekschop forceren.(1')
Een vrije trap van Ward was te zwak en te centraal om rechtstreeks succes te hebben.(7').Berlare loerde op de counter met de snelle spitsen (SK startte trouwens maar met 2 spitsen) .Zo legde De Meyer de bal na corner weer voor doel maar niemand was gevolgd om de doelrijpe voorzet te verlengen.(8')
Een zwaar schot van Ozen , vanaf de grote rechthoek afgevuurd , werd afgeblokt.(13')
Een vrije trap van Robbe was te lang onderweg om doelman Merlier te verschalken.(16')
Yannick moest de verdediging bijspringen door een voorzet voor de neus van Deschacht weg te halen.(17')
Een zware knal van Robbe werd door Merlier onorthodox weggewerkt.(19')
Juve voerde de druk nog op .
Simon brak uit langs links en kneep naar binnen maar zijn schot kwam via het gezicht van Merlier weer bij hem. Intussen ware de verdedigers al opnieuw paraat zodat hij ditmaal een voorzet/lob probeerde ,maar die was van mindere kwaliteit.(23')
Misschien wel de beste kans van Juve kwam er op een hoekschop toen Yannick de afvallende bal hoog over joeg.(28')
Grisha stopte een schot van De Meyer (35')
Een goede combinatie tussen Gert en Simon leek vanop afstand ideaal maar de voorzet was van mindere kwaliteit.(39')
En toen achtte de ref zijn moment gekomen. Blijkbaar had hij zoveel compassie met SK en kon hij het niet meer aanzien.
Eerst liet hij een fout op Robbe onbestraft , de aanval mocht doorgaan , en dezelfde speler liep tegen Grisha aan tegen de achterlijn .En man op het terrein (en dan de refs maar klagen en zagen maar zij doen het zichzelf aan) vondt dit een strafschop waard.Gans Juve op de achterste poten. Dit leidde tot geel voor Grisha en Tom en Joerie achter de omheining , waardoor Lieven gepromoveerd werd tot coach.
O ja de strafschop werd nog omgezet door Lauwers.(42'1-0)De kopjes gingen naar beneden zeker na zoveel onrecht.
Net voor affluiten verdubbelde De Schacht de cijfers toen een bal met een gelukje , op zijn achterhoofd viel en in doel verdween.(45' 2-0)

Ruststand 2-0

Geen wissels bij de rust.
Amper afgetrapt of Pottie zag vanaf de zijlijn Grisha ver uit zijn doel staan. Hij waagde zijn kans en had succes.(47' 3-0) .Alles lukte nu bij SK.
Een totaal gemist schot van Deschacht dwarrelde over Grisha , juist onder de dwarsligger binnen.(4-0 55')
Gert moest zich op zijn beurt laten vervangen (buikspieren gekwetst door Robin(60').
Ozen zette de forfaitcijfers op het bord toen hij naar binnen kwam en de bal rond Grisha draaide.(65' 5-0)
Het werd nog een lange lijdensweg voor Juve nu.
Het geluk dat Berlare bovendien had ontbrak onze jongens. Een mistasten van Merlier (of was het opjagen van Robin,) werd op Robin getrapt maar de bal ging naast het doel buiten. Aan de overzijde was deze er wel ingegaan.(72')
Van een wedstrijd was nu nog amper sprake. Het was aftellen naar het eindsignaal.
Nog twee acties haalde ons notitieboekje
Van De Mergel mistte nog een open kans en trapte de bal voorlangs (75')
Yannick mistte zijn interceptie , op een corner , en vergat de bal in te tikken.(82')
Wat hebben we geleerd vandaag? Dat de ref de clubs bovenaan bevoordeeld en dat Juve met een meer dan veredeld elftal toch een prima eerst helft op de mat legde tot aan het hoger besproken incident.
Volgende week krijgen we met Heikant een ploeg van ons niveau.Het zal deze week wat werk vragen om alles weer op n lijn te krijgen.
De matchen starten om 14.30 uur. .

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Claus Jochen , Van Riet Carl , Boone Yannick , Van Den Bremt Bjorn , De Muyter Simon , Stevens Maxim, De Witte Robbe(72 ' Macharis Jeroen) , De Smet Gert (60' Biesemans Robin) , Van Den Steen Nicky (72 ' De Smedt Niels)
Wisselspelers :Macharis Jeroen , De Muyter Simon , De Witte Robbe , Biesemans Robin
Gele kaarten : Bracke Grisha , Van Den Bremt Bjorn , Stevens Maxim , Claus Jochen
Rode kaarten :

Doelpunten :


Juventus - Kruibeke 0-2

Eén wijziging ten opzichte van verleden week. Nicky , gekwetst werd vervangen door Maxim
Juve begon goed aan de match en op een corner was een bezoekende verdediger iets sneller op de bal en kopte voor de neus van Jochen in corner.(3')
Een schot van Carl stierf in de armen van doelman Geldof(4') .
Kenneth pakte al snel (onnodig) geel na een charge.(7')
Balverlies van Carl leidde tot een eerste open kans voor de bezoekers.Vermeulen kopte de wenkende kans echter naast de winkelhaak.(15')
De slag werd vooral gestreden op het middenveld en was een clash tussen twee stijlen.Juventus probeerde het op een frivole (maar naieve) manier en Kruibeke hield het op een viriele kick en rush stijl. En de match vandaag bewees dat je met het Kruibeekse systeem verder komt dan met het onze.
Een vrije trap van Geldhof draaide naar de eerste paal maar Grisha waakte en haalde attent weg.(20')
Joachim ging door op snelheid met 3 man op de hielen. Een tackle in de 16 meter velde hem ten slotte en blokkie moest hinkend verder en zou later vervangen worden.(30')
Een vrije trap van Ward was iets te zwak en te centraal om effectief te zijn.(40')
Terwijl iedereen zich opmaakte voor een blanco ruststand ,scoorden de bezoekers.
Bij een geharrewar voor ons doel (waarbij de bezoekers de bal met de arm mochten spelen) geraakte de bal maar niet wegegwerkt en uiteindelijk kon Rensing van dichtbij binnen tikken.(42' 0-1)
Een koude douche net voor de pauze. .

Ruststand 0-1

Geen wijzigingen na de rust
Zowel op voetballend gebied (Kruibeke bleef het Gijzegemse systeem (hoog en ver) hanteren en Juventus probeerde het nog steeds met finesse.
Rensing waagde zijn kans met een kopbal maar de bal ging over(50")
Blokkie moest zich laten vervangen door Simon (54')
Juve kreeg nu meer overwicht maar liepo dra op een gasbek.
Je kunt het zelfs geen kans noemen toen de bal voor de voet van Van Aken viel die van buiten de rechthoek verschroeiend uithaalde en de bal ging fraai in de winkelhaak binnen.(60')
De bezoekers zetten de match op slot , ten koste van heel wat gele kaarten. Alle middelen waren goed om de snelheid uit de match te halen.
Ward kreeg nog een uitstekende kans op de aansluitingstreffer maar op een voorzet van Simon kraakte die volledig zijn schot.(64')
De inbreng van Simon zorgde voor meer dreiging. Op een verre inworp mocht hij vanaan het penaltypunt op doel koppen maar de doelman plukte de bal.(66')
Tom wisselde ineens twee man en zette alles op de aanval.
Het plan mocht echter definitief opgeborgen worden toen Carl bij een fase die hooguit geel verdiende een rood karton onderde neus kreeg.(82')
Yannick trachtte nog iets te forceren maar hij gingte theatraal neer in de grote rechthoek.(85)
Bjorn kreeg nog de beste kans toen hij vanaf het penaltypunt De kans had om op doel te trappen maar hij verkoos nog een pass op Gert te geven.Zonde (88')
Ondanks de vele goede bedoelingen bleven de bezoekers overeind. Maar ons konden ze alleminst bekoren.
Volgende week de clash tegen Berlare.
De wapens worden nu al geslepen.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Claus Jochen , Van Riet Carl , Boone Yannick , Van Den Bremt Bjorn , De Block Joachim (54 ' De Muyter Simon ) , Stevens Maxim ( 70' De Witt'e Robbe) , De Smet Gert , De Saedelaere Kenneth (70 ' Macharis Jeroen) ,
Wisselspelers :Macharis Jeroen , De Muyter Simon , De Witte Robbe , Biesemans Robin
Gele kaarten : De Saedelaere Kenneth
Rode kaarten : Van Riet Carl

Doelpunten :


Vrasene - Juventus 5-0

Wegens prive omstandigheden geen verslag.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Claus Jochen (74' Biesemans Robin), Delclef Preben , Van Riet Carl (46' Stevens Maxim ) , Boone Yannick , Van Den Bremt Bjorn , De Block Joachim , Van Den Steen Nicky (62' De Witte Robbe) ,De Smet Gert , De Saedelaere Kenneth , Van De Velde wouter
Wisselspelers ; Beisemans Robin , Macharis Jeroen , , De Witte Robbe , Stevens Maxim
Gele kaarten :
Rode kaarten :

Doelpunten :


Juventus - White Boys 4-0

Tom koos voor dezelfde 11 die na de debacle tegen Buggenhout die nog wat goed te maken hadden.
Een traditie wil dat Juve het na een eetfestijn altijd moeilijk om de overwinning in huis te halen. Nu waren de oktoberfesten nog een bijkomende zware factor.
Het duurde dan ook een tijdje eer Juve op kruissnelheid kwam.
Amper afgetrapt ontsnapte het aan een achterstand wanneer Maes alleen voor Grisha opdook en met een stiftertje probeerde hij onze doelman te lobben.Grisha kon er nog net een kattepootje tegen steken wat voldoende was om de kans onschadelijk te maken.(4')
Nog in, dezelfde minuut vuurde White boys een schot uit de tweede lijn af maar dat was centraal en recht op Grisha gericht.(4')
Juve eerste kans kwam er langs Yannick die mocht aanleggen maar diens schot werd afgeblokt.(6')
White Boys hanteerde veel de lange bal , maar die kwam wel altijd aan , in tegenstelling tot de onze ,
Op zo'n bal probeerde opnieuw Maes het met een halve lobbal maar Grisha waakte en plukte.(12')
Juve ontwaakte stilaan.
Dat het vooraan op scherp stond was snel duidelijk. Joachim drong de 16 binnen , schoot op doel maar de keeper kon enkel keren en de bal viel via de arm opnieuw voor zijn voet en nu scoorde hij . Maar de lijnrechter had het gezien en wuifde de goal weg.(19')
Juve drukte door. Yannick ging op wandel in de grote rechthoek en legde breed maar niemand op de goede plaats.(22')
Het was evenwel uitgesteld
Een voorzet kon Bjorn in eerste instantie niet benutten (2 schoenmaten te klein) maar via een paar tussenstations kwam de bal weer voor diens voet en nu was het wel prijs.(1-0 23')
Een nieuwe uithaal van Yannick werd door Vandervreken afgeweerd.(26')
De bezoekers probeerden nog voor de rust de stand gelijk te brengen.
Oreglia probeerde het vanuit een scherpe hoek maar mikte over (31')
Nog in dezelfde minuut openden de bezoekers door het centrum en De Rechter haalde staalhard uit , maar gelukkig zoefde de bal naast.(31')
Een vrije trap van Maes strandde in de grijparmen van Grisha.(33')
Langs beide zijden ging het rechttoe , rechtaan.
Carl slalomde langs drie man en zette de bal voor doel waar Gert aan de eerste paal uithaalde maar diens schot werd afgeblokt.(34')
White Boys miste nog een unieke kans toen Weyn vanaf het penaltypuntt vrij mocht uithalen maar de bal verdween over het doel.(35')
De laatste kans voor rust was er nog een voor de bezoekers toen Weyn langs drie man ging en op doel schoot (of was het toch een voorzet?) , Maes dook op net voorbij de tweede paal en kopte de bal naar de winkelhaak , maar Grisha haalde de bal nog uit de kruising.(42') .

Ruststand 1-0

Preben bleef na de rust in de kleedkamers (kuitblessure) en Jordy kwam hetm vervangen.
Juve , nu naar hun favoriete kant , voerde de druk nog wat op.
Ward mocht aanleggen voor een vrije trap maar zijn trap was te centraal en te zwak getrapt.(48')
Een corner , getrapt door Ward , bereikte in een tweede fase Yannick die meteen in volley uithaalde maar de bal ging over en naast.(56')
Een aanslag op de doorgebroken Joachim werd door de ref slechts met een gele kaart bestraft.(57')
Deze fase was de aanleiding tot de tweede treffer . Yannick trapte de bal vanuit een scherpe hoek rechtstreeks op doel. Het schot verraste de verdediging en de doelman en meteen stond de 2-0 op het bord.(2-0 60')
Yannick verdeelde en heerste op het middenveld.Toen hij Joachim diep stuurde haalde die direct uit ,alleen voor doel , maar de bal ging over.(63')
De bezoekers kregen nog een uitstekende mogelijkheid maar Butijn zag zijn poging op het nippertje afgeblokt worden.(72')
Een eerste prik van de ingevallen Simon ging naar de korte hoek maar wel in het zijnet.(73')
Het derde doelpunt was erg mooi. Gert zette een aanval op en stak de bak in de loop Bjorn die met een een twee Gert voor doel zette waar die met een puntertje de bal naast de verste paal binnen schoof.(77' 3-0)
Juve maakte optimaak gebruik van de gekregen ruimte.Een aanval over links met een voorzet van Ward vond Simon voorbij de tweede paal waar die met het hoofd teruglegde op Bjorn maar diens schot zoefde naast de verste paal .(84')
Het was slechts uitstel. Wanneer Ward door de buitenspelval glipte en alleen voor de doelman kwam liet hij de groenwitte doelman geen schijn van een kant. Blij als een kind met zijn treffer(84' 4-0)
De supporters wilden meer maar de spelers vonden het welletjes.
De mindere prestatie van afgelopen week was vergeten. Juve stoomt wxeer door naar de top 5.
Juve staat nu voor een zwaar drieluik met om te beginnen de verplaatsing naar Vrasene. Altjd al een lastige klus geweest. Met het moreel van vandaag moet er iets te rapen zijn.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Claus Jochen , Delclef Preben(46 ' Verbeiren Jordy) , Van Riet Carl , Boone Yannick , Van Den Bremt Bjorn , De Block Joachim (64 ' De Muyter Simon ) , Van Den Steen Nicky ,De Smet Gert (80 ' De Witte Robbe) , De Saedelaere Kenneth
Wisselspelers :Verbeiren Jordy, De Muyter Simon , De Witte Robbe , Stevens Maxim
Gele kaarten : De Saedelaere Kenneth
Rode kaarten :

Doelpunten : Van Den Bremt Bjorn , Boone Yannick , De Smet Gert , Copers Ward

Buggenhout - Juventus 2-0

Tom koos voor dezelfde 11 als tegen Haasdonk , maar voerde wel een paar positiewissels door.
De match kwam moeilijk op gang temeer daar Juve het niveau van verleden week niet haalde.
Het duurde dan ook relatief lang eer de eerste nota's op ons blad genoteerd werden.
Het eerste wapenfeit kwam van Noben die een kogel afvuurde maar Grisha kon de bal , wel in twee keer , onschadelijk maken.(9')
Buggenhout haalde de botte bijl boven bij het verdedigen wat leidde tot een paar vrije trappen (en een paar gele kaarten). Tweemaal Yannick achter de bal maar tweemaal ging de bal ofwel te ver ofwel over het doel (10' en 12 ')
Ward stuurde Blokkie weg op links en kreeg Nicky in steun aan het penaltypunt maar Joachim schoot op doel ( in de armen van Van Wauwe) in plaats van breed te leggen.(13')
Juve hield de steriele druk aan en had overwicht in balbezit maar echte kansen kwamen er niet.
Een uitstekende aanval leverde enkel een hoekschop op . De afvallende bal werd door Jochen op de doelman gemikt.(23')
De uitbraken van de thuisploeg waren niet zonder gevaar en Jochen moest Grisha bij springen op een schot van Van Damme om de bal uit de fatale baan te halen.(24')
En de hoekschop kwam na een paar tussenstations bij Poppe die vanaf 25 meter keihard op de buitenkant van de paal mikte.(26')
Carl , goede fases afgewisseld met mindere , onderschepte een counter , dreef de bal op tot aan de grote backlijn en waagde dan zijn kans op doel.Van Wauwe plukte de bal vanonder de deklat.(32')
De laatste vijf muinuten van de eerste helft gaven nog spektakel.
Eerst was er een mistasten van de thuisdoelman maar een verdediger ruimde de bal.(43')
Een vrije trap van Yannick , vanop 20 meter ging over doel.
En wanneer iedereen al op weg was naar de kantine bracht Buggenhout via Noben de stand op 1-0 met een afstandschot in de winkelhaak.(46' 1-0) .

Ruststand 1-0

Geen wissels bij de rust
Wel een 10 tal minuten vertraging want het scheidsrechterlijk trio liet op zich wachten.
Juve kwam onmiddellijk gevaarlijk uit de hoek. Carl onderschepte een tegenaanval , lanceerde Joachim die weer wou terugleggen op Carl , maar de pas ontbrak precisie.(51')
Een afvallende bal werd dooor Gert wild over getrapt , toen hij voor een open doel stond.(52')
Juve bleef de forcing voeren.
Ward snelde zijn flank af en bracht voor doel waar de doelman intercepteerde.(54')
De beste aanval kwam er over de linkerflank .Ward zette voor en Blokkie nam in n tijd over maar de doelman redde op miraculeuze wijze.(57')Op de daaropvolgende corner kopte Preben het leder over het doel.
Aan de overzijde mikte Peytier de bal voorlangs.(58')
Een vrije trap , genomen door Ward , bereikte Nicky die via de rug van een verdediger op doel kopte maar Van Wauwe stond paraat.(59')
Juve moest even de greep lossen. Dus tijd voor nieuw bloed.
Peytier kreeg een open kopkans maar mikte naast.(69')
De ingevallen Maxim vond Blokkie maar die devieerde de bal over.(72')
Toen Bjorn diep ging en de achterlijn haalde bereikte zijn voorzet de inlopende Ward die de bal in n tijd op de slof nam maar Cruz stond in de baan van het schot. Verzorging was nodig.(76')
Een schot van Yannick scheerde de verkeerde kant van de winkelhaak .(77')
Een voorzet van Joachim (of was het een schot?) viel net naast de verste winkelhaak buiten.(79')
Juve gooide nu alles in de aanval. En Buggenhout counterde.
Bjorn haalde de 2-0 van de lijn.(91')
Toch werd het nog 2-0 toen op de laatste corner Grisha meeging , doch de bal werd afgeweerd en die werd richting Van Damme , alleen in de aanval , gespeeld .Kenneth struikelde over de bal en Van damme mocht de gemakkelijkstre goal uit zijn carriere scoren.
In plaats van een verdied gelijkspel stond er een zwaar overdreven 2-0 op hetr scorebord.
Juve had het enkel aan zichzelf te danken. Het haalde bijlange niet het niveau van verleden week.
Volgende week de revanche tegen White Boys. Maar na een zwaar weekend wordt dat ook problematisch


Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Claus Jochen (74' Verbeiren Jordy ) , Delclef Preben, Van Riet Carl (84 ' Biesemans Robin ) , Boone Yannick , Van Den Bremt Bjorn , De Block Joachim , Van Den Steen Nicky ,De Smet Gert (68 ' Stevens Maxim ) , De Saedelaere Kenneth
Wisselspelers :Verbeiren Jordy, Stevens Maxim , Bourgeois Jari , Biesemans Robin
Gele kaarten : Van Den Bremt Bjorn
Rode kaarten :

Doelpunten :


Juventus - Haasdonk 5-1

Tom moest noodgedwongen enekel wijzigingen aanbrengen aan de ploeg die Grembergen partij gaf.
Wouter , op verlof werd vervangen door Carl en Jochen kwam in de plaats van Bjorn.
De grote vraag was of Juve de goede prestatie kon bestendigen.Het antwoord was duidelijk . Het was een doorslag van verleden week.
Toch liet de eerste helft niet vermoeden dat de bezoekers zo'n afstraffing zouden krijgen.
Al in de aanvangsminuut moest Grisha plat op een schuiver van Stuer die nog lichtjes afweek ook.(1')
Beide ploegen hielden elkaar goed in evenwicht het eerste halfuur maar toch waren de bezoekers een ietsje scherper voor doel.
Een loeiharde vrije trap van Ibrahim leek op weg om in de winkelhaak te belanden maar Grisha kon in laatste instantie de bal klemmen.(13')
Het eerste gevaar voor Jue kwam er op voorzet van Gert maar doelman Van Steen pakte voor de neus van Joachim.(14')
Een schot van Smolders ging naast.(18')
Gert snelde weer zijn lijn af bracht voor maar Blokkie zag zijn schot in corner afwijken. Op deze corner trapte Preben de bal over doel.(21')
Smolders ging op wandel door onze verdediging en kwam alleen voor Grisha maar die duwde met een ultieme reflex de bal naast de paal in hoekschop.(32') De beste kans voor de bezoekers.
Een terugkopbal van een Haasdonkse verdediger ging maar nipt over Blokkie en doelman van Steen kon plukken. Hier was enig risico aan verbonden.(31')
De rust kwam stillaan in zicht en de brilscore leek in de maak.
Toch zat het venijn in de staart. Een vrije trap van Haasdonk , goed getrapt , sloeg op de paal te pletter en Ibrahim had in de rebound de hoek maar uit te kiezen.(41' 0-1)
Juve reageerde als door een wesp gestoken en Nicky kon amper n minuut later de stand in evenwicht brengen door een hoekschop binnen te knikken.(42' 1-1)
Amper n minuut later stond Juve zelfs op voorsprong na een uitstekende combinatie . Jochen stuurde Bjorn weg op de flank en die bracht de bal voor doel waar alweer Nicky ,ditmaal knikte hij naar de grond, scoorde.(43'2-1). Van een ommekeer gesproken.
Juve kon met een gerust hart gaan rusten. .

Ruststand 2-1

Na de rust , met dezelfde acteurs op het veld , kregen we een ander spelbeeld te zien. Juve drukte de thuisploeg achteruit en met technisch hoogstaand en verzorgd voetbal namen ze de bovenhand. Dit schreven we verleden week ook al en opnieuw was dit van toepassing.
Toch was er eerst nog de bezoekers die een wake-upcall gaven. Een vrije trap , loeihard getrapt , ging maar net naast (47')
Juve had begrepen en stak een tandje bij.
Doelman Van Steen duwde een scherpe voorzet van Nicky van onder de deklat.(50')
Op de daarop volgende corner kregen we toch sensatie.Een verdediger speelde al dan niet bewust terug op de doelman die de bal klemde. De ref beoordeelde dat als een vrijwillige terugspeelbal en floot onrechtreekse vrije trap in de grote rechthoek. De vrije trap van Ward werd van de lijn gekeerd met de voet.(51')
De bezoekers werden overspoeld. Een schot van Yannick werd door de ref beoordeeld als hands en de bal ging op de stip. Blokkie achter de bal maar de doelman stopte het schot.(52')
Haasdonk kon zich hieraan even optrekken en Ibrahim zag zijn schot door Grisha in hoekschop verwerkt worden.(56')
Even leek er weer evenwicht te komen in de match.
Grisha moest een knal naast de paal wegboksen om onheil te voorkomen.(68')
Juve pakte nu de koe bij de hoorns.
Eeen snelle uitbraak langs rechts liet Gert toe voor te zetten , maar de bal werd voor de neus van Joachim in hoekschop verwerkt.
Dit kon niet blijven duren , een doelpunt hing in de lucht.
Een nieuwe aanval via Gert (wat een nieuwe job kan doen) , met prima voorzet , waarop Ward in n tijd keihard uithaalde maar de doelman hield op miraculeuze wijze de bal uit doel. Hoe hij het deed weet hij blijkbaar nog niet.(70')
De daaropvolgende corner werd door Ward ver voorbij de tweede paal overhoeks in doel gekopt. Een beautie.(71' 3-1)
Nog was het feest niet gedaan want Gert , mooi vrijgespeeld kende geen genade en liet Van Steen geen, schijn van een kans.(77' 4-1)
Joachim schoot nog vanuit een scherpe hoek maar de bal verdween via een bezoekende (?) voet in hoekschop.
Tom begon aan de applausvervangingen.Toch belette dit niet om een vijfde treffer te scoren via een haartje van Robbe (ja Robbe ge krijgt de goal) , die een voorzet vanaf het penaltypunt in de hoek devieerde.(90' 5-1)
De Juve aanhang kraaide van pret. Dit moest en zou gevierd worden na de match (zoals altijd trouwens).
Volgende week gaan we op verplaatsing naar Buggenhout dat vandaag op een gasbek liep in Sinaai.Maar een gewond dier kan gevaarlijk uit de hoek komen. We kraaien dus nog geen victorie.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Claus Jochen, Delclef Preben, Van Riet Carl , Boone Yannick (88' Verbeiren Jordy) , Van Den Bremt Bjorn , De Block Joachim (85 ' De Witte Robbe) , Van Den Steen Nicky ( 82 ' Stevens Maxim ) ,De Smet Gert , De Saedelaere Kenneth
Wisselspelers :Verbeiren Jordy, Stevens Maxim , Bourgeois Jari , De Witte Robbe
Gele kaarten : De Block Joachim , De Saedelaere Kenneth , Delclef Preben
Rode kaarten :

Doelpunten : Van Den Steen Nicky(2X) , Copers Ward , De Smet Gert , De Witte Robbe


Grembergen - Juventus 0-2

Tom wijzigde zijn elftal niet tegenover de ploeg die een goede partij gaf op Sinaai
Met de verkiezingen in aantocht kwam Leen Dierick de aftrap gevoerd met een golfkarretje.
Het inspireerde blijkbaar de thuisploeg om het initiatief te nemen. Rijkaert forceerde al vrij snel een opening maar mikte naast.(4')
Op een hoekschop tikte Maes de bal naast toen hij voor de eerste paal opdook.(9')
Even later onderschepte dezelfde speler een te korte terugspeelbal maar mikte dan , vanuit een scherpe hoek , pal op Grisha
Juve herstelde stilaan het evenwicht
Bjorn VDB stuuurde Gert in het straatje maar een hoekschop was het hoogst bereikbare(10')
Op een voorzet van Ward moet Gert altijd scoren maar zijn schot vanop 2 meter strandde op doelman Smekens die de bal moest lossen maar toch nog op tijd was om de tweede poging van Gert naast de verste paal weg te duwen.(16')
Een poging van Clapdorp ging naast .(19')
Juve probeerde er telkens op een voetballende manier uit te komen , de thuisploeg moest het hebben van "kick and rush" , de verre voorzet en maar hollen en hopen dat de bal goed valt.
Kenneth moest al vrij snel , gekwetst , vervangen worden door Jochen.(19')
Ward waagde zijn kans op een afvallende bal , na hoekschop , maar zijn schot was te centraal gericht en Smekens kon de bal klemmen.(22')
Grisha moest de handen uit de mouwen steken toen Clapdorp op de wandel ging en op doel knalde. Onze doelman haalde de bal naast de eerste paal weg , wel ten koste van een hoekschop.(24')
Dezelfde speler mocht even later doorgaan na een niet bestrafte fout en haalde uit vanaf de grote backlijn maar Grisha stopte de bal in twee tijden.(31')
Tot aan de rust kregen we geen kansen meer , wel een verbeten gevecht.

Ruststand 0-0

Na de rust , met dezelfde acteurs op het veld , kregen we een ander spelbeeld te zien. Juve drukte de thuisploeg achteruit en met technisch hoogstaand en verzorgd voetbal namen ze de bovenhand. Waar in de eerste helft de passes nnet niet aankwamen liep nu alles op wieltjes.
Na een goede combinatie over onze linkerflank zocht Ward de een-twee met Joachim maar deze verslikte zich in de aanname van de bal. Hij kreeg nog een herhaling maar ditmaal zat de verdediging er tussen.(48')
Het was slechts uitgesteld. Jochen verstuurde een dieptepas en Joachim wurmde zich tussen twee man door en kwam oog in oog met Smekens en liet de doelman geen schijn van een kans.(54')
Een korte combinatie door het centrum bracht nu Gert alleen voor doel maar hij werd afgevlagd wegens offside.'(59')
Op een schaarse uitval , met een corner tot gevolg , schoot Claessens de bal voorlangs.(63')
Een verre uittrap van Grisha kon door Joachim net niet benut worden om te scoren want Smekens zat kort op de bal.(70')
De tweede treffer kwam er toch toen Ward een voorzet trapte (of was het toch een schot?) en Nicky met een schijnbeweging de thuisdoelman misleidde.De bal ging in de verste hoek in doel.(73' 0-2)
Grembergen , technisch niet opgewassen en fysiek leeggestreden , kon niet reageren
Juve hoopte op nog een derde treffer toen Ward in n tijd de bal op de slof nam , maar de volley ging voorlangs.
Joachim kreeg nog een applausvervanging.
Juve bleef de rest van de match de druk aanhouden en liet de thuisploeg achter de bal lopen.
Juve behaalde vandaag een verdiende overwinning , die evenwel pas in de tweede helft gestalte kreeg.
Twee minpunten waren de gekwetsten Kenneth en Bjorn De Bruycker (die zich kwetste in de 82 ste minuut waardoor Juve de laatste tien minuten met 10 man verder moest). Voor deze laatste wordt een lange inactiviteit gevreesd.
Volgend week komt Haasdonk op bezoek. Een ploeg die een goede start nam en dus met vertrouwen speelt. Doch ook Juve verbetert van week tot week. Het moet van niemand schrik hebben.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Copers Ward , Bjorn De Bruycker , Delclef Preben, Van De Velde Wouter , Boone Yannick , Van Den Bremt Bjorn , De Block Joachim (81 ' Biesemans Robin) , Van Den Steen Nicky ,De Smet Gert (72' Stevens Maxim) , De Saedelaere Kenneth (19' Claus Jochen)
Wisselspelers :Claus Jochen , Stevens Maxim , Van Riet Carl , Biesemans Robin
Gele kaarten : De Smet Gert
Rode kaarten :

Doelpunten : De Block Joachim , Copers Ward


Sinaai - Juventus 1-1

De onvoorziene nederlaag tegen VSV Gent had zijn sporen nagelaten bij de ploegopstelling.
Kenneth , Gert en Yannick kwamen in de ploeg ten nadele van Maxim en de gekwetsten Lars en Simon. Sinaai had ook wat goed te maken na de nederlaag op Grembergen en zodoende kregen we een match die gespeeld werd aan hoog tempo en hoge intensiteit.
De eerste kans was er voor de thuisploeg toen een voorzet van Meiresonne afweek en Grisha moest al dadelijk aan de bak.(5')
Gert vloog er stevig in , kreeg al snel geel en lag aan de basis van het doelpunt van Sinaai. De vrije trap ging via het hoofd van Bjorn De Bruycker mooi in de rechterwinkelhaak , zij het wel het verkeerde doel voor ons.(6' 1-0)
Omdat er voor elke morzel grond gevochten werd en de energietanks nog vol waren leverden de volgende twintig minuten geen kansen op ,langs beide zijden..
Rond het halfuur kwam er weer wat gevaar. De Maerschalck dreigde met een strakke voorzet maar Grisha waakte.(28')
Gert mocht , vanuit buitenspel , doorgaan op de rechterflank maar diens voorzet werd onderschept voor de neus van de dreigende Yannick(29')
Net voor affluiten ging de thuisploeg toch nog op zoek naar een tweede treffer . Een korte belegering leverde twee kansen op maar tot tweemaal toe werden de schoten afgeblokt.(42').
Toen Joachim op links aan de haal ging en de bal over de grond naar Gert schoof waren diens schoenen een maatje te klein om de bal in doel te werken.(43')
Juve hield de druk aan. Een voorzet van Nicky vondt Blokkie maar die knikte de bal recht op de doelman.(44')
Net voor affluiten werd Blokkie gepakt aan de rand van de grote backlijn maar de vrije trap van Yannick leverde niets op.(45')

Ruststand 1-0

Juve ging in de tweede helft door op het elan. Toen Sinaai de bal achteraan niet weg kreeg leverde dit slechts een hoekschop op .(52')
Een "wandeling" van Nicky op de rechterflank langs een drietal pionnetjes leverde een voorzet op naar Ward die de bal vol op de slof nam maar recht op doelman De Brouwer.(56)
De kansen gingen over en weer . Nu was het aan Sinaai om te dreigen en er was een attente Ward nodig om de bal uit de fatale baan te koppen , toen Grisha al verslagen leek.(60')
Een korte corner met Yannick als aangever en ontvanger liet hem toe op doel te trappen maar het vizier stond niet op scherp.(65')
Nu was het weer de beurt aan Grisha om zich in de kijker te spelen op een knal van Meert , maar onze doelman was klemvast.(68')
Weer aan de overzijde waar Gert de bal in n tijd op de slof nam maar doelman De Brouwer ging goed plat.(74')
Tijd voor vers bloed. Maxim en Robin kwamen in voor Bjorn DB en Gert.(75')
Een gemiste interceptie van Bjorn leidde tot de grootste kans van Sinaai. Meert ging door op links en plots stond de thuisploeg met 4 man tegen 1.Zoveel weelde konden ze niet aan en uiteindelijk plaatste Meert het orgelpunt (nou ja) door naast te mikken.Deze misser zou hen later nog duur te staan komen.(77')
Juve zette alles op de aanval. Een vrije trap getrapt door Blokkie , aan de rand van de grote backlijn, leverde enkel een hoekschop op.(79')
Sinaai dacht nu enkel aan verdedigen , Juve enkel aan aanvallen.
Robin zag zijn kopbal net achter de dwarsligger vallen(88')
Een verre uittrap van Grisha liet Nicky toe vol uit te halen maar De Brouwer hield met een wereldsave zijn ploeg overeind.(89')
Uiteindelijk moest hij zich toch gewonnen geven. Het ostentatief tijd winnen van de thuisploeg bracht ons al in minuut 95 toen opnieuw een uittrap van Grisha verlengd werd tot bij Blokkie die wel erg ver naar de rechterflank moest uitwijken . Toch slaagde hi jer in vanuit een scherpe hoek de thuisportier te grazen te nemen.
Grote vreugde bij Juve , immens verdriet bij de thuisploeg. Toch is een gelijkspel de billijke uitslag van deze topper.
Volgende week opnieuw een uitmatch. Dit keer naar Grembergen. Met dezelfde inzet beloofd dit weer een spektakelmatch te worden. Juventus speelde met :

Bracke Grisha , Copers Ward , Bjorn De Bruycker (80' Van Riet Carl), Delclef Preben, Van De Velde Wouter , Boone Yannick , Van Den Bremt Bjorn (75 ' Stevens Maxim), De Block Joachim , Van Den Steen Nicky ,De Smet Gert (75' Biesemans Robin),De Saedelaere Kenneth ,
Wisselspelers :Claus Jochen , Stevens Maxim , Van Riet Carl , Biesemans Robin
Gele kaarten : De Smet Gert , De Block Joachim
Rode kaarten :

Doelpunten : De Block Joachim


Juventus - VSV Gent 0-2

Een nieuw seizoen kondigde zich hoopvol aan. De algemene repetitie was goed; De eerste thuismatch tegen een ploeg die uit derde kwam en die volgens het scoutingsverslag te pakken was.
Voor deze premiere vielen een paar certitudes van vorig seizoen naast de ploeg , van de nieuwelingen startten Ward , Nicky en Preben.
De eerste kans was er een voor Juve. Op een corner viseerde Preben de verste winkelhaak maar de hoogte was nog niet goed afgesteld en de bal ging over.(3')
VSV teerde op zijn snelle spitsen en een foutje was rap gemaakt. Een vrije trap vanop 23 meter werd door Abdulai centraal over gemikt (4').
Juve nam overwicht in balbezit maar het ware de bezoekers die totaal onverwacht aan de leiding kwamen. De bal caprioleerde voor de voeten van De Mol die de ver uit zijn doel staande Grisha subtiel lobde.(8' 0-1). Juve leek aangeslagen en enige tijd nodig om te herstellen.
En het ontbrak onze jongens aan enig meeval. Wanneer een beresterke doelman door Blokkie omspeeld was werd zijn schot net voor de doellijn weggewerkt door een verdediger.(14')
Juve kon weinig inbrengen tegen het bezoekende middenveld. Er werd veelal met de lange bal gewerkt en dat nou net spek voor de bek van doelman Notte. Die heerste in zijn doelgebied.
Een doelpoging van Blokkie , een van de weinige goede akties in de eerste helft , werd afgeblokt door een verdediger.(29')
Ook Nicky , een buffelstoot op corner , kreeg zijn kopbal niet gekadreerd.Velen zagen de bal in doel gaan maar het was de verkeerde kant van de paal (35')
De laatste kans voor de rust was er een voor de bezoekers maar Grisha plukte het schot van Glorieux (40')

Ruststand 0-1

Na de pauze kregen we een ander Juventus te zien. Het plakte de bezoekers op hun doel.
Een bezoekende verdediger ,het noorden kwijt , kopte de bal bijna in eigen doel maar weer ontbrak het aan enig geluk.(47')
Tom verloste Lars uit zijn lijden en bracht Jochen in .(54')
Een vrije trap van Joachim , vanop 25 meter , draaide rond de muur maar het schot was te zwak.(54')
Even later viel Simon gekwetst uit en Gert kwam in zijn plaats.(56')
Op een zeldzame tegenstoot moest Grisha alles uit de kast halen om de kopbal van De Mol uit zijn doel te houden.(60')
Gert rolde de ganse linkerflank op en bracht ideaal voor doel maar tot tweemaal toe werd de kans gemist.(63')
Tom gooide nog meer in de aanval. Yannick kwam in voor Maxim.(65')
Een voorzet van Bjorn werd door Nicky met het hoofd gedevieerd recht op Gert en vervolgens opgeruimd door de verdediging.(66')
Een scherpe voorzet/schot van Joachim ging voorbij de doelman maar ook voorlangs en Ward kon er net niet bij om in doel te duwen.(69')
Juve drukte en drukte maar scoren was er niet bij.
Een vrije trap van Yannick , door de doelman maar half weggewerkt werd door Ward hoog over het doel getrapt.(77')
Nicky ging op links door sneed naar binnen en knalde op doel waar doelman Notte zijn ploeg rechthield door de bal weg te boksen. De bal werd opnieuw voorgebracht maar Ward kopte aan de tweede paal over.(81')
Juve kreeg nog een dijk van een kans toen Ward met een prima voorzet de alleen voor doel staande Nicky vond maar diens kopbal ging nog naast de tweede paal buiten.(89')
Bij een laatste corner diep in blessuretijd ging Grisha mee voor doel.De bal werd wegegewerkt en Karakaya mocht ongehinderd na een ren van 70 meter met de bal in doel lopen.(93' 0-2)
De bezoekers namen onverwacht en enigzins gevleid de 3 punten mee naar Gent.
Juve werd meteen met de neus op de feiten gedrukt.
Volgende week de verplaatsing naar Sinaai dat vandaag ook al de boot inging. Het is dus voor beide ploegen al van moetens.

Juventus speelde met :

Bracke Grisha , Copers Ward , Bjorn De Bruycker , Delclef Preben, Van De Velde Wouter , Stevens Maxim (65' Boone Yannick) , Van Den Bremt Bjorn , De Block Joachim , Van Den Steen Nicky , Van den Abbeele Lars (54' Claus Jochen) , De Muyter Simon (56' De Smet Gert)
Wisselspelers :Claus Jochen , Bourgeois Jari , De Smet Gert , Boone Yannick
Gele kaarten :
Rode kaarten :

Doelpunten :

© FC JUVENTUS SCHOONAARDE 2014

Laatst bijgewerkt April 29, 2019