Interessante links


Sp Waasmunster


Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen!
Inschrijven
Uitschrijven
Hosting door YMLP.com

MATCHVERSLAGEN Seizoen 2016-2017

Grembergen - Juventus 1-1

Tom gaf vandaag GertJan het vertrouwen in doel en Ricky nam de plaats in van Carl voor deze derby.
Onder een stralende lentezon trok Juve onmiddellijk de match naar zich toe.
Ietwat verassend want SK was nog altijd in een eerzuchtige strijd voor de beste Dendermondse ploeg verwikkeld met gebuur KAVD.
Toch duurde het een paar minuten eer er wat gevaar dreigde. Van Herpe waagde een poging op doel maar de bal ging hoog over.(5')
Op een hoekschop devieerde Jeff de bal aan de eerste paal maar doelman Smekens was paraat.(9')
Juve zette hoog druk en hield de thuisploeg doorlopend op de eigen helft.
Een goed getrapte hoekschop naar de tweede paal werd door een verdediger weer voor doel gewerkt waar Jonas met een kopslag de doelman bedreigde ,maar uiteindelijk ruimde de verdediging toch op.(17')
Juve zocht en vond de achillespees van de thuisploeg over de linkerflank. Een goede counter over onze rechterflank zette Bjorn op snelheid op weg . Een op maat gesneden voorzet bereikte net niet Robin.(27')
Wanneer Ricky gepakt werd juist voor de 16 meter , gingen Jeff en Robbe achter de bal staan. Het was uiteindelijk Robbe die de bal recht en hard in de muur knalde.(32')
De beste aanval van de ganse wedstrijd kwam op naam van Juve. Bjorn brak uit op rechts . Met een bruggetje schakelde hij een man uit en stoomde door naar de achterlijn. De voorzet die Bjorn vertsuurde kwam toe bij Ricky aan de tweede paal die klaarkijkend teruglegde op Robbe die op zijn beurt verschroeiend uithaalde. De bal sloeg evenewel te pletter op de onderkant van de dwarsligger en vervolgens op de rug van de thuisdoelman.De bal wilde evenwel niet in doel.(40')
Tot overmaat van ramp scoorde SK bij een zeldzame aanval.(1-0 42')
Dit schudde de thuisploeg wakker want even later viseerde Rogge de dwarsligger.(44')
Net voor rusten moest GertJan nog vol aan de bak op een knal van Clapdorp maar onze doelman duwde de bal over het doel.(44')

Ruststand 1-0 .

Geen wijzigingen tijdens de rust. Juve was over het dipje heen en hield de thuisploeg weer in een wurggreep. De eerste tien minuten was er evenwel geen doelgevaar te noteren.
GertJan moest nog eens handelend optreden , op gevaar van lijf en leden , maar ook dit keer kwam hij als overwinnaar uit het duel.(57')
Een verre uittrap van onze doelman werd door Robin verlengd tot in de loop van de doorspurtende Ricky. Die moest wat naar links uitwijken maar toch nog slaagde hij er in met zijn rechter klein teentje de bal naast doelman Smekens in doel te schuiven.(61' 1-1)
De thuisploeg had geen kracht om te reageren en Juve behield controle.
Maxim en Ricky mochten moegestreden rusten en Branco en Carl kwamen in hun plaats. (68')
Een vrije trap van Jeff ging nog hoog over doel.(75')
Een snelle uitbraak van Juve , met Robin aan de pass ging net over Bjorn en Carl.(79')
Een verre crosspas van Jappe zette Robin nog op weg naar doel maar zijn schot werd nog door een terugkerende verdediger afgeblokt.(83')
Juve speelde rustig uit en de thuisploeg was al lang tevreden met een punt. Het was vandaag voor hen het hoogst haalbare.
Volgende week de slotmatch tegen Waasmunster. Met een overwinning kan Juve nog flink wat plaatsen winst boeken.

Juventus speelde met : Haegeman GertJan , Stevens Maxim (68 ' Van Tongeren Branco) , Van den Abbeele Lars (86 ' Claus Jochen), Kesteleyn Jappe , De Visscher Jeff , De Witte Robbe , Collewaert Ricky (68' Van Riet Carl), Vanderniepen Jonas , Van Den Bremt Bjorn , Segers Kim , Daelman Robin .
Wisselspelers : Bracke Grisha , Claus Jochen , Van Riet Carl , Van Tongeren Branco
Gele kaarten : Vanderniepen Jonas
Rode Kaarten :

Doelpunten : Collewaert Ricky


Juventus - Edeboys 0-2

Veel puzzelwerk voor Tom .Jochen en Wouter bleven beide gekwetst langs de zijlijn en Kenneth leerde zijn makkers bij Bever beter kennen. Jappe , Kim en Carl kwamen in de ploeg en Ricky verdween naar de bank
Onder een stralende lentezon , met in de eerste helft nog een vrij harde oostenwind , begonnen beiden ploegen aan een match die voor beide ploegen weinig of niets om het lijf had.
Was het door de lentetemperatuur of door het ontbreken van de kapitein feit is dat Juve er met de pet naar gooide. Te veel spelers bleven onder hun niveau. Ook de bezoekers bakten er weinig of niets van zodat we van mooi voetbal verstoken bleven.
De noemenswaardige feiten waren dan ook kort samen te vatten.
Bernaert mag al snel langs links oprukken , haalt de achterlijn maar schuift dan ,onder de uitkomende Grisha in het zijnet .(2')
Een individuele aktie van Maxim wordt afgeblokt bij zijn schot op doel.(20')
Een flater , centraal in de verdediging liet Van Mossevelde toe om de openingstreffer op het scorebord te zetten.(27' 0-1)
Een vrije trap wordt door Jeff over het doel gemikt.(29')
Karim rond een slalom af met een knal nipt over het doel (39')
Net voor affluiten krijgt Juve de beste kans van de eerste helft maar doelman Vispoel haalt de knal van Maxim naar de tweede paal met brio weg.(44')

Ruststand 0-1 .

Tijdens de rust wisselde Tom een weinig overtuigende Robbe voor Ricky. Dit bracht iets meer snelheid in de aanvallen maar echt gevaarlijk was Juve niet.
Lars opende nochtans met een knal naar de winkelhaak maar viseerde de verkeerde kant van de paal.(48')
Grisha moest aan de overzijde een vrije trap van onder de lat overtillen.(51')
Een verlengde verre inworp werd door Jeff op de slof genomen maar ook hij mikte naast.(58')
De match verviel in een monotoon over en weer getrap. Er werd met de verre ballen gewerkt maar die misten precisie.
Gevaarlijke standjes waren eerder uitzonderlijk.
Van Mossevelde wrong een goede kans de nek om toen hij een laterale voorzet hoog over doek mikte.(73')
Het was evenwel uitstel want even later maakte Karim er 0-2 van (75' 0-2)
Tom gooide nu alles in de aanval en bracht ook nieuw bloed in. Juve balde nu eindelijk eens de vuist.
Een korte corner werd door Ricky naar het penaltypunt getrapt waar Bjorn net niet bij die splijtende voorzet kon.(80')
Jeff kreeg , na een hoekschop de bal aan de tweede paal en schoot op doel waar Vispoel met de voet miraculeus redde.(80
Bij een volgende hoekschop kreeg Jeff een uitstekende kopkans .Hij richt zijn bal naar de grond maar iets te kort zodat de bal nog over het doel stuiterde.(88')
Ondanks de druk kon Juve niet meer scoren. Het had daarvoor vandaag te weinig presence. Het raakte ook nooit echt in de match en de bezoekers haalden zonder echt te overtuigen de punten binnen.
Volgende week een weekje rust en dan de derby op Grembergen. Daar zullen ze ongetwijfeld uit een ander vaatje moeten tappen willen we een blamage vermijden.

Juventus speelde met : Bracke Grisha, Stevens Maxim , Van den Abbeele Lars (78' Van De Meirssche Lasse), Kesteleyn Jappe , De Visscher Jeff , De Witte Robbe (46' Collewaert Ricky), Van Riet Carl, Vanderniepen Jonas , Van Den Bremt Bjorn , Segers Kim , Daelman Robin .
Wisselspelers : Haegeman GertJan , Van De Meirssche Lasse , Jacobs Dani , Collewaert Ricky
Gele kaarten : Van den Abbeele Lars , Van Riet Carl , Kesteleyn Jappe
Rode Kaarten :

Doelpunten :


Vrasene - Juventus 1-1

Het elftal dat een groot aandeel had in de succesvolle ontknoping op het behoud in tweede moest noodgedwongen op enkele plaatsen gewijzigd worden. Kim geschorst wegens geel (mocht zelfs met de beloften niet spelen) en Wouter (volgens sommigen teveel met zijn huiswerk bezig , maar wij houden het gewoon op lage rugpijn) moesten vervangen worden. In hun plaats kwamen Jonas en Lars.Branco verhuisde naar de bank omdat Robin terugkeerde na zijn schorsing.
Juventus nam van bij de start de stier bij de horens.De hoge pressing leverde alras succes op.
Robin werd van de sokken gelopen op de rand van de grote backlijn en een uitstekend leidende ref legde de bal op de stip. Jeff nam de taak op zich en liet Bettens geen enkele kans (0-1 7').Van een ideale start gesproken.
De constante regenval zorgde voor een snel doorschuivende bal en de beide ploegen hielden er een enorm hoog tempo op na.
Op het kwartier werd een doelpunt van Vrasene weggewuifd door de grensrechter wegens buitenspel.(15')
Even later moest Juve een enorme tegenslag incasseren. Jochen greep naar de hamstrings en moest vervangen worden. Jappe kwam in zijn plaats.(17')
De druk van Juve bleef aanhouden. Een vrije trap van Kenneth , vanaf de linkerflank , vond het hoofd vann Robbe maar die buffelde zijn kopslag net naast. Een erg gemotiveerde Robbe trouwens die zich tegen zijn ex ploeg wou bewijzen maar hij kreeg weinig ruimte en bij het minste gevaar werd hij foutief afgestopt.
Grisha speelde zich ook in de kijker toen hij een plaatsbal naar de korte hoek ,van Van Isterdael , naar de korte hoek met een ultieme reflex uit doel hield.(23')
Toch moest Grisha zich gewonnen geven op een onhoudbare kopbal van Verbeke naar de winkelhaak ,na een vrije trap .(25' 1-1)
Robbe zocht zijn doelpunt. Op een laterale pas van Bjorn wipte hij de bal even omhoog en knalde op doel maar wegens de erg strikte dekking werd zijn schot afgeblokt.(31')
De pogingen van de thuisploeg waren ook niet van enig gevaar ontbloot. Bij een verre inworp van de thuisploeg kon Grisha onmogelijk voorbij een bos van spelers waardoor de bal vrij kwam maar Lars keerde het gevaar(35')
Even later moest Grisha plat op een tegenstoot van Vrasene (38')
Juve zag een verdiend tweede doelpunt op een been van een thuisverdediger stranden toen Bettens al geklopt was.(40')
Juve had er een uitstekende eerste helft op zitten en kon meer aanspraak maken op een voorsprong dan de thuisploeg.

Ruststand 1-1 .

Beide ploegen traden met dezelfde spelers aan na de rustpauze.
Kenneth , weer de zekerheid op verdedigend gebied , moest al onmiddellijk een gevaarlijk voorzet ontmijnen.(46')
De thuisploeg ging op zoek naar een doelpunt maar die druk duurde maar een tiental minuten. Juve verdedigde trouwens erg secuur en de aanvallen van de thuisploeg waren te steriel en te doorzichtig.
Na een kwartier nam Juve weer de teugels in handen. Maxim ging op de wandel en zette voor naar Robbe maar ook nu weer had hij twee man op de huid en ook nu werd zijn schot afgeblokt.(57')
Opnieuw Maxim ging op de wandel , maar zijn schot ontbrak het aan kracht en precissie om succesvol te zijn.(64')
Een misttasten van doelman Bettens gaf Robbe de kans om op doel te trappen maar zijn bloedzuigers waren attent en blokten ook nu weer zijn poging af.(65')
Jonas verijdelde , met een snoeiharde sliding , een doorbraak van Verbeke.(68')
Tijd voor de eerste vervangingen. Carl mocht weer opdraven na zijn kwetsuur en Ricky mocht gaan rusten.(73')
Maxim knalde een uitstekende kans vanaf het penaltypunt nipt over het doel.(73')
Een uitstekende aanval van Juve leverde te weinig op. Robbe nam veel meters , plaatste gepast in de loop van de naast hem oprukkende Carl maar die verkoos een (te zwakke en slechte) voorzet in plaats van een schot op doel. Hier zat beslist meer in.(78')
De laatste tien minuten zette Vrasene alles op de verdediging en Juve kreeg nog wat halve kansjes maar slaagde er niet meer om te scoren.
De thuisploeg moest nog verder met tien man toen Bjorn , net voor onze neus , onder de zoden gestopt werd door Keymolen. Die was het blijkbaar niet eens met de gele kaart die hij van de ref kreeg en kreeg er prompt nog een tweede bovenop. Dit zorgde nog voor enige spanning tussen beide ploegen , zowel voor de spelers als voor de supporters.(88')
De stand veranderde evenwel niet meer
Als er n ploeg mocht aanspraak maken op de overwinning was het wel Juve , maar beide ploegen waren uiteindelijk tevreden met dit gelijkspel.
Juve deed vandaag weer een uitstekende zaak voor het behoud en het is nu quasi zeker vann het behoud. Om helemaal zeker te zijn moet het volgende week Edeboys over de knie leggen .Zelfs de linkerkolom zit er nog in. Dit zou een enorme opsteker zijn voor onze geteisterde ploeg. .

Juventus speelde met : Bracke Grisha, Stevens Maxim , Van den Abbeele Lars, Claus Jochen (17' Kesteleyn Jappe), De Visscher Jeff (88' Van Tongeren Branco), De Witte Robbe , Collewaert Ricky (73' Van Riet Carl), Vanderniepen Jonas , Van Den Bremt Bjorn , De Saedelaere Kenneth , Daelman Robin .
Wisselspelers : Haegeman GertJan , Van Tongeren Branco , Van Riet Carl , Kesteleyn Jappe
Gele kaarten :
Rode Kaarten :

Doelpunten :De Visscher Jeff


Juventus - Moerbeke 2-1

Eén wijziging tegenover verleden week bij Juventus .Ricky kwam in de plaats van de geschorste Robin.
Wij kregen een turbostart van de bezoekers en het was meteen een test op de paraatheid van onze doelman.Die tekende direct thuis op een poging van De Prijcker.
De afwerking bij debezoekers liet evenwel te wensen over.
Juve ging het hen voordoen hoe het moest.Een crosspass van Ricky over 40 meter stuurde Bjorn op pad en die maakte gebruik van de boulevard.Zijn voorzet werd opgepikt door Maxim die simpel naast de doelman in doel besloot.(1-0 9')
Geen koude douche voor de bezoekers wel het signaal om te trachten de voorsprong ongedaan te maken.
De reactie van Moerbeke werd door Grisha in hoekschop verwerkt en die corner werd op de lijn weggewerkt door Kim(10')
De match wervelde op en neer.
Een vrije trap van Juve iets buiten de rechthoek opende perspectieven. Jeff achter de bal maar die elimineerde enkel een steen uit de muur.(12')
Even later een nieuwe vrije trap voor Juve.Kenneth achter de bal maar de bal was te laag getrapt en de afgeweerde bal viel voor de voet van Jeff die direct uithaalde maar zijn schot werd afgeblokt.(19')
De bezoekende stormloop ebde weg en Juve nam de touwtjes in handen.
Een steal van Kim en die bediende dadelijk Ricky maar die plaatste ,alleen voor doel , de bal naast de verkeerde kant buiten.(22')
En tel later volgde Robbe het voorbeeld van Ricky en ook deze kans was weg.(23')
Dit kon niet ongestraft blijven duren. Een zoveelste aanval over de linkerflank stuurde ditmaal Ricky weg en die faalde dit keer niet.(2-0 29')
Even later miste Van Nieuwenhuyze een reuzekans door vanop n meter alleen voor Grisha de bal nog over het doel te plaatsen.(29')
Wie zulke kansen mist maakt het zichzelf moeilijk om te winnen.
Net voor de rust miste De Picker een goede kans door de bal over het doel te werken , na corner.(42')

Ruststand 2-0 .

Beide ploegen traden met dezelfde spelers aan na de rustpauze.
Dadelijk moest Grisha strekoefeningen doen opeen schot naar de korte hoek.(48')
De intenties van de eerste helft , aanvallend voetbal , bleven ook dit keer overeind.
Een vrije trap van Robbe ging wel door de muur maar recht in de armen van Vandenbranden (49')
Weer naar de overkant waar een schot van Van Den Bossche via de onderkant van de lat weer in het veld sloeg.(50')
Maar ook Juve vond de paal op de weg toen een knal van Bjorn ook terugkwam naar afzender.(52')
Grisha redde met de voet een schot van De Schepper.(56')
Op elke kans van de bezoekers repliceerde Juve met hetzelfde . Nu was het Ricky die de bal , in moeilijke omstandigheden toekreeg , in n tijd verlengde maar de doelman haalde met een ultieme reflex het leder uit de fatale baan.(62')
Dan was het weer Grisha om in de schijnwerpers te treden.
Met een miraculeuze reflex ,met de voet , haalde hij het schot van De Volder uit doel.(67')
Het erg hoge tempo eiste zijn slachtoffers en de eerste wissels kwamen er aan.
Een schot van De Werd stierf in de armen van Grisha;((81')
De Prijcker ,alleen voor doel na corner , mikte de open kans nog over doel.(84')
Robbe alleen voor doel na een combinatie Ricky-Bjorn mikte de kans naast.(89')
Kim knalde nog een open kans ,op voorzet van Robbe nog naast.(90')
Een foute ingreep van Jochen liet Moerbeke nog toe om te milderen op strafschop (91' 2-1).Verder kwamen de bezoekers niet meer.
Juve kreeg vandaag misschien iets meer dan het verdiende maar dit is compensatie voor de matchen waarbij het niet de verdiende punten kregen.
De redding is nu (praktisch) een feit. Met nog 4 matchen te gaan heedt Juve nu 9 punten voorsprong op Schelde dat vandaag een serieuze tik kreeg.
Volgende week de verplaatsing naar Vrasene (op zaterdag) , ook een ploeg die de laatste week in grote vorm verkeert.
Hier iets halen is al een hele stunt. Kim zal er evenwel niet bijzijn , want die is geschorst. .

Juventus speelde met : Bracke Grisha, Stevens Maxim (74' Van den Abbeele Lars), Claus Jochen, De Visscher Jeff, De Witte Robbe , Collewaert Ricky , Van De Velde Wouter (64' Vanderniepen Jonas), Van Den Bremt Bjorn , Van Tongeren Branco (68' Van Riet Carl ) , De Saedelaere Kenneth , Segers Kim .
Wisselspelers : Haegeman GertJan , Collewaert Ricky , Van Riet Carl , Van den Abbeele Lars
Gele kaarten : Segers Kim
Rode Kaarten :

Doelpunten :Stevens Maxim , Collewaert Ricky


Doorslaar - Juventus 1-4.

Dezelfde elf , met uitzondering van Jappe die gekwetst vervangen werd door Jeff , aan de aftrap.
Tot een half uur voor de aanvang had het flink geregend waardoor het terrein er erg drassig en zwaar bijlag.
Juventus trok vanaf de start alle registers open en drukte de thuisploeg in de verdediging.
Toch duurde het een tijdje eer de eerste kans een feit was. Robbe zette een aanval op , bracht de bal voor maar vond niemand op de juiste plaats(5')
Op het kwartier zorgde een voldragen aanval voor de openingsgoal. Kenneth bereikte met een lange inspeelbal Branco die veel ruimte kreeg net voor de grote rechthoek. In plaats van de open ruimte op links te benutten speelde hij kort in op Robin die met een puntertje scoorde.(14' 0-1)
Een korte reactie kwam er van de thuisploeg maar de bal werd over het doel van Grisha gemikt(15')
Dit was slechts een uitzonderlijke situatie want Juve bleef heer en meester.
Kenneth draaide een vrije trap naar de verste winkelhaak maar doelman Moens lifte de bal van onder de deklat.(16')
De daaropvolgende corner werd door Jochen over het doel gekopt , alhoewel volledig ongedekt stond.(17')
Even later mocht hij dat nog eens overdoen maar nu werkte hij de bal over doel met de voet.(18')
Een uitbraak van de thuisploeg leverde Kenneth geel op en de vrije trap draaide Van Damme voorbij de tweede paal buiten.(18')
Kenneth verraste bijna de thuisdoelman door een vrije trap rechtstreeks op doel te plaatsen maar Moens kon in twee tijden de bal klemmen.(25')
Met nog 5 minuten op de klok vond Juve dat het nog wat marge nodig had.Een korte vrije trap van Kenneth vond Bjorn die na een n-twee met Robin in ideale schietpositie kwam en de bal in het mandje deponeerde.(40' 0-2)
Net voor de rust dreef Juve de stand nog op met weer een aanval over de rechterflank. Ditmaal was Bjorn de aangever en Robin de afwerker. (0-3 44')
Juve zat op rozen en wachtte met vertrouwen op de tweede helft.

Ruststand 0-3 .

Beide ploegen traden met dezelfde spelers aan na de rustpauze.
Door de fysieke uitputtingsslag en met een 0-3 voorsprong kroop Juve na de rust in een meer verdedigende stelling.
De thuisploeg kwam nu uiteraard beter uit de verf , maar echte kansen bleven uit.
Een eerste waarschuwing kwam er van D'Hondt die een vrije trap recht in de grijparmen van Grisha kopte.(55').
En tel later moest onze doelman opnieuw de handen uit de mouwen steken om een schot van Blancqaert van onder de lat te ronselen.(56')
Wouter pakte intussen ook al een gele kaart na een lichte fout.
De lokale storm zwol aan. Laureys trapte een corner van op afstand recht op Grisha.(70')
Comedy Capers even later toen Blancqaert zich liet vallen in de grote backlijn en de bal ging onterecht op de stip. Laureys bleef kalm en versloeg Grisha.(1-3 75')
Verder dan de aansluitingstreffer kwam de thuisploeg niet daarvoor waren de aanvallen te steriel en onverzorgd
Juve ging op de countertoer en kreeg nog de betere kansen.
Jeff stuurde Ricky in het straatje maar die schoot op de uitgekomen doelman.(87')
Doorslaar kreeg nog een laatste kans met een vrije trap op een ideale plaats maar Laureys knalde de bal in de muur(89')
Net voor affluiten vertrok Ricky vanop eigen helft met niemand in de weg.Alleen voor de doelman legde hij de bal breed op Bjorn die een van de gemakkelijkste doelpunten mocht aantekenen.(1-4 92')
Juve speelde vandaag weer met een ziel en met het nodige vertrouwen. Het neemt nu een marge van 6 punten op Schelde en dat met nog 5 matchen te gaan.
En nadeel is het derde geel van Robin die volgende week de match tegen Moerbeke mist. Maar dat zijn zorgen voor morgen. Vandaag mag er nog even gefeest worden.Proficiat jongens.

Juventus speelde met : Bracke Grisha, Stevens Maxim , Claus Jochen, De Visscher Jeff, De Witte Robbe (75 ' Collewaert Ricky) , Van De Velde Wouter , Van Den Bremt Bjorn , Van Tongeren Branco (92' Van Riet Carl ) , De Saedelaere Kenneth , Daelman Robin (85 ' Van den Abbeele Lars), Segers Kim .
Wisselspelers : Haegeman GertJan , Collewaert Ricky , Van Riet Carl , Van den Abbeele Lars
Gele kaarten : De Saedelaere Kenneth , Daelman Robin , Van De Velde Wouter
Rode Kaarten :

Doelpunten :Daelman Robin (2X) , Van Den Bremt Bjorn (2X)


Juventus - HO Kalken 1-0.

In vergelijking met verleden week kwam Branco in de ploeg ipv de gekwetste Lars , Jochen kwam er weer in ter vervanging van de geschorste Jonas en vooraan bleef Ricky op de bank en Kim mocht het middenveld meer sterkte geven.
Juientus trok zich van bij de start terug en liet de bezoekers het spel maken.
Vooral de eerste helft werd er gespeeld aan een verschroeiend tempo. HO trachtte met een blitzstart (zoals ze verleden week Heikant al in de eerste helft af maakten) een voorsprong te forceren.
Juve stond achteraan echter op hoog niveau te spelen.
Het eerste gevaar kwam er dan ook pas in de tiende minuut toen een vrije trap van HO in de grote rechthoek bleef hangen maar de uiteindelijk kopbal van De Munnynck leverde weinig gevaar op voor Grisha.(8')
Hoorens ging even later door op snelheid maar knalde van veel te ver op doel, zodat Grisha kon pakken.(12')
Een vrij trap van HO ging even later in doel maar de lijnrechter wuifde het doelpunt weg (14')
Toen De Munnynck alleen op Grisha mocht afgaan kwam Wouter gepast storen zodat deze net naast het doel trapte.(17')
Juve kwam amper los uit de omknelling maar achteraan hield het alles onder controle.
Een ingestudeerde vrije trap zette Ghyselinck alleen voor Grisha maar die was snel uit zijn kooi gekomen en keerde het gevaar .(19')
Bouyalaoui slalomde langs Jappe en kneep naar binnen waar Kenneth moest passen wegens gevaar van een strafschop , maar de bezoekende spits knalde in het zijnet.(29')
Een tweede goal van HO werd eveneens wegens buitenspel weggewuifd.(33')
Een nieuwe poging van De Munnynck was te zwak om Grisha te verontrusten (35').
Net voor rusten kreeg Kim geel en Traore kwam ongestraft weg na een elleboog op Jochen die hierbij een open hoofdwonde opliep.
Ondanks deze boeiende eerste helft bleef het een blanco score bij de rust.

Ruststand 0-0 .

Beide ploegen traden met dezelfde spelers aan na de rustpauze.
Jochen kwam met een witte tulband weer op het veld.
Traore kreeg onmiddellijk een goede kans maar mikte de bal over.(49')
Door de intensiteit van de eerste helft ging het tempo in de tweede helft wat omlaag. HO Kalken had ook al een pak energie verbruikt en dat was er aan te merken. Juve kwam nu beter in het stuk voor.
Maxim probeerde het vanuit een scherpe hoek maar zijn schot was te zwak om Baele te verslaan.(50')
Grisha verrichtte een formidabele redding op een kopbal van De Munnynck ,naar de grond gericht, naast de verste paal.(52')
Even later pareede hij nog een knal , maar die kwam recht op hem af.(66')
De bezoekende storm nam in kracht af
Een doorgebroken Wouter werd ten koste van een gele kaart afgebroken maar de vrije trap leverde niets op.(69')
Grisha moest ook nog eens vol aan de bak om een harde knal uit zijn doel te houden.(76').
De daaropvolgende aanval van Juve was wel raak. Een aanval over de rechterflank kwam bij Branco die klaarkijkend breed legde op Maxim. In plaats van dadelijk uit te halen (wat de meesten zouden doen) legde hij de bal nog goed , kapte nog een tegenstrever uit en plaatste dan kalm , naast Baele, in doel.(76' 1-0)
Even later kreeg Bjorn de kans om de match definitief te beslechten maar hij plaatste de bal via de buitenkant van de paal buiten.((80')
Hoorens kreeg nog een uitstekende kans om gelijk te stellen maar toen hij een voorzet in de draai nam , alleen voor Grisha , maar hij knalde recht op Grisha.(83')
HO zette hij nu alles op alles maar Grisha was vandaag onklopbaar.
Tot driemaal toe ontmijnde hij nog een gevaarlijke situatie (83' , 85' en 92')
Tussendoor kregen we nog een opgemerkte ren van Kenneth (tot aan de achterlijn) maar zijn schot (of was het een voorzet ) ging voorlangs.
Het koste bloed , zweet en tranen maar Juve hield de drie punten thuis. Het was misschien wat compensatie voor het aangedane tekort van de laatste weken.
HO werd opgezadeld met het Juve syndroom , de kansen niet afmaken en dan het deksel op de neus krijgen
Door deze (onverwachte) zege houdt Juve Schelde nog op een armlengte afstand. Maar wat meer is is het mentale voordeel of voor Schelde het mentale nadeel.
Nu een weekje verdiende rust en dan de match op Doorslaar.
Met dezelfde motivatie moet daar ook iets te rapen zijn.

Juventus speelde met : Bracke Grisha, Stevens Maxim , Claus Jochen, Kesteleyn Jappe (90' Jacobs Dani) , De Witte Robbe (89 ' De Haeck Tony), Van De Velde Wouter , Van Den Bremt Bjorn , Van Tongeren Branco , De Saedelaere Kenneth , Daelman Robin , Segers Kim (81' Collewaert Ricky).
Wisselspelers : Haegeman GertJan , Collewaert Ricky , De Haeck Tony , Jacobs Dani
Gele kaarten : Segers Kim
Rode Kaarten :

Doelpunten : Stevens Maxim


Massemen - Juventus 1-1.

Voor deze belangrijke trip naar de rode lantaarn deed Tom beroep op dezelfde 11 die ook startten tegen KAVD.
Jochen nam plaats op de bank maar was nog niet volledig topfit.
Juve drukte van bij de start de rode lantaarn terug op hun eigen speelhelft
Al onmiddellijk kreeg Jappe een kans na een vrije trap van Kenneth , die bleef hangen voor het doel , maar zijn schot geraakte niet door een bos van benen.(2')
Een snel genomen vrije trap zette Jappe op weg naar de achterlijn. Zijn voorzet werd door Jonas in n tijd op de slof genomen , maar de bal ging wel heel hoog en erg ver naast.(11')
Juve creerde wel kansen maar bleef in hetzelfde bedje ziek.
Bjorn waagde zijn kans maar vond doelman Reybrouck op zijn weg.(13').
Robbe kreeg de beste kans uit de eerste helft toen hij alleen op de thuisdoelman mocht afgaan maar in plaats van de bal onder de doelman door te schuiven verkoos hij nog een voorzet die uiteindelijk naast ging.(20') Deze kans moet er altijd in.
Een vrije trap van Kenneth werd door Bjorn met het hoofd verlengd maar Reybrouck hield het bij simpel plukwerk.(25')
Op een inworp draaide Robbe goed weg van zijn tegenstander maar schoot naast.(26')
Van de thuisploeg kwam weinig of geen weerwerk.
Een uitstekende aanval over de rechterflank liet Ricky toe vrij aan te leggen vanaf de kleine backlijn. Ook deze uitstekende kans leverde niets op.Enkel veel gesakker en gemor onder de Juvesupporters.(27')
Robbe viel regelmatig ver terug , maar dan was er niemand die in de diepte ging.
Op een dieptepas van Robbe in de rug van de verdediging kreeg Ricky een goede kans om uit te halen , maar een terugkerende verdediger blokte net op tijd af.(38')
De thuisploeg kreeg een eerste kansje op een vrije trap maar die ging ver over het doel.(40')
De rust werd bereikt met een blanco gelijkspel.

Ruststand 0-0 .

Beide ploegen traden met dezelfde spelers aan na de rustpauze.
Een vrije trap van Kenneth vond bijna het hoofd van Jonas maar de vuist van de thuiskeeper was een fractie sneller.(53')
Ook Robin , na een corner , zag zijn poging gestuit.(57')
Een vrije trap van Robbe werd door een verdediger maar net over zijn eigen doel gekopt.(60')
Een verre inworp van Kenneth door Branco slim verlengd kon Reybrouck niet verrassen.(62')De druk op de Massemse verdediging werd zo zwaar dat zelfs de thuissupporters er niet meer in geloofden.
Een siddering ging door de Juve rangen wanneer Grisha zich bijna verkeek op een zwakke poging maar de bal caprioleerde via de lat buiten.(65')
Na een vrije trap vond Robbe uiteindelijk toch een gaatje in de defensie en Juve kwam oververdiend op voorsprong (68' 0-1)
Jochen kwam in de plaats van Maxim en liet zich onmiddellijhk opmerken. Hij ging door tot aan de achterlijn en legde de bal klaar voor Bjorn die tot 2 maal toe mocht aanleggen maar tweemaal won Reybrouck het pleit.
Ook Branco deed zijn duit in het zakje maar ook hij zag zijn poging gestuit na een corner.(79')
De vraag wanneer Juve zijn tweede treffer zou scoren werd abrupt afgebroken toen een reeks van misverstanden door foute terugspeelballen Grisha onder druk zetten die de bal tegen de arm van De Backer trapte maar die mocht ongestoord de bal binnen schuiven. Een nooit geziene blunder van de ref.(85' 1-1)
Juve raapte alle moed bijeen maar verder dan een uitstekende kopkans van Branco op een doelrijpe voorzet van Bjorn kwam het niet.(89')
Juve liet vandaag de kans liggen om Schelde een serieuze kloof aan te meten.De eindronde komt nu dreigend nabij .
Komende zondag komt leider HO Kalken op bezoek zodat er dan ook weinig te rapen zal vallen. .


Juventus speelde met : Bracke Grisha, Van den Abbeele Lars, Vanderniepen Jonas, Stevens Maxim (72' Claus Jochen), Kesteleyn Jappe , De Witte Robbe , Van De Velde Wouter , Van Den Bremt Bjorn , Collewaert Ricky (59' Van Tongeren Branco ) , De Saedelaere Kenneth , Daelman Robin.
Wisselspelers : Haegeman GertJan , De Pre Jeroen , Van Tongeren Branco , Claus Jochen
Gele kaarten :
Rode Kaarten :

Doelpunten :De Witte Robbe


Juventus - Dendermonde 0-2.

Voor deze levensbelangrijke derby moest Juve nu ook nog Jochen , Carl (beiden spierscheur) en Kim missen.Dus wordt de spoeling erg dun. Lars nam de plaats van Kim in en Maxim kwam tegen zijn oude ploegmakkers ook weer in het elftal.
Juve begon erg sterk aan de match en drukte KAVD op eigen helft.
De eerste maal dat Dendermonde eens tot aan de grote rechthoek kwam was het al meteen raak . Een dieptepas bereikte Baetens die Wouter te snel af was en de bal naast Grisha in doel devieerde.(6' 0-1) Van een uppercut gesproken.
Juve probeerde te voetballen , Dendermonde daarentegen pompte de bal naar vorenn in de hoop dat de bal wel eens goed zou vallen.
Op zo'n moment waagde Meert zijn kans maar mikte hoog over.(14')
De aanvallen van Juve werden door de sterke prestatie van Achaleke , de beste Dendermondenaar , in de kiem gesmoord.
Een gevaarlijk afstandsschot van Fritz kon maar met moeite door Grisha uit doel gehouden worden maar de bal viel voor de voet van De Schepper en deze plaatste overhoeks in doel.(23' 0-2)
Reactie van Juve via Max die zich vrij kapte maar over doel besloot.(26')
De match verviel in middenveldspel met vele harde contacten en weinig of geen doelgevaar.
Net voor affluiten had Grisha nog een erg goede actie in huis toen hij een halve omhaal van De Schepper naast de paal in hoekschop duwde.(44').

Ruststand 0-2 .

Beide ploegen traden met dezelfde spelers aan na de rustpauze.
Juve ging op zoek naar de aansluitingstreffer.
Robbe plaatste een vrije trap in de herneming op Fritz (55')
Een verre inworp van Kenji bereikte Robbe maar die knalde hoog over (60')
De druk van Juve was te steriel en echte kansen waren erg schaars . Tevens was het opletten voor een counter van Dendermonde.
Een vrije trap van Robbe ,weggekopt door de bezoekers en weer voorgebracht voor doel , bereikte Ricky die vanaf de grote backlijn op doel kopte , maar te hoog en te zwak zodat doelman Van Heule kon plukken.(76')
KAVD kreeg nog een goede kans op een counter maar mikte de open kans over doel.(88')
Toch werden de laaste minuten nog spannend. De Dendermondse verdediging beging een trekfout in de grote backlijn en de bal ging op de stip.
Grisha ging dat varkentje wassen maar plaatste de bal centraal op doel waar Van Heule kon stoppen maar niet klemmen. De bal kwam voor de voet van Maxim die ijzig kalm in doel besloot.(92' 1-2)
Juve kreeg de tijd niet meer om gelijk te maken want de ref blies af.
De supporters bleven vandaag op hun honger zitten. Dendermonde dat droomt van de hoogste reeks kwam erg zwak voor de dag en zal nog heel veel boterhammen moeten eten. Juve daarentgen zal er ook nog veel moeten eten om in tweede te blijven te meer daar de concurentie wel punten pakt.
Volgende week de trip naar Massemen , waar verlies not done is.


Juventus speelde met : Bracke Grisha, Van den Abbeele Lars( 73' De Visscher Jeff), Vanderniepen Jonas, Stevens Maxim , Kesteleyn Jappe , De Witte Robbe , Van De Velde Wouter , Van Den Bremt Bjorn (80' De Visscher Steff), Collewaert Ricky (80' De Haeck Tony) , De Saedelaere Kenneth , Daelman Robin.
Wisselspelers : Haegeman GertJan , De Visscher Steff , De Visscher Jeff , De Haeck Tony
Gele kaarten : De Saedelaere Kenneth
Rode Kaarten :

Doelpunten : Stevens Maxim


Haasdonk - Juventus 0-0.

Na het debacle van vorig week vonden er wat verschuivingen plaats in de ploeg. Skipper Kenny fungeerde weer als sluitstuk .Wouter werd geposteerd als voorstopper en Robin kwam op de flank. Kim schoof door naar het middenveld.
Juve nam onmiddellijk de match in handen.
Een vrije trap van Robbe draaide vervaarlijk naar de winkelhaak en het was moeilijk te zeggen of de bal al dan niet zou binnengaan , maar doelman Van Steen nam geen risico en duwde de bal resoluut in hoekschop.(4')
De niet geheel fitte Jochen probeerde het vanop afstand maar diens schot zeilde naast.(5')
Een vrije trap , vanop een ideale plaats net buiten de grote rechthoek , werd door Robbe in de muur getrapt.(12')
Een doorzetten van Jochen , met voorzet voor doel , werd door Robbe met het hoofd gedevieerd maar de moeilijke kopbal was te zwak en te slecht gericht.(15')
Een voorzet vanop rechts bleef hangen voor doel met een paar mogelijkheden voor Juve maar o.a een schot van Ricky werd afgeblokt. Uiteindelijk werd de heikelijke situatie afgeblazen wegens een fout. Toch had de bal al lang in de netten moeten hangen.(21')
Een misverstand in de Haasdonkse verdediging zette Robbe alleen voor de thuisportier. De beresterke protier haalde opnieuw de bovenhand op Robbe wel ten koste van een hoekschop.(23')
Deze hoekschop door Jonas uitstekend naar de winkelhaak gekopt werd opnieuw magistraal uit de hoek gehaald.(25')
Haasdonk raakte geen bal meer.
Een n-twee Ricky Robbe zette Ricky alleen voor doelman Van Steen. Ricky plaatste de bal naast de doelman maar ook naast het doel.(26') Juve wrong al een paar uitstekende kansen de nek om maar bleef aandringen.
Bjorn probeerde het met een schot , na een afgeweerde bal , maar mikte huizenhoog over.(28')
Even later viel hij in herhaling in een identieke situatie (31')
Een vrije trap bereikte Robin bereikte Robin aan de achterlijn en die kon de bal nog voorbrengen maar met 2 man gingen ze naar de bal die uiteindelijk naast doel verdween.(40')
Een voorzet van Kenneth , na een afgeweerde corner , werd door Jonas naar de korte hoek gekopt maar opnieuw ging de thuisdoelman goed plat.(44')
Even was het schrikken toen Haasdonk in de laatste minuut voor de pauze bij een zeldzame aanval een kans kreeg maar Van Acker kopte de bal over het doel (45')

Ruststand 0-0 .

De tweede helft was gezien het een intense eerste helft op het zware veld iets minder spectaculair .
Juve bleef echter de lakens uitdelen en bleef hoog druk zetten.
Werkmier Jochen moest al snel het terrein verlaten en dat scheelde een slok op een borrel.
Met technisch heel verzorgd voetbal en korte combinaties die dit keer wel de juiste man bereikte stak de match schril af tegen de vorge matchen.
Toch bleven de kansen nu achterwege.
Kenneth moest ten koste van een gele kaart een Haasdonkse aanval afbreken (72')
De beste kans van Juve was er een voor Robin maar zijn knal werd afgeblokt.(78')
Net voor affluiten moest Grisha in de voeten van Van Acker om verder onheil te voorkomen(89') Het was een van de zeldzame ballen die Grisha moest pakken. Eigenlijk de ene gevaarlijke.
Dit zegt genoeg over de match , maar weerom kreeg het beste paard de verdiende haver niet.
Het gebrek aan opportunisme en de sterke prestatie van de doelman (zonder twijfel de beste doelman uit de reeks) hielden de uiteindelijke uitslag op 0-0
Toch een uitstekende prestatie van onze ploeg , alleen de doelpuntjes ontbreken nog.

Juventus speelde met : Bracke Grisha, Claus Jochen (52' Van den Abbeele Lars), Vanderniepen Jonas, Segers Kim (66'Stevens Maxim) , Kesteleyn Jappe , De Witte Robbe , Van De Velde Wouter , Van Den Bremt Bjorn , Collewaert Ricky (72' Van Riet Carl) , De Saedelaere Kenneth , Daelman Robin.
Wisselspelers : Haegeman GertJan , Van den Abbeele Lars ,Van Riet Carl , Stevens Maxim
Gele kaarten : De Saedelaere Kenneth
Rode Kaarten :

Doelpunten :

zaterdag 28/01 Reserven B : Jong Geraardsbergen ? Juve C 0 - 11

Na een gelijk opgaand kwartier kwam Juve onder stoom en behaalde het de grootste overwinning van het seizoen tegen de rode lantaarn.
Dries gaf een dieptepas naar Joren doch de uitkomende doelman en de verdediger waren eerst op de bal, de doelman verspeelde de bal aan de storende Joren, deze draaide zich vrij en kon vanop 25 m in het lege doel trappen (0 ? 1 14?).
Even later werd een afstandsschot van de thuisploeg aangeraakt door Meyst en de hoekschoppoging werd weggekopt door Dries (17?). Even later slalomde de thuisaanvaller zich door de verdediging maar zijn schot ging naast de uitkomende Maarten op de verste paal (18?). Joren wou niet onderdoen voor de thuisploeg en ook zijn schot ging op de eerste paal (20?).
Daan stoorde gevat in het middenveld en stuurde Joren in de diepte, randje buitenspel op snelheid, schoot op de paal maar was de snelste om de rebound binnen te trappen (25? 0 ? 2).
Na een mooie aanval op links schoot Daan op de paal, de bal kwam terug op de rand van grote backlijn en de rechtsback en Hans gingen beiden naar de bal, en de thuisverdediger schoot enig mooi de bal in de verste winkelhaak van zijn eigen doel (30? 0 ? 3).
Rik kon zich op rechts doorzetten, kwam alleen voor de doelman maar zijn schot was niet zuiver genoeg om de doelman te verschalken (33?). De drie volgende mogelijkheden waren voor Joren en 2x Hans maar zij vonden de doelman in hun weg (34?).
Dries kon zich doorzetten op de rechterkant en zijn zijwaartse voorzet belandde bij Joren die zijn hattrick op een knappe manier kon maken(36? 0 ? 4).
De ongrijpbare Joren ging nu door op links en bediende Hans aan de tweede paal die zijn rechtse vergat te gebruiken om de bal binnen te duwen in plaats van naast te schieten (41?). Maar even later was het weer Joren in snelheid op links die kon uitkiezen wie de goal mocht maken en nu was Hans wel doelbewust (43? 0 ? 5).
De thuisverdediger diende Joren binnen de backlijn omver te lopen en de terechte penalty werd door Jeroen 3 m naast het doel geplaatst (44?).
De eerste mogelijkheid voor Juve na de rust was weer raak. Daan zette voor waar Dries kon koppen, de bal werd door de doelman tegengehouden maar in de rebound schoot Dries de bal binnen (48? 0 ? 6).
Mooie combinatie van Daan en Joren op links, de laatste kon Fre bedienen die kalm in de verste hoek binnenschoot (55? 0 ? 7).
Na een combinatie van Hans en Dries, kon deze laatste de bal terugleggen op Thomas Hanselaer die snoeihard uithaalde en de netten deed trillen (60? 0 ? 8).
Joren werd even later foutief gepakt in de rechthoek en nu was Meyst die de strafschop mooi in de hoek binnen knalde (75? 0 ? 9).
Dries kon ook zijn 2de doelpunt maken nadat hij in snelheid zowel de verdediging en de doelman omspeelde (80? 0 ? 10).
Het laatste doelpunt kwam er na hoekschop van Hans, Dries en de thuisdoelman gingen in duel, de bal belandde op Tom die vanop 2 m kon binnenschieten 0 ? 11).
Volgende wedstrijd : zaterdag 07/02 om 15u thuis tegen FC Lebbeke.
verslag Gerard


Juventus - Beervelde 0-2.

Heel wat oplapwerk voor Tom voor deze match tegen rode lantaarn Beervelde.Het central duo achteraan , Kenneth en Jeff , was ziek en deze werden vervangen door Ricky en de uit schorsing weerkerende Wouter.
Juve moest deze match best winnen wilde men de kloof met de achterblijvers niet te klein laten worden.
Vanaf het begin was het echter duidelijk. De bezoekers waren meer gemotiveerd en meer gedreven dan onze (nood)ploeg.
Al in de aanvangsminuut mikte Van Hyfte een afgeweerde bal op corner net over het doel van Grisha.(1')
Sleewaert mikte zijn kopslag ,moederziel alleen aan het penaltypunt , recht op Grisha.(6')
Strovuur kwam er voor Juventus als een vrije trap , genomen door Carl , tot tweemaal toe strandde op een bos van spelers.(8')
De bezoekende storm leek even te gaan luwen.
Een uithaal van Carl , strande op de kruising(20') De geluksfee liet ook dit keer weer Juve in de steek.
Wanneer Carl Ricky door de buitenspelval loodste mocht die alleen op de doelman afgaan , maar een teruggekeerde verdediger haalde de bal nog nipt weg.(35')
Dit had Beervelde blijkbaar wakker geschud.
Van Der Vloedt plaatste een vrije trap , van net buiten de rechthoek nipt naast de paal buiten.(35').
Een bal die bleef hangen rond de zestien meter leidde de openingsgoal in. Grisha kon een eerste poging nog afweren maar tegen de herneming van Ferket was hij kansloos.(37' 0-1)
En ongeluk komt nooit alleen want nog geen minuut later kon Van De Sompel , volledig vrijstaand , een hoekschop voorbij Grisha koppen.(38' 0-2)
Een reactie van Jochen , weer een van de betere Juvespelers , werd door doelman Bonnaerens in hoekschop geduwd.(41')
De laatste kans van de eerste helft was er een voor Beervelde maar Grisha haalde de knal uit de korte hoek.(41')

Ruststand 0-2 .

Tom probeerde het met een donderpreek in de hoop op beterschap.
Blijkbaar zonder reactie want Grisha moest de doorgebroken Van Hyfte een halt toeroepen.(48')
Toch kwam Juve stilaan toch iets beter in de match. Jappe haalde verschroeiend uit maar de bal ging finaal een halve meter over het doel buiten.(50')
Een doelpunt van Bjorn werd afgekeurd op aangeven van de lijnrechter die buitenspel opgemerkt had.(53')
Tot overmaat van ramp kreeg Jonas rood toen hij nogal flink doorging. De reactie van de tegenstander (flagrant natrappen) weerd slechts met geel bestraft.(59')
De match verviel in een ware degradatieslag. Juve wanhopig zoekend en niets vindend en Beervelde dat ten allen koste zijn voorsprong verdedigde.
Jochen waagde nog een schot maar de doelman werkte in corner.(70')
Op een corner van Ricky kreeg Juve nog een goede (misschien de beste kans van de tweede helft) toen Robbe zijn kopbal op de doelman zag stranden. Deze kon evenwel niet klemmen maar noch Robbe nog de bijstaande Kim konden afwerken.(74')
Een vrije trap van Steff zoefde naast het doel buiten.(75')
Het (weinige) vertrouwen dat nog in de ploeg zat vloeide er zo uit weg. De kopjes gingen naar beneden het laatste kwartier werd er nog amper gecombineerd , laat staan kansen gecreerd
Door dit verleis tegen de rode lantaarn komt Juve stilaan in vieze papieren.
Vooral het gebrachte voetbal baart ons zorgen. Om dan nog niet te spreken van de morele weerslag.Veel oplapwerk voor Tom deze week.
Zaterdagavond moet Juve er weer staan voor de match tegen Haasdonk.Wij hopen op een klinkende revanche. .

Juventus speelde met : Bracke Grisha, Claus Jochen , Stevens Maxim (61' Van Tongeren Branco) ,Vanderniepen Jonas, Van Riet Carl (61' De Visscher Steff) , Segers Kim , Kesteleyn Jappe , De Witte Robbe (72' Van den Abbeele Lars) , Van De Velde Wouter , Van Den Bremt Bjorn , Collewaert Ricky
Wisselspelers : Haegeman GertJan , Van den Abbeele Lars ,De Visscher Steff , Van Tongeren Branco
Gele kaarten : Van Den Bremt Bjorn , Claus Jochen
Rode Kaarten : Vanderniepen Joçnas

Doelpunten :


Schelde - Juventus 2-1.

Twee wijzigingen in het elftal tegenover de afgelopen match.De Visscher Steff kwam er in voor Robin en Jappe nam weer zijn plaats in mede door de schorsing van Wouter.
De thuisploeg nam de eerste helft voor haar rekening.
Kenneth moest al snel in actie komen door de bal in hoekschop te koppen , voor de neus van een aanstormende spits. De daaropvolgende corner werd overgekopt door De Bruycker.(3')
Jeff kreeg vrij snel in de match een gele kaart toen hij nogal opzichtig een tegenaanval afbrak.(8')
Wanneer Leunis ,ooit nog bij Juve op de loonlijst , uithaalde moest Grisha alles uit de kast halen om in twee tijden de bal onschadelijk te maken.(12')
De eerste Juvepoging was er een van Carl maar die werd afgeblokt.(15')
De druk van de thuisploeg bleef aanhouden.
Grisha moest ver uit doel komen om Mathijssen af te stoppentoen die de achterlijn opzocht en voorzette maar onze doelman devieerde de bal met zijn been en de verdediging kon opruimen.(22')
Net toen Juve iets beter in de match leek te komen sloeg Schelde toe.
Een vrije trap , uitstekend getrapt , werd onvoldoende weggewerkt en Boterberg was er als de kippen bij om tegen zijn oude ploeg te scoren.(30' 1-0)
Juve liet de bal achteraan goed rondgaan , maar eenmaal het moest gevaarlijk worden werd de bal weggegeven.
De rust kwam in zicht en de stand dreigde niet meer te veranderen.
Toch werd het in de laatste minuut nog 1-1 toen Carl uit het niets droog in de winkelhaak knalde.(45' 1-1)

Ruststand 1-1 .

Tijdens de rust wisselde Tom een bleke Maxim (kwam dat door de sneeuw op het veld?) voor Robin.
Beide ploegen wisselden compleet van gedaante. Juve dicteerde de wet en Schelde onderging.
Jappe werd een paar maal op snelheid uitgespeeld en deed dat uitstekend . Enkel de laatste voorzet kwam niet aan maar dat had deels te maken met het zware veld en de smeltende sneeuw had er intussen een modderige brij van gemaakt.
Nadat Jappe de toon had gezet met een snedige demarrage (53') was het nu de beurt aan Robin om de achterlijn op te zoeken en de bal voor doel te brengen waar Robbe de bal op de doelman trapte.(54')
Een afvallende bal werd door Steff naast getrapt.(60')
Juve drukte de thuisploeg op eigen helft.
Een vrije trap , centraal voor doel vanop 20 meter , werd door Robbe in de muur getrapt. De bal viel weer voor zijn voet maar ditmaal knalde hij de bal naast.(62')
Bij een zeldzame tegenstoot werd het schot gedevieerd maar de bal strandde op de borst van Grisha.(70')
Wanneer doelman Bontinck de bal rateerde kon Carl niet bij de capriolerende bal om deze in doel te duwen. Nu bleef hij in de modder hangen.(71')
Kim tekende voor DE actie van deze match toen hij een tegenaanval onderschepte en vervolgens 6 man in de wind zette om tenslotte nog een loepzuivere voorzet uit zijn sloffen te toveren. Carl kopte de bal echter over het doel.(76')
Met nog een kwartier te gaan milderde de druk van Juve.
Schelde vuurde al een eerste verwittiging af met een staalharde vrije trap van Maesele , die net naast een verbauwereerde Grisha buiten vloog.(75')
En toen scoorde Schelde een tweede maal , uit het niets , zoals het doelpunt van Juventus.(82' 2-1)
Carl verstuurde nog een voorzet (of was het een schot?) voor doel maar de bal ging eeen meter naast de verste paal buiten.
Sensatie nog in de slotminuut toen de ref nog een corner liet trappen.Zelfs Grisha ging mee.De bal werd afgeweerd maar meteen weer voor doel gebracht. Op dat moment floot de ref een eerste fuitsignaal. De bal werd voor doel nog gedevieerd en de bal ging binnen nog voor de ref het derde fluitsignaal (wat officieel het einde van de match is) blies.Alle spelers naar de ref maar er hielp geen jeremieren aan.De stand bleef 2-1.
Gezien het geleverde spel verdiende Juve zeker een gelijkspel
Volgende week krijgen we met de komst van Beervelde weer zo'n match op leven en dood.

Juventus speelde met : Bracke Grisha, Claus Jochen , Stevens Maxim (46' Daelman Robin) ,Vanderniepen Jonas, Van Riet Carl (83' Van den Abbeele Lars) , De Visscher Steff (62 ' Segers Kim), De Visscher Jeff , Kesteleyn Jappe , De Witte Robbe , De Saedelaere Kenneth , Van Den Bremt Bjorn
Wisselspelers : Haegeman GertJan , Van den Abbeele Lars ,Daelman Robin , Segers Kim
Gele kaarten : Van Den Bremt Bjorn , De Visscher Jeff
Rode Kaarten :

Doelpunten : Van Riet Carl


Juventus - Bazel 0-2.

Jappe en Bjorn waren geschorst voor deze match. In hun plaats kwamen Branco en Kenneth.
Ook Kenneth begon ziek , en zou later vervangen worden.
De match begpn aan een hoog tempo en aangezien beide ploegen met aanvallende intenties starten was er alras vuurwerk te zien.
Jochen opende de debatten met een verre knal die juist boven nde dwarsligger ging.(2')
Bazel repliceerde met een knal pal op de kruising van Berckmoes.(4')
O p een voorzet van Wouter reageerde doelman iets allerter en haalde de bal weg voor de neus van Carl.(8')
Op een vrije trap van Kenneth kopte Robbe te zwak op doel om succesvol te zijn . Nu plukte de bezoekende doelman het leer.(9')
Op een verre trap in het voordeel van Bazel ,nam Claessens (topschutter uit tweede prov C) plaats achter de bal maar Grisha zweefde de bal uit de kruising.(15')
Een schot van Carl strandde op een bos van benen en in de herneming knalde Carl de bal naast de kooi.(28')
Bij een tegenaanval week een voorzet van Mettepenningen af op het been van Kenneth waardoor de bal recht op de borst van Grisha doodviel alvorens onheil aan te richten.(31')
Sensatie was er toen doelman Vijt naast een flauw schot greep maar de bal caprioleerde via de eerste paal buiten.(41')
Op een kopbal van Jochen , na een corner , maakte hij dan weer zijn fout goed door de strakke bal te stoppen.(42')
In de slotfase van de eerste helft stelden de bezoekers zich nog gevaarlijk op via Claessens maar eerst trapte hij een vrije trap over (43') en daarna trapte hij een open kans net naast het doel van Grisha toen die alleen voor hem verscheen.(44')
Een boeiende eerste helft sloot af zonder doelpunten..

Ruststand 0-0 .

Geen wijzigingen bij Juventus tijdens de rust.
Het eerste wapenfeit in de tweede helft was het openingsdoelpunt van Bazel. Carl gaf iets te veel ruimte weg en een geslepen Berckmoes profiteerde ervan om Grisha te verschalken.(49' 0-1)
Een zieke Kenneth moest worden vervangen door Kim. (55')
Even leek Juve zich neer te legggen bij de nederlaaag maar dit was slechts schijn.
Een kopbal van Maxim was iets te zwak en te laag gericht waardoor een verdediger nog op de lijn kon wegwerken .Bij de herneming stond doelman Vijt dan pal.(61')
De beste kans voor Juve kwam er op een voorzet van Maxim waarop Robbe ,aan de tweede paal , altijd moet scoren ,maar helaas hij kopte de wenkende kans net naast de paal buiten.(68')
Juve duwde Bazel nu compleet weg.Zelfs de uitsluiting van Wouter ,na een tweede gele kaart , veranderde er niets aan (78'')
Bij een schaarse counter knalde Claeseens nog naast.(80')
Jonas , regelmatig mee oprukkend nam een voorzet meteen op de slof toen hij alleen voor Vijt verscheen. De bal scheerde echter de buitenkant van de paal.(81')
Een vrije trap van Robbe dwarrelde tot bij Kim aan de tweede paal die de bal voor doel bracht maar Jonas en Maxim konden net niet goed bij de ba lom te scoren.
Juve maakte de kansen niet af.
Bij een allerlaatste corner gooide Juve alles in de aanval. Bazel onderschepte de bal echter en kreeg vrije baan naar het doel van Grisha.Het was veruit het gemakkelijste doelpunt van invaller Claus.(94' 0-2).
De ref liet Juve niet meer reageren en blies hierna af.
Bazel ging erg gevleid met de drie punten naar huis en liet Juve achter met een flinke kater.
Juve kan en moet zich volgende week herpakken op Schelde wil het niet aan gezichtsverlies lijden.Maar dan moet het wel scoren en dat is een ander paar mouwen.

Juventus speelde met : Bracke Grisha, Claus Jochen , Stevens Maxim ,Vanderniepen Jonas, Daelman Robin (73' Van den Abbeele Lars) , Van Tongeren Branco ( 64' De Visscher Steff), De Visscher Jeff ,Van Riet Carl , De Witte Robbe , Van De Velde Wouter,De Saedelaere Kenneth (54' Segers Kim )
Wisselspelers : Haegeman GertJan , Van den Abbeele Lars , De Visscher Steff , Segers Kim
Gele kaarten : Van De Velde Wouter (2x)
Rode Kaarten : Van De Velde Wouter (79')

Doelpunten :


Juventus - Heikant 0-2.

Voor deze match tegen Heikant was Kenneth geschorst . Hij werd achteraan vervangen door Jonas.
In de aanvangsminuten kregen we een beter Heikant te zien , maar na een tiental minuten trok Juve de match in evenwicht
Het werd zelfs de betere van de bezoekers.
Een kopbal van Jonas , de eerste noemenswaardige kans in de match , was slecht gericht en iets te zwak om efficient te zijn.(15')
Op een breedtepas van Maxim naar Carl slalomde deze laatste nog langs twee man alvorens zwak af te drukken.(20').
Bij de bezoekers werd Ngom vaak gesolliciteerd maar hij zat (voorlopig nog) in de greep van Wouter.
Op het halfuur kreeg Juve de beste kans uit de eerste helft. Bjorn slalomde op de rechterflank langs enkele poortjes bracht de bal laag voor doel waar Robbe kon afdrukken. Kevin ( nog een verleden bij Juventus) haalde de bal uit de hoek.(30')
Ngom ontsnapte even aan de aandacht van Wouter en mocht alleen op Grisha afgaan. Onze doelman kwam als overwinnaar uit de strijd.(31')
Het was slechts uitgesteld .Op een identieke fase mocht hij , alhoewel één meter buitenspel , doorgaan van de ref om koelbloedig naast de uitgekomen Grisha te deponeren.(34' 0-1)
Op een vrije trap reageerde Grisha attent voor de neus van Greg (ook met een Juventusverleden).
Een staalharde vrije trap van Robbe vanop 30 meter maakte in de laatste meters een vreemde curve waardoor die net naast de winkelhaak buiten zoefde.(40')
De stand wijzigde niet meer voor de rust.

Ruststand 0-1 .

Geen wijzigingen bij Juventus tijdens de rust.
Onmiddellijk na de pauze kreeg Juve DE kans om de de stand in evenwicht te brengen. Robin mocht doorgaan tot op de achterlijn en bracht de bal voor doel waar Maxim , rand kleine backlijn, mocht aanleggen.Zijn trap was echter iets te zwak en te centraal om een sterk keepende Kevin onderuit te halen.(47')
Juve zocht nu de gelijkmaker.
Op een voorzet van Carl , voorbij de tweede paal , kwam Bjorn een schoentip te kort om om doel te schieten.(54')
Een voorzet van Maxim werd in één tijd door Bjorn op de slof genomen maar een verbluffende Kevin had nog een ultieme reflex in huis en duwde de bal weg.(62')
De wissel Robbe / Branco leverde niet het gewenste resultaat op .
Bij een snelle tegenstoot bracht Dehaen de stand op 0-2 (69' 0-2).
Juve was compleet van slag. De moed zonk hen in de schoenen.
Heikant profiteerde hiervan om een paar keer te dreigen.
Van Dooren kopte een vrije trap over .(72')
Als Ngom zijn duivels nog eens ontbond lag Grisha tot 2 maal toe in de weg om hem het scoren te beletten.(78')
Nog een stuiptrekking van Juve toen een vrije trap van Carl , door Kevin als out beoordeeld , nog op de kruising te pletter sloeg.(84')
De match stierf een stille dood. Heikant controleerde en Juve kon niet meer dreigen.
Hierdoor lukte het Juve weer niet om Heikant te grazen te nemen. Het wordt stilaan een obcessie.
Nu krijgen we een tweetal weken rust en onmiddellijk na nieuwjaar komt Bazel op bezoek.Juve speelde ginds een goede match. En hopelijk doen ze dit over.
Dit zal wel zonder Bjorn en Jappe gebeuren want die pakten vandaag beiden hun derde gele kaart.
Prettige feesten en tot volgend jaar.


Juventus speelde met : Bracke Grisha, Claus Jochen , Stevens Maxim (80 ' De Backer Michiel) , Van Den Bremt Bjorn (86' Jacobs Dani), Daelman Robin ,Kesteleyn Jappe , De Visscher Jeff ,Van Riet Carl , Vanderniepen Jonas, De Witte Robbe (65 ' Van Tongeren Branco), Van De Velde Wouter
Wisselspelers : Haegeman GertJan , Van Tongeren Branco, Jacobs Dani , De Backer Michiel
Gele kaarten : Van De Velde Wouter , Kesteleyn Jappe , Van Den Bremt Bjorn
Rode Kaarten :

Doelpunten :


SP Waasmunster - Juventus 0-5.

Door de derde gele kaart die Wouter verleden week opliep tegen Grembergen moest hij zijn plaats afstaan aan Jonas. Voor de rest behield Tom het vertrouwen in dezelfde spelers.
Het was de thuisploeg die een eerste prikje uitdeelde maar de poging ging voorlang (1')
Het antwoord van Juve was meteen raak .Met een dubbele n-twee loodste Robin Jochen door de buitenspelval en deze legde de bal koelbloedig in het mandje.(0-1 4 ').Een droomstart voor onze jongens.
Op het hard bevroren veld (toch aan de ene zijde ) was het moeilijk spelen. Het leek eerder schaatsen. Aan de andere kant was het veld wat ontdooid wat de keuze van het schoeisel erg bemoeilijkte.
Juve was duidelijk de betere op deze harde ondergrond en vooral de rechterflank van Sparta werd geviseerd.
Een nieuwe aanval over onze linkerflank bracht Jonas nu door de vijandelijke linies. Jonas kneep naar binnen en haalde net voor de grote rechthoek verschroeiend uit , maar doelman Peelman had een fantastische redding in huis en duwde het schot van onder de deklat.(8')
Even later was het de beurt aan Carl om in het gat te duiken maar zijn voorzet/schot werd geplukt door Peelman.(13')
Ieder kreeg zijn beurt , want nu was het Robbe om de benen te nemen.Hij zocht de achterlijn op en bracht de bal voor doel waar Bjorn de klus afmaakte.(16' 0-2)
Een nieuwe ren van Robbe werd foutief gestuit net buiten de grote rechthoek.Kenneth en Jeff achter de bal en uiteindelijk was het Jeff die de bal over het muurtje naar de hoek trapte maar Peelman haalde de bal weg naast de paal weg. Hij duwde de bal wel in de voeten van Carl die opnieuw voor doel zette maar de verdediging ruimde op.(23').
De storm luwde ietwat maar Juve behield de controle over de match .Met scherpe aanvallende impulsen en een verdediging waar Kenneth alles op slot hield zagen we (eindelijk) een Juve waar we al een tijdje op wachten.
Net voor affluiten kreeg Robin de bal toegespeeld aan de grote backlijn , draaide rond zijn as en haalde uit , maar iets te zwak waardoor Peelman de situtie meester bleef.

Ruststand 0-2 .

Geen wijzigingen bij Juve aan de rust.
Sparta begon opnieuw sterk aan de tweede helft. Doch het gevaar kwam van onze kant.
Een verre pas van Jeff bracht Maxim in schietpostie op de rand van de kleine backlijn.
Eerst omspeelde hij nog de toegesnelde doelman maar een verdediger haalde zijn schot nog van de doellijn.(50')
Even leek de lokale storm over te waaien en Juve controleerde weer de match.
Een eerste thuisvervanging wakkerde echter het plaatselijk vuur weer aan.
Juve kreeg het nu moeilijk en moest achteruit kruipen.
Een vrije trap van Sparta , een ingestudeerd nummertje met pasje naast de muur naar de vrijstaande aanvaller die de bal weer voor doel bracht, leverde niets op wegens weggewerkt met grote keer.(70')
Er volgde zo waarlijk een belegering van het Juvedoel wat enkel een paar corners opleverde en paniekerig ontzetten maar geen thuisdoelpunten.
Tijdens die lokale stormloop counterde Juve met succes.Robbe uitstekend gelanceerd schakelde zijn manntje uit en stoomde door naar het doel dat volledig open lag. Met een knal buitenkant rechts plaatste hij de bal in de verste hoek naast de doelman enigmooi in doel.(78' 0-3)
Waasmunster zocht nog naar de eerredder maar geen geluk toen een zware knal via de onderkant van de dwarsligger opnieuw het veld insloeg. Protest bij de thuisploeg dat een doelpunt claimde maar de lijnrechter goed geplaatst gaf geen krimp en fotograaf Maurits De Lentdecker (niet bepaald Juvegezind om het zacht uit te drukken) was niet ter plaatse om te ontkennen dat de bal over de lijn ging of niet.Voor Grembergen zou dit wel doelpunt geweest zijn.
Joni kwam de moegestreden Jonas vervangen (77')
Jappe , mocht zich eens uitleven met zijn aanvallende impulsen , knalde nog eens voorlangs (78').
Schipper Kenneth blokte dan oordeelkundig een schot van Auke Baeyens (ooit nog bij Juve actief) af(79').
Waasmunster wierp nu alles in de aanval maar dat verliep ongeordend als een kip zonder kop.
Juve van zijn kant ving de aanvallen goed op en counterde gepast. Dit liet Maxim toe om de einstand vast te leggen door nog twee treffers aan zijn conto toe te voegen. Maxim kreeg dan prompt zijn applausvervanging.
Op de overwinning van Juve valt niets af te dingen. Het speelde vandaag het voetbal zoals het moet . Met een uitstekende organisatie en de afwerking om u tegen te zeggen , want alle doelpunten waren van uitstekende kwaliteit.
Volgende week de verplaatsing naar Sinaai , een ploeg die we nog altijd als de uitdager van HO Kalken zien wat de titel betreft.
Ik zou zeggen : meer van dat.


Juventus speelde met : Bracke Grisha, Claus Jochen , Stevens Maxim (82 ' Collewaert Ricky) , Van Den Bremt Bjorn , Daelman Robin ,Kesteleyn Jappe , De Visscher Jeff ,Van Riet Carl , De Saedelaere Kenneth , De Witte Robbe (90' Heyvaert Joris), Vanderniepen Jonas (77' Sarens Joni)
Wisselspelers : Haegeman GertJan , Heyvaert Joris , Sarens Joni , Collewaert Ricky,
Gele kaarten :
Rode Kaarten :

Doelpunten : Claus Jochen , Van Den Bremt Bjorn , De Witte Robbe , Stevens Maxim (2X)


Juventus - Grembergen 1- 2.

Juve kon voor de derde maal dit seizoen met dezelfde elf starten.
Grembergen lag er op gebrand om de blamage van verleden seizoen uit te wissen.Het startte dan ook alsof de duivel hen op de hielen zat.
Quintelier kreeg de eerste kans maar diens kopbal was te hoog gericht om doel te treffen.(3')
Grembergen flink uit de kluiten gewassen (letterlijk), zette onze pluimgewichtjes opzij alsof ze lucht waren.
Toch trok Juve achteraan flink zijn streng. Jeff sprong Grisha bij door een bal van de lijn te kuisen na een corner.(7')
Een volleyschot van Stevens , opnieuw na corner , ging voorbij iedereen langs de (voor SK ) verkeerde kant van de paal.(9')
Even later moest Grisha alles uit de kast halen om Waegeman het scoren te beletten , door diens schot vanonder de lat de duwen.(18')
Het academisch kwartiertje was voorbij en Juve stak de neus aan het venster. Eeen korte combinatie door het middenveld liet Carl toe de bal voor te brengen waar Maxim altijd moet scoren aan de tweede paal maar zijn kopbal was slecht gericht en ging over doel.(18')
Juve nam nu stilaan de match in handen.
Robbe legde pasklaar voor Maxim maar diens poging werd in eerste instantie afgblokt en in de herneming ging de bal net voorlangs. Robin kwam op dat schot een fractie te kort om binnen te duwen.(28')
Net toen SK leek te breken scoorden ze uit het niets .Een voorzet dwarrelde via het hoofd van Rogge in doel.(30' 0-1) Een ijskoude douche.
De bezoekers dachten nu iets meer aan verdedigen en gingen de countertour op .
Dit leverde enkel nog gevaar op via een vrije trap van Quintelier maar diens schot ging naast de winkelhaak buiten.(39')
Ook Juve leek tevreden met deze stand want tot aan de rust veranderde er niets meer.

Ruststand 0-1 .

Geen wijzigingen bij Juve aan de rust.
Ook na de rust kwam er voorlopig weinig dreiging van beide ploegen.
Enkel Malfliet kreeg een goede kans maar Grisha duwde het schot naar de verste paal weg.(57')
Vanaf de 70ste minuut kwam er plots weer meer vaart in de match. De eerste barsten kwamen in het bezoekende pantser.
Maxim ging op wandel , zette twee man op het verkeerde been maar zijn schot werd door Smekens in corner geduwd. Carl trapte die laag voor doel , kreeg de bal terug en zette dan voor waar Bjorn aan de tweede paal kon binnenduwen.(72' 1-1)
Reactie van Grembergen op een vrije trap maar Malfliet kopte de voorzet net naast de kruising.(75')
Een lange run van Wouter strandde in de afwerking net naast de winkelhaak , maar langs de verkeerde zijde.(78')
Tom haalde enkele moegestreden spelers langs de kant en bracht nieuw bloed in.
Het was Grembergen dat op het einde nog gevaarlijk werd.
Grisha moest ver uit het doel , tot buiten de grote rechthoek om onheil te voorkomen. Hierdoor kon hij de bal niet klemmen zodat de herneming diende afgeblokt te worden.(88')
Anrys mikte een kopbal , na corner , recht op de kruising.(89')
Sensatie een tel later toen Sens , meters in buitenspel mocht doorgaan en scoren.(90' 1-2);Spelers en supporters in de steigers. Een opstootje tussen de spelers onderling , maar de stand bleef zoals het was.
Op basis van het aantal kansen verdiende Grembregen misschien de zege maar de manier waarop dit gebeurde is wraakroepend. Zelfs de supporters van SK gaven grif toe dat het buitenspel was. En dan de refs maar zeggen dat ze te veel verwijten krijgen. Een twijfelgeval kunnen we nog aannemen maar dit ging er ver over.
In het tumult pakte Wouter zijn derde gele kaart en zal er net als Robin volgende keer niet bijzijn. Volgende week volgt de verplaatsing naar revelatie Waasmunster. Hopelijk met goede lijnrechters.
Juventus speelde met : Bracke Grisha, Claus Jochen , Stevens Maxim , Van Den Bremt Bjorn , Daelman Robin (89 ' Sarens Joni), Van De Velde Wouter , Kesteleyn Jappe , De Visscher Jeff ,Van Riet Carl (84 ' Sarens Joni) , De Saedelaere Kenneth , De Witte Robbe (81' Vanderniepen Jonas)
Wisselspelers : Haegeman GertJan , De Prez Jeroen , Sarens Joni , Vanderniepen Jonas ,
Gele kaarten : Daelman Robin , Van Den Bremt Bjorn , Van De Velde Wouter
Rode Kaarten :

Doelpunten : Van Den Bremt Bjorn

zaterdag 26/11 Reserven B : Juventus ? Moorsel 1 - 2

De overwinning en de leidersplaats ging naar Moorsel die 2x het slecht uitverdedigen afstrafte met een doelpunt en daarna alle middelen gebruikte om ons tegen te houden.
Mooie aanval van de uitploeg waarbij de sterke aanvaller de bal op de borst nam en daarna hard uithaalde, gelukkig kon Maarten met een katte sprong de bal in hoekschop duwen (10?).
De eerste doelkans voor Juve kwam er na een mooie aanval waar Joren in de diepte werd gestuurd en zich vrij draaide, zijn schot naar de tweede paal werd nog de keeper weggeduwd in de voeten van Dries maar deze besloot nog op een verdediger en de bal ging in hoekschop (15?). Even later kon Pieter de bal doorkoppen naar Dries maar deze laatste schoot vanop 7m naast de verste paal buiten (17?).
De volgende aanval van Moorsel werd opgezet en het afstandsschot belandde in de armen van onze doelman (20?).
Na een paar verkeerde beslissingen van de scheidrechter reageerden zowel de spelers van Juve en Moorsel misnoegd naar de scheids. Deze vond het welletjes en riep beide kapiteins tot bij hem om de kalmte te bewaren (30).
Nadat Jonas geel had gekregen verving nonkel hem en Gerrit mocht opdraven (30?).
De eerste mogelijkheid na de rust was voor Juve. Pieter speelde Jonas vrij met een mooie steekpas, en deze laatste lobde de bal over de doelman maar ook over het doel (47?).
Bij slecht uitverdedigen van onze defensie kon de linkse aanvaller zijn lijn aflopen en voortrekken naar de 2de paal waar de spits moederziel alleen de bal kon binnenschieten (50? 0 ? 1).
Juve kreeg kort nadien een doelkans maar Pieter zijn schot naar de korte hoek werd door de doelman in hoekschop gedevieerd (52?). Tom verving zijn broer Daan (55?). Moorsel kreeg nog een schietmogelijkheid waar Maarten nog met een uiterste reflex de bal nog in hoekschop kon duwen (57?).
Joren werd even later het straatje ingestuurd en kon de bal voor de uitkomende doelman verder duwen en daardoor besloot de doelman om de noodrem te gebruiken. Terecht rood voor de doelman en Moorsel diende met 10 man verder te spelen. Bij de vrijschop die werd getrapt na deze fout bleek al dat deze gelegenheidsdoelman ook zijn vak kende. (61?).
Even later ook een terechte gele kaart voor Meyst. De match werd bitsiger. Daan verving Mattias. Na een mooie aanval kon Daan Dries bedienen maar deze zijn kopbal ging over (75?). Na een pas van Rik mocht Dries nog eens koppen maar nu ging de bal naast (77?).
Bij een tegenaanval van Moorsel mochten wij ons gelukkig prijzen dat de aanvaller de bal nog over het doel lobde (77?).
Even nadien kon Maarten een afstandsschot wegduwen gelukkig kon Tom wegwerken (81?).
Het tweede doelpunt viel voor Juve langs de verkeerde kant. Tom gaf een zijwaartse bal achterin in de voeten van de snelle spits, die vrij kon doorgaan en Maarten omspelen en binnenschieten (82? 0 ? 2).
Onmiddellijk nadien werd Joren op onze eigen helft getorpedeerd door zijn tegenstrever en deze mocht zich ook gaan douchen (83?).
De keeper van Moorsel kon een afstandsschot van Juve in hoekschop duwen. Rik schotelde de bal op het hoofd van Dries en de kopbal ging aan de 2de paal binnen (86? 1 ? 2).
Even later weer een kopbalkans voor Dries op voorzet van Daan maar nu in de handen van de doelman (87?).
Onmiddellijk nadien werd Joren op onze eigen helft getorpedeerd door zijn tegenstrever en deze mocht zich ook gaan douchen (87?).
Juve probeerde nog tevergeefs een gelijkspel uit de brand te halen maar tevergeefs.
Volgende wedstrijd en 1ste match van de teugronde : zaterdag 10/12 om 14u30 thuis tegen Baasrode.
verslag Gerard


Edeboys - Juventus 1- 2.
Wat leek uit te draaien op een stormachtige winderige namiddag verliep tenslotte onder vrij normale omstandigheden , zeker in de tweede helft.
Tom hield het bij de ploeg die verleden week een uitstekende prestatie op de grasmat legde.
Tegen de gewoonte in startte Juve dit keer in slow motion. Het zou hen zuur opbreken , want na een eerste corner voor de thuisploeg kon Lamine volledig vrijstaand aan het penaltypunt binnen koppen.(4' 1-0)
Juve leek even aangeslagen maar rechtte de rug.
Met de betere combinaties en een groot hart drongen ze de thuisploeg in het verweer.
Het eerste gevaar van Juve kwam ook na een hoekschop maar de bal bleef lateraal voor de goal hangen.(8')
Robin kreeg de kans om gelijk te stellen toen hij bij een uitbraak op rechts alleen voor doelman Vispoel verscheen. Een pasje teveel was er de oorzaak van dat de thuiskeeper net op tijd kwam om het schot af te weren.(18')
Het meeste gevaar kwam van onze rechterflank. Zo trapte Robin een doelrijpe kans net voorlangs (23').
Even later haalde hij toch zijn gram na een verre inworp van Kenneth die bleef hangen tussen een bos van spelers. Robin was er als de kippen bij om de 1-1 op het bord te schieten.(28' 1-1)
Een voorzet van kilometervreter Jochen viel op het hoofd van Carl maar die kon onvoldoende kracht zetten om Vispoel te verslaan.(30')
De verre inworpen van Carl zorgden voor een constante dreiging. Nu was het de beurt aan Maxim om een onvoldoende weggewerkte bal op de slof te nemen , maar ditmaal ging de bal hoog over het doel.(38')
Op een vrije trap van Kenneth vond een thuisspeler het nodig om de bal met de 2 handen boven het hoofd af te stoppen (het gaat hier wel degelijk om voetbal en niet om volleybal) in de grote rechthoek.De bal ging op de stip en Jeff klaarde de klus met brio.(1-2 38')
Juve bleef een technisch en fysiek meesterschap ten toon spreiden.maar de stand veranderde niet meer voor de rust. .

Ruststand 1-2 .

Geen wijzigingen bij Juve aan de rust.
Ook na de rust bleef Juventus de dominate ploeg.
Een vrije trap van Kenneth , staalhard getrapt , ging maar net over de kruising .(50')
Toch ging het alarm steeds af op een corner van de thuisploeg.Van Mossevelde kopte een corner voorlangs buiten.(54') en een vrije trap van Petrus ging ook maar net over doel.(55')
Doch ook Juve liet zich niet onbetuigd op standaardsituaties. Een vrije trap van Robbe stierf uit in de muur van Edeboys (62')
Een hardwerkende Robbe stuurde Maxim weg in het straatje maar die kon ondanks drie aanklampende verdedigers toch nog op doel schieten maar Vispoel bleef ook nu weer baas.(65')
Jochen stormde de rechterflank af en bracht voor doel waar Robbe uit de draai op een verdediger knalde (72')
Robin haalde n tel later verschroeiend uit vanop 25 meter maar de bal ging rakelings over het doel.(73')
Edeboys was nog gevaarlijk op vrije trappen van Bernaert maar die gingen ook allebei nipt over het doel van Grisha.(68' en 76')
De thuisploeg trachtte het roer om te gooien maar het spel was te steriel en te ammechtig om succes op te leveren.
Juve bleef de match controleren en kreeg nog de beste kans toen Robbe zich vrij draaide en voor doel bracht waar Jonas er net niet bijkon.(87')
Juventus speelde vandaag een volwassen match op een slecht veld.
Toch moet Juve in het vervolg van bij de start bij de les blijven want tegen andere ploegen een achterstand wegwerken is niet evident.
Volgende week de tweede derby (de eerste thuis) en dit tegen Grembergen dat tot nu toe verassend uit de hoek kwam. .

Juventus speelde met : Bracke Grisha, Claus Jochen , Stevens Maxim (83' Vanderniepen Jonas), Van Den Bremt Bjorn , Daelman Robin (89 ' Sarens Joni), Van De Velde Wouter , Kesteleyn Jappe , De Visscher Jeff ,Van Riet Carl , De Saedelaere Kenneth , De Witte Robbe (88' De Prez Jeroen)
Wisselspelers : Haegeman GertJan , De Prez Jeroen , Sarens Joni , Vanderniepen Jonas ,
Gele kaarten : Stevens Maxim
Rode Kaarten :

Doelpunten : Daelman Robin , De Visscher Jeff

zaterdag 19/11 Reserven B : Vlierzele - Juventus 1 ? 1

Een onverdiend gelijkspel voor de tuisploeg maar dit was te wijten aan het mankeren van de verschillende kansen door Juve met als gevolg dat de thuisploeg in de 92ste minuut nog kon gelijkmaken.
Dries kon een voorzet doorkoppen en Jonas kwam daardoor alleen voor de doelman maar de verdediger kon langs achter de man en de bal nog ontzetten aan het penaltypunt. De scheids beoordeelde dit als normaal (2?). Even later kreeg Jonas nog een mogelijkheid maar de bal werd op de doellijn geweerd (3?). Afstandsschot van zijn broer Thomas gaat over (5?).
Bij een hoekschop van de thuisploeg verdween de kopbal een paar meter naast het doel (9?).
Jonas stuurt Joren mooi in de diepte, deze kwam alleen voor doel doch zijn schot bleef onder de doelman steken (een betere mogelijkheid was de bal lateraal geven aan Mattias indien deze zich beter aangeboden had (14?).
Onmiddellijk daarna was het Joren dat Jonas nu aanspeelde doch deze zijn open doelkans werd nog door de verdediger in hoekschop gedevieerd (15?).
De enige mooi opgezette aanval van de thuisploeg bracht bijna een doelpunt op maar dat was buiten onze doelman Maarten gerekend die de kromme bal nog juist naast de paal in hoekschop kon duwen (20?).
Een combinatie van Joren met Mattias bracht eerstgenoemde in schietpositie maar de sterke thuisdoelman kon de bal klemmen (23?).
Sterke Joren zette zich op snelheid door op links en bediende Rik, die de bal zijwaarts voor Mattias klaarlegde doch deze zijn schot ging op de doelman (30?). Mattias kreeg even later nog een schietkans toen Joren achteruit legde maar nu ging zijn schot via een verdediger in hoekschop (35?). Bij een verre vrijschop ging Maarten bijna onder de bal door, werd gehinderd door de aanvaller maar de bal ging in doel. Gelukkig floot de scheidsrechter voor fout op onze doelman (42?). De laatste mogelijkheid voor de rust was voor Fr (die ingekomen was voor Jonas) na voorbereidend werk van Joren en Mattias maar zijn schot ging voorlangs (43?). Onmiddellijk na de rust zette Juve een mooie aanval op en Rik kon zich door de backlijn slingeren doch zijn tippertje ging voorlangs (46?).
Aanval op links waar Joren de ban kon voorzetten naar Jonas die de bal in n tijd op de sloef nam maar de bal ging juist over het doel (51?). Daan verving de gekwetste Rik. Twee mogelijkheden voor onze kapitein Dries maar zijn eerste kans ging voorlangs en de tweede kans belandde in de handen van de thuisdoelman (58?). Mooie aanval op links waar Jonas Tom bediende, deze zijn voorzet kwam bij Mattias terecht die de bal klaarlegde voor Daan, zijn schot van dichtbij werd nog van richting veranderd door de verdediger (66?).
Bij een vrijschop van Juve werd de bal aangeraakt door de arm van een verdediger maar de scheids zag daar geen strafschop in (68?).
Thomas Heirman bediende Joren maar nu ging deze zijn schot op de doelman (75?). Even later mag eerstgenoemde uithalen van juist buiten de backlijn maar zijn schot ging over het doel (78?).
Uiteindelijk na x pogingen om een doelpunt te maken lukte het dan toch. Dries kopte een uittrap door naar Thomas Hanselaer en deze bediende Joren in de diepte, hij nam de bal mooi mee met zijn rechtervoet, omspeelde de uitgekomen doelman en kon vanuit een scherpe hoek de bal in het open doel trappen (82? 0 ? 1).
Juve kreeg nog een paar halve kansjes om de voorsprong uit te diepen maar dit lukte niet.
Het venijn zat in de staart. Juve beging een fout op 30 m van het doel. De vrijschop werd voor doel gedropt waar de alleenstaande thuisspeler de bal achterwaarts in het doel kon koppen (92? 1 ? 1).
Volgende wedstrijd : zaterdag 26/11 om 14u30 thuis tegen Moorsel. Bij een overwinning zijn wij de herfstkampioen van de heenronde.
verslag Gerard


Juventus - Vrasene 2-0.
Voor deze match tegen Vrasene moest Tom alweer schuiven. Branco melde af en werd vervangen door Robin.
Juve begon weer aan de match zoals verleden week. Gedreven met vooral het doel om de bal in eigen rangen te houden.
Dit balbehoud was vooral een boost voor het vertrouwen.
Toch duurde het kwartier voor er een eerste kansje kwam.
Een goede combinatie over de rechterflank liet Robin toe een voorzet te trappen waarbij Bjorn iets te lang talmde om perfect af te drukken.Nu kwam er enkel een hoekschop uit voort.(15')
Vrasene , met gestaltevoordeel , probeerde vanuit elke positie op doel te knallen.
Een vrije trap van De Langhe , rond de muur gedraaid werd door Grisha in corner geduwd.(17')
Met een individuele actie dwong Bjorn zichzelf een schietkans af maar zijn poging naar de eerste paal was te zwak.(21')
Meul haalde verschroeiend uit maar Grisha pakte diens knal.(21')
Een vrije trap van Juventus , net buiten de grote rechthoek , werd door Jeff hoog over geschote.(25')
Vrasene probeerde het vooral vanop afstand.Een raket van de Langhe ging maar net over (29') en even later mikte Meul net naast het doel van Juve.(30')
Juve stak nog eens de neus aan het venster via Bjorn maar zijn voorzet/schot werd door Bettens over de dwarsligger geduwd.(37')
Beide ploegen waren tevreden met de blanco ruststand.

Ruststand 0-0 .

Geen wijzigingen bij Juve aan de rust.
Vrasene duwde nog even door via De Langhe die half naast de bal trapte toen hij van dichtbij voor Grisha verscheen.(58')
Een vrije trap van de bezoekers vloog naast de verste paal buiten (62')
Juve nam stilaan de match in handen. Met een grinta die we de laatse weken misten drong en ze nu de bezoekers in het verweer.
Op een verre inworp van Carl werd de bal slecht weggewerkt en viel voor de voeten van Maxim. Die vond het nog nodig om twee man op het verkeerde been te zetten en dan koelbloedig naast de verste paal binnen te trappen.(71' 1-0)
Juve kreeg nu vleugels.
Robin zette een soloactie op op de linkerflank en knalde op doel maar het schot ging naast de eerste paal buiten.(75')
Toch werd Juve nog op de proef gesteld. Grisha moest een knal van dichtbij uit de goede baan boksen.(76')
Tom wisselde Carl voor Kim.
Een prachtaanval over links met Bjorn als aangever , zag Robin aan de overzijde gans alleen staan.Deze laatse legde de voorzet van Bjorn terug naar het penaltypunt waar Kim moerderziel alleen de bal maar had in te tikken.(84' 2-0)
De match leek gespeeld.
Toch kwamen de bezoekers nog sterk uit de hoek.
Een schot ging nog via de paal buiten (87') en een vrije trap van Vrasene kon door Grisha maar in twee tijden onschadelijk gemaakt worden.(88')
Juve verdiende de overwinning vooral door de tomeloze inzet en uiteraard de gemaakte doelpunten.
Volgende week de verplaatsing naar Edeboys. Een stap in het onbekende , wegens een gemis aan onderlinge wedstrijden in de laatste jaren.

Juventus speelde met : Bracke Grisha, Claus Jochen , Stevens Maxim , Van Den Bremt Bjorn , Daelman Robin (88 ' Sarens Joni), Van De Velde Wouter , Kesteleyn Jappe , De Visscher Jeff ,Van Riet Carl (76' Segers Kim ) , De Saedelaere Kenneth , De Witte Robbe (85' Vanderniepen Jonas)
Wisselspelers : Haegeman GertJan , Segers Kim , Sarens Joni , Vanderniepen Jonas ,
Gele kaarten : Va, Riet Carl , Van De Velde Wouter
Rode Kaarten :

Doelpunten : Stevens Maxim , Segers Kim

Juventus C - Erembodegem 6-2

Nonkel diende weer te puzzelen omdat de helft van zijn ploeg op reis was. Gelukkig kon hij beroep doen op de beloften die vrijdagavond gespeeld hadden en hij kon ook beroep doen op Juve icoon Jochen Gijsel.
Juve startte supersterk en reeds na 3 minuten mochten de sterk opgekomen supporters reeds een 1ste keer juichen. Jules Uwitonze hield de bal juist binnen op de rechterkant en speelde lateraal de bal door naar Jeroen De Pre, deze schoot de bal vanop 30 m over de doelman in het doel (3’ 1 – 0).
Even later stuurde Jeroen Mattias in de diepte doch zijn doelpoging belandde op de paal (4’). Het eerste schot op doel van de uitploeg Erembodegem ging naast de verste paal buiten (9’). Na een mooie aanval van Juve kon Mattias schieten maar de bal ging over het doel (10’).
Op vrijschop van Mattias kon Juve zijn voorsprong verdubbelen, de bal bleef hangen in de backlijn en Jochen kon binnentrappen (14’ 2 – 0).
De gekwetste Daan werd vervangen door Rik (15’).
Onmiddellijk nadien speelde Jules de bal naar Joren Vda , deze speelde zich vrij tussen 3 tegenstanders, zette lateraal voor doel waar Rik kon scoren (16’ 3 – 0).
Een mooi getrapte vrijschop van Jules werd door de doelman in hoekschop geduwd (21’).
Juve kon op hoekschop de voorsprong vergroten toen Jochen de bal kon klaarleggen voor Thomas Heirman (25’ 4 – 0 ).
Joren stuurde Jules in de diepte, deze kwam alleen voor de doelman maar zijn poging ging naast de dichtste paal buiten (30’).
Bij de eerste open kans van Erembodegem kwam Maarten tweemaal in de voeten om een doelpunt te vermijden (32’). Op hoekschop van Joren kopte Jochen door naar Jules maar deze laatste zijn poging was te zwak (36’).
Even later kreeg Erembodegem een vrijschop vanop 25m na handspel van Meyst. Maarten kwam te laat om het strakke schot uit zijn doel te duwen (38’ 4 – 1).
Onze verdediging werd even later in snelheid genomen maar gelukkig kwam Maarten gepast uit zodanig dat het schot op zijn lijf kwam en Meyst was gepast gevolgd om de bal te ontruimen (42’).
Juve zette een mooie aanval op langs links, Joren trok de bal voor doel waar Jules over het doel kopte (44’).
De 2de helft begon in mineur voor Juve. Juve zette een aanval op en claimden een strafschop, de scheidsrechter floot niet en Erembodegem startte een snelle tegenaanval waardoor de aanvaller alleen voor Maarten opdook en bal onder onze doelman in het doel schoot (48’ 4 – 2).
Erembodegem geloofde weer in hun kansen en speelde nu wel goed mee. Ons middenveld en verdediging (inclusief doelman) waren sterk genoeg om de storm te luwen. Ons aanvalsduo Joren en Jules kregen in de 2de helft verschillende mogelijkheden maar beiden zagen hun pogingen tenietgaan.
Jeroen speelde Mattias vrij op links, deze zette zich door en legde de bal achterwaarts klaar voor Joren maar deze schoot spijtig genoeg nog over (71’).
Na een mooie aanval van Juve speelde Joren de bal door naar Jules doch zijn schot ging nog over het doel (86’).
Op het einde van de match kreeg Juve nog 2 overduidelijke strafschoppen.
De eerste kwam na fout op Joren en Jeroen knalde deze mooi in de hoek binnen (88’ 5 – 2).
De 2de kwam er na fout op Jules, laatstgenoemde trapte zijn strafschop ook mooi binnen (90’ 6 – 2).
Volgende wedstrijd : zaterdag 19/11 om 14u30 op Vlierzele (die zaterdag tegen de leider Moorsel won met 0 – 2).
verslag Gerard


Moerbeke - Juventus 4-0.

Weer wat wijzigingen in het elftal. Jeff , Carl en de nog niet vollledig herstelde Kenneth kwamen weer in de ploeg.
Voor Juventus leek het een periode te worden waarin punten konden gewonnen worden. Na Doorslaar (normaal toch een hapje) kwam Moerbeke aan de beurt. Een ploeg die verleden week nog met zware 5-1 cijfers de boot in ging tegen Heikant. Tegen deze ploeg viel wel iets te rapen , waren de meningen vooraf.
Juve drukte de eerste 10 minuten goed de thuisploeg op de eigen helft en ging op zoek naar een eerste doelpunt.
Maxim ging op de wandel aan de rand van de 16 m lijn. Na een dribbel te veel vond hij toch een gaatje maar doelman Vandenbranden pakte diens zwakke schot.(6')
Op een voorzet van dezelfde Maxim kwam Carl een schoentip te kort om af te werken.(8')
Op de daaropvolgende tegenaanval kwam Van Nieuwenhuyze Arne op zijn beurt iets te kort om een inzenden af te ronden.(9')
Eén tel later was het toch raak. Op een hoekschop ging Grisha in de fout , duwde de bal in de voeten van Van De Velde die de kans niet onbenut liet.(10' 1-0).De kopjes gingen bij Juventus al naar beneden. Het samenspel stokte en de bal voor het doel van de thuisploeg krijgen was een heikele opdracht. Hierdoor werd Moerbeke meester op het middenveld.
Een knal van de jongste Van Nieuwenhuyze kwam recht op Grisha.(14') en een vrije trap van Cheikh ging net naast.(20')
Branco kreeg nog een schietkans , na een counter, maar de kracht ontbrak en de doelman had er een makkie aan.(23')
En weer op een stilstaande fase verdubbelde Moerbeke de score. Een hoekschop voorbij de tweede paal werd simpel teruggelegd naar het penaltypunt waar De Picker met een droge knal scoorde.(25'2-0).
Carl was de auteur van de enige noemenswaardige knal van onzentwege. Het schot vanop 25 meter stierf op de vuisten van Vandenbranden.(25')
Nog voor het halfuur deed Moerbeke er nog eentje bij via Jelle Van Nieuwenhuyze na balverlies van Kim. (3-0 35')
Tom kon het niet meer aanzien en haalde Jappe naar de kant en bracht Jonas in.
De match kwam nu meer in evenwicht maar toch werd er nog veel te veel balverlies geleden.
Tot aan de rust kwam er geen verandering in de stand.

Ruststand 3-0 .

Geen wijzigingen bij Juve aan de rust.
Onmiddellijk na de pauze (ondergetekende was nog aan de koffie toe) dreef Moerbeke de score nog op via Jelle Van Nieuwenhuyze. (47' 4-0).
Een afstraffing dreigde.
Tom bracht dan met Joni en Robin nieuw bloed in voor Kim en Kenneth (deze laatste als voorzorg voor zijn nog niet geheel geheelde kwetsuur).
Juve ging nu met meer vuur voetballen. De inzet ging omhoog , maar het samenspel bleef een drama. Ook Moerbeke ging mee op in de fysieke strijd en even dreigde het potje over te koken.
Mede hierdoor waren de kansen in de tweede helft nihil.
Moerbeke liet de kans op forfaitcijfers liggen na corner toen de bal er meer niet in wilde , omdat er steeds iemand in de weg stond (70')
Juve kreeg nog een kansje via Carl die een geplaaste bal naar de tweede paal gestopt zag worden door de thuisdoelman en dit in twee tijden.(80')
Juve stond er na afloop beteuterd bij , een beetje beschaamd zelfs.
Juve mist een pak spelers. Een paar gaven er zelfs de brui aan wegens aanhoudende vervelende kwetsuren (Cliff , Matthias).Toch moet Juve verder met de uitgedunde kern. Het gebrek aan kwaliteit moet dan maar gecompenseerd worden met inzet. Daarmee is ook wat te bereiken.
Volgende week de match tegen Vrasene , een erg verjongd team , maar toch blijft dit een kuitenbijter.

Juventus speelde met : Bracke Grisha, Claus Jochen , Stevens Maxim , Van Den Bremt Bjorn , Segers Kim (58' Sarens Joni) , Van De Velde Wouter , Kesteleyn Jappe (35 ' Vanderniepen Jonas) , De Visscher Jeff , Van Tongeren Branco , Van Riet Carl , De Saedelaere Kenneth (58' Daeleman Robin)
Wisselspelers : Haegeman GertJan , Daeleman Robin , Sarens Joni , Vanderniepen Jonas ,
Gele kaarten : Stevens Maxim
Rode Kaarten :

Doelpunten :

zaterdag 05/11 Reserven B : Oranje-Blauw Wieze - Juventus 3 – 3

Nonkel diende nog rekening te houden met 2 sterke afzeggers (Rein Bogaert en Thomas Hanselaer) in laatste instantie en had daardoor maar 11 spelers meer voorhanden om de match te starten. Eerste puntenverlies van Juve door stomme tegentreffers en het niet afmaken van de vele kansen.
Dries werd gehinderd als hij naar doel schoot. Rik schilderde de vrije trap op het hoofd van onze spits Thomas Heirman (normaal rechtsback) en deze kopte zijn eerste treffer in het doel (5’ 0 – 1).
Iets later kreeg Juve 3 mogelijkheden om naar doel te trappen, telkens werden deze afgeblokt en in laatste instantie schoot Rik in de handen van de doelman (7’). Bij een te korte terugspeelbal van de thuisploeg was Thomas H. er als de kippen bij om de bal naast de doelman te plaatsen (10’ 0 – 2).
De eerste mogelijkheid van de thuisploeg werd naast het doel gekopt door de aanvaller (17’). Mooie 1 – 2 van ons aanvallersduo Fré met Thomas doch het schot van Fré strandde in de handen van de thuisdoelman (21’).
Bij fout op Mattias kreeg Rik een vrijschop maar zijn poging ging te zwak naar de winkelhaak.
De eerste doelkans voor de thuisploeg was onmiddellijk raak. De aanvaller mocht door het centrum laveren en vrij van dichtbij binnenschieten (25’ 1 – 2).
Onmiddellijk nadien kon Juve haar voorsprong uitbreiden. Dries kopte Rik vrij op rechts, die onmiddellijk Thomas H. bediende, en vanop rechts schoot deze zijn 3de goal overhoeks binnen (28’ 1 – 3).
Fré draaide zich mooi vrij, speelde Mattias op rechts vrij doch deze zijn doelpoging ging voorlangs (40’).
De thuisploeg kon juist voor de rust de achterstand milderen. De bal werd in het strafschop gedropt, en de spits kon tussen verschillende Juve spelers toch nog de bal over Maarten droppen (44’ 2 – 3).
En in het begin van de 2de helft kwam de thuisploeg met enig geluk gelijk. De spits Hazard schoot naar doel en de bal belandde via de rechter- en de linkerpaal in doel (50’ 3 -3).
Dries kopte overhoeks naast het doel na een vrijschop van Rik (56’).
Thomas H. liep zich mooi vrij en schoot overhoeks tegen de verste paal, Mattias schoot de rebound nog over het doel (57’). De volgende kans was voor Thomas H. maar nu schoot hij op de keeper (58’). De vrijschoppen en hoekschoppen volgden elkaar in snel tempo op. Dries kopte de vrijschop in de handen van de doelman (60’). Hetzelfde scenario met dezelfde actors maar nu kopte Dries de hoekschop van Rik over het doel (65’).
De thuisploeg kwam ook nog even aan ons doel maar op hoekschop ging de kopbal over (70’).
Vrijschop voor Juve en gele kaart nadat Mattias langs achter getackeld werd. De thuisdoelman haalde Rik zijn doelpoging uit de winkelhaak (78’).
Maarten haalde de vrijschop voor de thuisploeg uit de rechterbenedenhoek (86’). De laatste mogelijkheid was voor Rik maar hij besloot in de handen van de doelman (88’).
Volgende wedstrijd : zaterdag 12/11 om 14u30 tegen Erembodegem
verslag Gerard


Juventus - Doorslaar 1-4.

Juve zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen.Naast de talrijke gekwetsten moest Jeff vook nog afhaken wegens ziekte. Robin was op reis en zodanig was de spoeling erg dun vooraan. Kenneth was ook nog niet speelklaar en Ciff moest ook nog langs de zijlijn. Maxime werd de diepe spits in het elftal. Carl nam weer zijn plaats in en achterin kwam Jonas de verdediging versterken.
Velen dachten dat de bezeoekers gekomen waren om een puntje uit de brand te slepen en op een versterkte verdediging zouden opteren maar al vlug werden hun bedoelingen duidelijk.
Al heel vroeg in de match ging een voorzet maar net voorlangs en de aanstormende flank kon net niet bij de bal.(1')
De bezoekers bleven altijd een stukje beter dan onze jongens.Op alle gebied.
Toen Blanqaert Schneider op weg zette voor de openingstreffer schoot die vanaf de grote backlijn nog over de kantine.(14')
Juve leek stilaan ingespeeld en hield de match nu in evenwicht. Een snelle counter , waarin Bjorn op rechts aan de haal ging strandde via een verdediger op de buitenkant van de paal.(28') De daaropvolgende corner werd door Jochen recht in de armen van de doelman gekopt.(28')
Blanqaert , de beste bezoekende spits ging op rechts aan de haal en draaide de bal naar de verste paal maar Grisha zweefde de bal met klasse in hoekschop.(35')
Juve kreeg nog een kans op een vrije trap vanaf een ideale plaats maar Kim mikte over het doel.(41')

Ruststand 0-0 .

Geen wijzigingen bij Juve aan de rust.
De tweede helft beloofde ook meer vuurwerk te geven. Maxim verstuurde een voorzet vanaf de rechterflank voor doel waar Carl met een moeilijke kopslag doelman Van Kerckhove tot een parade dwong.(51')
Nog in dezelfde minuut moest Grisha handelend optreden op een schot van Oulichki (51').
Op een ingestudeerde vrije trap waarbij Van Damme via een één-twee optrad als aangever en afwerker kwam Wouter net op tijd tussen beide om op te ruimen.(54')
De bezoekers gingen meer voor het puntje en gingen iets achterover leunen waardoor Juve weer beter uit de verf kwam.
Carl ging op links aan de haal en bracht voor doel. De bal ging iets te ver voorbij de tweede paal maar Bjorn poogde nog vanuit een scherpe hoek binnen te knallen. De bal ging evenwel ovver het doel.(68').
Met nog een kwartier op de klok bracht Tom Robbe in ter vervanging van Branco.
Op een afvallende bal , na corner , moest de bezoekende doelman een schot van Maxim naar de tweede paal weer in corner duwen.Deze luidde het eerste doelpunt van de match in.De bal bleef hangen in de grote rechthoek en viel ten slotte voor de voet van Robbe , die met zijn eerste balcontact van de match scoorde.(via een bezoekende verdediger)(75' 1-0)
De vreugde was evenwel van korte duur. Een vrije trap , na een vermeende fout van Jappe , werd door Van De Weghe in doel verlengd.(77' 1-1).
Beide ploegen gingen nog voor de overwinning.
De Doorslaarse doelman stopte nog een knal van Kim , na een afleggertje van Bjorn.(81')
De bezoekers ging het beter af. Een inzenden vanop rechts kopte Blanqaert centraal op doel , recht op Grisha, Die kon niet klemmen en de bal werd ontzet. Doch de vlaggeman had de bal over de doellijn gezien en gaf doelpunt.(84')
Juve zette nu alles op alles en dat werd nog afgestraft via Laureys Maarten (89' 1-3 ) en opnieuw Van de Weghe (90' 1-4).
Een erg zwaar verdict.
Juve miste vandaag te veel spelers om een vuist te maken . De bezoekers waren over de ganse match gezien de betere.
Volgende week de match naar Moerbeke.Hopelijk kan Tom dan wat spelers recupereren want anders moet hij of Joerie in de spits opdraven.

Juventus speelde met : Bracke Grisha, Claus Jochen , Stevens Maxim , Van Den Bremt Bjorn , Segers Kim , Sarens Joni , Van De Velde Wouter , Kesteleyn Jappe , Vanderniepen Jonas (86 ' De Visscher Steff) ,Van Tongeren Branco (75' De Witte Robbe) , Van Riet Carl
Wisselspelers : Haegeman GertJan , De Witte Robbe , De Visscher Steff , Sandro Christiaens
Gele kaarten :
Rode Kaarten :

Doelpunten : De Witte Robbe

zaterdag 29/10 Reserven B : Juventus – Smetlede 3 – 2

Nonkel had door de vele afzeggingen maar 11 spelers meer voorhanden om de match te starten. Het was een spannende wedstrijd waar wij een 2-0 voorsprong lieten verloren gaan maar uiteindelijk scoorde Pieter op het einde de beslissende treffer voor Juve.
Thomas H. vond de vrijstaande Dries op links, deze trok de bal voor en de terugvallende bal werd door Thomas H. naast getrapt( 3’). Even later opnieuw een afstandsschot van Thomas H. maar deze keer ging de bal naast de winkelhaak buiten (5’).
Mattias De Meyer stuurde Rein in de diepte, deze kwam alleen voor de doelman maar zijn schot ging voorlangs (7’). Smetlede kwam beter in het spel en Maarten kwam gepast in de voeten van de aanstormende tegenstander (13’).
Pieter werd op links vrijgespeeld en versierde een hoekschop. Hans zette voor en aan de eerste paal kopte Dries knap binnen (17’ 1 – 0).
Even later hetzelfde scenario maar nu trok Hans de bal voor aan de 2de paal waar Thomas H. over het doel kopte (18’).
Hans speelde Rein mooi vrij in de diepte, doch zijn open doelkans werd in laatste instantie door de doelman in hoekschop geduwd (24’). Even nadien haalde Dries uit vanuit het centrum maar zijn mooi afstandsschot vanop 35 m belandde op bovenkant lat (25’). Wouter T. (opgeroepen 12de man van de -21) verving Hans.
Daarna veel middenveldspel en bij het minste gevaar waren beide doelmannen met hun verdedigers attent genoeg.
Hans kwam bij de start van de 2de helft weer in de ploeg in de plaats van Wouter.
Smetlede versierde een vrijschop recht voor doel vanop 20m. Maarten kon het harde grond scherend schot mooi klemmen (50’). De bezoekende doelman kon het afstandsschot van Dries in hoekschop duwen. Hans vond Thomas H. aan de 2de paal maar diens kopbal ging weer naast (59’).
Snelle aanval van Smetlede op links maar onze keeper Maarten was attent om het scherpe schot in hoekschop te duwen (60’).
Bij de volgende hoekschop voor Juve konden Thomas H. en Thomas D.D. niet afwerken en opnieuw hoekschop. Deze maal waren Thomas D.D. en Rein die niet konden besluiten en Smetlede zette een scherpe tegenaanval op waar enkel Maarten de gelijkmaker kon tegenhouden en de bal in hoekschop kon keren (65’).
Juve zette even later een prachtige combinatie op de mat, Rein en Thomas zette een mooie 1-2 op en Rein trok vanop rechts de bal achterwaarts voor op het hoofd van Pieter waar deze met een harde kopbal de bal in de verste winkelhaak kopte (67’ 2 – 0).
Wouter diende de gekwetste Pieter (krampen ) te vervangen (70’).
Bij een aanval van Juve verloor Wouter de bal in het centrum, Smetlede zette de tegenaanval op en de bal werd vanop links voorgetrokken waar de aanvaller via onderkant lat hard kon binnen knallen (77’ 2 - 1).
Na een mogelijkheid voor Juve om de voorsprong te vergroten(Hans draaide zich vrij en gaf Rein de kans om te schieten), zette Smetlede weer een snelle tegenaanval op en door een misverstand van Meyst en Maarten stonden de bordjes gelijk (78’ 2 – 2).
Smetlede ging voort op hun elan. Gelukkig was Maarten nu wel bij de pinken en kwam hij mooi tussen bij een open doelkans voor de tegenstrevers (79’). Pieter was weer paraat om zijn plaats weer in te nemen en verving Wouter.
Juve kreeg een inworp op de linkerkant. De verre inworp van Thomas H. vond het gouden hoofd van Pieter die achterwaarts kopte en de bal verdween a an de 2de paal in het doel (80’ 3 - 2).
Juve wou deze voorsprong niet meer uit handen geven. Smetlede kreeg nog één mogelijkheid maar het schot ging over doel (87’).
Volgende wedstrijd : zaterdag 05/11 om 14u30 op Jong-Blauw Wieze (plein in Lebbeke)
verslag Gerard


HO Kalken - Juventus 2-1.

Voor de verplaatsing naar de leider HO Kalken kon Tom geen beroep doen op Kennneth wegens een spierscheur.Ook Carl wer er niet bij wegens geelzucht.
Het spelsysteem werd aangepast aan de noden van de dag en gedurende een uur heeft dat gewerkt.
Toch ging de thuisploeg op zoek naar een vroege treffer. Al in de eerste minuut slalomde Boualaoui door het centrum van de verdediging en week iets uit naar de rechterflank. Grisha kwam gepast uit en dwong de spits nog verder naar de buitenkant en het gevaar was geweken.(1')
HO was de betere in de combinaties maar echte kansen kwamer er voorlopig nog niet uit voort
De Wolf probeerde het van op afstand en Grisha moest de bal op halve hoogte wegzweven.(6')
Ook een vrije trap van specialist Haentjes , net naast de muur gedraaid kon Grisha niet verschalken. (8')
Wanneer Traore de bal klaarlegde voor De Munnynck twijfelde deze laatste niet maar zijn knal ging over de kooi .(14')
Juve herstelde stilaan het evenwicht. De bal circulaties kwamen er vlotter uit en Juve verscheen af en toe voor het doel van HO (of toch in de omgeving).
Toch bleven de tegenstoten van de thuisploeg gevaarlijk.
Ghijselinck dolde met twee verdedigers en knalde op doel maar Grisha was ook nu onklopbaar.(29')
Een eerste kansje kwam er voor Juve toen Wouter op links doorboomde en op diens voorzet kon Cliff net niet scoren.(34')
Traore glipte door de buitenspelval en kwam alleen voor Grisha. Onze doelman was evenwel ver uit zijn doel gekomen , zelfs tot een paar meter buiten de grote rechthoek. Grisha blokte het schot van Traore af met de buik en kon uitverdedigen.(38')
De laatste kans van de eerste helft was er een voor Juve toen Maxim zich op de linkerflank een weg baande naar het doel maar zijn schot was te zwak .Een pas naar de vrijstaande Cliff aan de tweede paal was een betere optie.


Ruststand 0-0 .

Geen wijzigingen bij Juve aan de rust. Het eerste kwartier na de herneming hielden beide ploegen er een stevig tempo op na maar echte kansen waren er niet voor beide teams.
Toen haalde de Kalkense trainer een tweetal spelers van het veld en bracht met Van Der Borght en Desramault vers bloed in de ploeg
Het was eerstgenoemde die met een van zijn eerste baltoetsen de 1-0 op het scorebord zetten met een droge knal.(61' 1-0)
Juve was even het noorden kwijt want nog geen minuut later schoot de andere invaller, Desramault ,op de paal.
Het was evenwel uitgesteld want nog in dezelfde minuut stond de 2-0 op het bord via Desramault.(62')
De match was gespeeld want Juve kon geen vuist meer maken. De thuisploeg speelde relax de bal rond en prikte af en toe gevaarlijk.
In de 86 ' moet de thuisploeg normaliter scoren toen het twee maal mocht aanleggen vanop twee meter , maar steeds lag er een been of een lijf in de weg.
Juve kon in de tweede helft aanvallend amper uit de verf komen. Toch stond het verdedigend goed te voeteballen op twee dolle minuten na.
Vooral de inbreng van Praet , na de rust , was de spelbepalende factor bij HO .
Juve boog nederig het hoofd bij zoveel weelde.
Volgende week krijgen we met de komst van Doorslaar weer een ploeg waar er iets moet te rapen zijn.Mogelijks recupereert Tom dan Kenneth

Juventus speelde met : Bracke Grisha, Claus Jochen , Stevens Maxim , Van Den Bremt Bjorn , Segers Kim (82 ' Sarens Joni) , Van De Velde Wouter , Kesteleyn Jappe , Daelman Robin , De Visscher Jeff (70' Vanderniepen Jonas) , Vermeir Cliff , Van Tongeren Branco (74' De Witte Robbe)
Wisselspelers : Haegeman GertJan , Van Riet Carl , Segers Kim , De Witte Robbe
Gele kaarten : Segers Kim
Rode Kaarten :

Doelpunten :


Juventus - Massemen 2-0.

De match tegen de rode lantaarn moest normaal dienen om het vertrouwen wat op te krikken en het doelpuntensaldo weer in evenwicht te brengen.
Cliff kwam de gekwetste Matthias vervangen . Voor de rest was de ploeg ongewijzigd.
Juve wilde een snelle voorsprong en nam meteen veldoverwicht.
Toch waren het de bezoekers die de eerste echte kans kregen.
De Neef profiteerde van een foutje in de verdediging om meteen op doel te knallen. Grisha dook de knal in hoekschop.(7')
Juve bleef in hetzelfde bedje ziek van vorige week. Het mochtt rustig de bal laten circuleren , zolang het maar achteruit of in de breedte ging.
Dus moest het van op afstand. Een staalharde vrije trap van Kenneth moest door doelman Reybroeck naast de tweede paal weggehaald worden.(16')
De Geyter ontsnapte aan een rood karton toen hij Maxim torpedeerde.(18')
Kenneth mocht het nog eens proberen op vrije trap maar nu mikte hij de bal over de kooi. (24')
Ook Jappe probeerde het van ver maar zijn schot draaide naast de paal buiten.(26')
Het vet was hierna van de soep. Massemen stak de neus aan het venster via Lensens , die na alweer balverlies alleen op Grisha mocht afgaan. Kenneth kon nog via een ultieme inspanning de bal afblopkken.(28'). Deze ingreep zou hem even later zuur opbreken toen hij naar de kant moest en vervangen werd door Kim.
Voor de rest van de eerste time was het huilen met de pet op. Tweede provinciale onwaardig.


Ruststand 0-0 .

Geen verder wijzigingen tijdens de rust.
Het niveau beterde er niet op .
Maxim provbeerde het dan maar van ver maar het onverzorgde schot ging ver over en naast.(52')
Even later moest ook Jeff naar de kleedkamer met een kwetsuur en Carl kwam in de ploeg.
Juve begon beter te draaien .
Cliff probeerde het met een halve omhaal maar de reservedoelman van Massemen stond op de goede plaats.(60')
Een tel later verstuurde Maxim , vanop rechts , een voorzet waarop Cliff normaliter moet scoren maar een terugekeerde verdediger gooide zich met doodsverachting voor de bal.De afvallende bal kwam niet juist voor de voet van Bjorn waardoor de kans ook om zeep was.(61')
De druk die Juve nu ontwikkelde moest tot een doelpunt leiden.
Een lage corner van Carl werd door Jochen van dichtbij in doel gebuffeld.(64' 1-0)
Carl pakte even later op een knullige manier zijn derde gele kaart.
Een mooi opgezette 1-2 tussen Branco en Maxim werd door eerstgenoemde met een mooi schot , binnenkant rechtervoet , naar de verste paal gemikt. Doch Reybroeck zweefde deze poging net naast de paal weg.(72')
Massemen ging nu op zoek naar de gelijkmaker.
Nadat een corner op een knullige wijze al gemist werd (83') kwam het toch na een inworp op gelijke hoogte via De Backer , die Grisha met een gekruist schot versloeg.(84')De match dreigde op een gelijk spel uit te draaien , maar in de slotfase stak Juve nog een tandje bij .
Een zeldzame aanval over de rechterflank (altijd werd de linkerkant gesolliciteerd) bracht Robin centraal voor doel in schietpositie. Die klaarde de klus met brio (89' 2-1)
Juve kreeg nog een kans op de 3-1 maar Branco kwam een schoentip te kort om een voorzet van Robbe in doel te verlengen.(89)
Juve verdiende de overwinning maar echt vlot en goed was het niet.
Volgende week moet er uit een ander vaatje getapt worden voor de topper op HO Kalken en dat zal dan moeten zonder Carl (geschorst) , Kenneth en Jeff (gekwetst). Het zal voor Tom puzzelen worden om een elftal op het veld te brengen.
Juventus speelde met : Bracke Grisha, Claus Jochen , Stevens Maxim (73 ' De Witte Robbe), Van Den Bremt Bjorn , De Saedelaere Kenneth (35' Segers Kim ) , Van De Velde Wouter , Kesteleyn Jappe , Daelman Robin , De Visscher Jeff (59' Van Riet Carl ) , Vermeir Cliff , Van Tongeren Branco
Wisselspelers : Haegeman GertJan , Van Riet Carl , Segers Kim , De Witte Robbe
Gele kaarten : Van Riet Carl
Rode Kaarten :

Doelpunten : Claus Jochen , Daelman Robin

zaterdag 15/10 Reserven B : Juventus – Hoger Op Kalken 10 - 2

Juve kwam na 30’ op een dubbele achterstand, welke binnen 4’ snel omgezet werd in een voorsprong voor Juve. In de 2de helft was het echt een walk-over. Na mooi dubbelspel op rechts met Thomas en Dries werd Matthias op links vrijgespeeld, diens voorzet werd door Dries naast de verste paal gedevieerd (7’). De aanvallers Matthias en Rein toverden een mooi dubbelspel uit hun hoed waarbij Mattias DM zijn mogelijkheid naast de verste paal schoot (12’). De eerste mogelijkheid voor de bezoekers was ons bijna fataal, Maarten kon het harde schot niet volledig vastklemmen, gelukkig was Meyst ter plaatse om de bal weg te kegelen (15’).
Bij een snelle tegenaanval van Kalken kwam Thomas DD tegen 3 aanvallers te staan en de rechtse aanvaller kon de bal hard overhoeks in het doel trappen (18’ 0 – 1).
Even nadien was het weer raak voor HO toen een hoekschop met enig geluk werd binnengekopt (20’ 0 -2). Donovan ipv Hans.
Even later diende de scheidsrechter de enige en verdiende gele kaart te tonen nadat Dries langs achter werd onderuit geschoffeld (32’). Deze vrije trap resulteerde in een hoekschop waarbij Donovan de bal op Dries zijn hoofd schilderde doch deze zijn kopbal strandde onderkant lat en zo in de handen van de doelman (33’).
Donovan stuurde vanuit het centrum Mattias op links, deze zette de bal lateraal voor doel waar Rein de snelste was om de bal binnen te trappen (36’ 1 – 2).
De vrijschop van Kalken strandde in de handen van Maarten (38’).
Mattias kon even later weer Rein aanspelen die zich door de verdediging kon wringen maar zijn schot kwam op de verste paal terecht, gelukkig kwam de bal bij Rik aan het penaltypunt terecht die zijn schot tussen verschillende verdedigers in het doel kon trappen (39’ 2 – 2).
Rik verstuurde zijn hoekschop over de lange keeper waar Thomas Hanselaer aan de 2de paal de bal kon binnenkoppen (40’ 3 – 2). Op het einde van de 1ste helft nog mogelijkheden voor Thomas Heirman, Rein en Rik maar zonder resultaat.
Juve kwam goed uit de kleedkamers. Juve kreeg een vrije trap na fout op Donovan. Hans mikte naar de hoek waar de keeper kon wegduwen, de goedgevolgde Dries kon de bal in 2 tijden in het dak van het doel schieten (47’ 4 – 2).
Onmiddellijk nadien was het weer raak. Rik zette zich door op rechts en schoot op de doelman, Rik recupereerde de bal en trok voor waar Donovan kon binnenduwen (48’ 5 – 2).
Donovan even later door op rechts en legde bal terug op Rein, deze wrong zich tussen 4 verdedigers en schoot de bal in de verste hoek (60’ 6 – 2).
Na een mooie aanval van de bezoekers ging hun doelpoging rakelings over (63’).
Dries maakte zijn 2de doelpunt met zijn hoofd op hoekschop (deze kwam er door storen van Meyst) van Hans (65’ 7 – 2).
Rein kon op snelheid zijn 4 rechtstreekse tegenstrevers en de doelman op snelheid één voor één uitspelen, en legde de bal sportief terug naar de inlopende Jeroen die kon binnen knallen (70’ 8 – 2).
Even later kopte Hans de bal door naar Rein die snel de diepte indook maar diens schot gaat juist over (72’).
Thomas Heirman en Hans zetten zich door op rechts, deze laatste legde de bal terug waar Thomas met een grond scherend schot de doelman kon verslaan (80’ 9 – 2).
Hans stuurde Donovan op rechts in de diepte, deze omspeelde zijn verdedigers en kwam naar binnen waar hij de doelman in de 1ste hoek versloeg (90’ 10 – 2).
Volgende wedstrijd : zaterdag 22/10 om 15u op Nieuwerkerken Aalst
verslag Gerard


Dendermonde - Juventus 2-0.

Tussen het feestgedruis door verloor de eerste echte derby wat aan spankracht. De focus werd deels gericht op de jeugdactiviteiten en deels op de match van het eerste elftal.
Onze jongens hadden het blijkbaar ook moeilijk om zich te concentreren op het voetbal.
KAVD kreeg de eerste kans in de match maar Meert kon , nochtans vanuit een uitstekende positie op doel knallen maar het schot was zwak en naast gericht.(3')
Aan de overzijde een goede korte combinatie tussen Matthias en Bjorn waarbij eerstgenoemde gepast meegaf aan Bjorn maar die draaide zijn schot naast de verste paal buiten (4')
Dendermonde profileerde zich als de beste ploeg. De Schepper knalde een voorzet van De Man over het doel van Grisha (6')
Het was evenwel uitgesteld , wanneer De Schepper door het centrum van de verdediging laveerde en er met een puntertje de 1-0 op het bord zette.(9' 1-0)
Even later strafte dezelfde speler een balverlies van Jeff af met een fraai afstandschot.(18' 2-0)
Juventus kon in de gevarenzone amper iets klaarmaken. Tot aan de grote rechthoek mocht er naar hartlust gecombineerd worden maar tot daar en niet verder.
Op een vrije trap kon Robin even dreigen met een kopbal die net onder de lat dreigde te vallen maar Van Heule duwde de bal nog in hoekschop. Deze corner bracht Jochen nog in stelling maar diens kopbal ging over.(29')
Dendermonde trok zich terug in de loopgraven en loerde op de counter.
Een mooi opgezette combinatie tussen Bjorn en Jappe bracht Jappe in schietpositie maar die mikte naast.(40')
Aan de overzijde mikte De Man nog op de kruising.(41')

Ruststand 2-0

Tom moest tijdens de rust de gekwetste Matthias vervangen door Carl.
Ook na de rust ging het spelletje verder Juve wilde wel maar kon niet en Dendermonde kon wel maar wilde niet.
Sensatie kwam er toen De Koker een rode kaart onder de neus kreeg na advies van de lijnrechter.(53').
Even dreigde het potje over te koene en Buyl trachtte met enkele theaterstukjes ook onze jongens een rode kaart aan te smeren. Een goed leidende ref trapte er niet en en coach Pauwels had het begrepen en haalde zijn kemphaantje naar de bank.
Robin trapte nog een kansje over en werd even later gewisseld voor Ricky.(55')
Ondanks de man minder situatie kreeg Dendermonde toch nog de beste kansen.
Een inworp belandde voor de voeten van Meert die vanop 2 meter alleen voor doel , mocht aanleggen maar knalde recht op grisha.(58')
Grisha moest met een kattesprong een verre knal van de Schepper net naast de paal wegduwen.(66')
De match bloedde dood.
Juve kreeg met nog een kwartier te gaan DE kans om de aansluitingstreffer te scoren toen op een corner van Carl Branco moederziel alleen mocht koppen en altijd moet scoren. Maar finaal ging de bal naast de tweede paal buiten.(75')
Ricky hield aan zijn korte invalbeurt een gebroken jukbeen over en werd vervangen door Steff.
Jeff deed nog een wanhoopspoging maar diens schot ging over .(90')
Juve bracht vandaag iets te weinig om aanspraak te maken op een punt of meer. Dendermonde scoorde te gemakkelijk de twee doelpunten en deed dan de deur op slot. Daarvoor waren alle trucken goed.
Daarmee willen we geen afbreuk doen aan de overwinning van de thuisploeg (wat ondertussen toch al wat jaren geleden was).
Volgende week krijgen we met de komst van rode lantaarn een kans op rehabillitatie.
Juventus speelde met : Bracke Grisha, Claus Jochen , Stevens Maxim , Van Den Bremt Bjorn , De Saedelaere Kenneth , Van De Velde Wouter , Kesteleyn Jappe , Daelman Robin (65' Collewaert Ricky (75' De Visscher Steff)), De Visscher Jeff , Janssens Matthias (46 ' Van Riet Carl) , Van Tongeren Branco
Wisselspelers : Haegeman GertJan , Van Riet Carl, De Visscher Steff, Collewaert Ricky
Gele kaarten : Van Riet Carl
Rode Kaarten :

Doelpunten :


Juventus - Haasdonk 1-0.

Twee wijzigingen in het elftal. Cliff , gekwetst aan de teen werd vervangen door Carl en Matthias deed zijn intrede bij Juventus , na maandenlang blessureleed , dit ten nadele van de jarige Jonas.
Dat Juve de overwinning niet op een presenteerblaadje aangeboden kreeg was duidelijk van bij de aftrap.
De bezoekers trokken zich terug in hun egelstelling en loerden op de counter.
Juve kreeg veldoverwicht maar kon weinig verzilveren.
De eerste echte kans was er nochtans een die kon tellen. een corner naar de tweede paal werd teruggekopt door Bjorn naar Jochen die vanaf het penaltypunt mocht aanleggen. De bezoekende doelman haalde met een goede reflex de bal naast de tweede paal weg.Een sublieme redding van doelman Van Steen verhinderde een zeker doelpunt.(12')
De intussen opgestoken draaiende wind maakte het de spelers zeker niet gemakkelijker op. Zeker daar er gewerkt werd met lange passes die zelden aankwamen.
Op het halfuur kwam Juve verdiend op voorsprong.Een copybookaanval over de linkerflank , met Matthias als aangever , vond Robin centraal voor doel die op een schitterende wijze de 1-0 op het bord trapte.(31' 1-0)
Haasdonk deed een poging om te reageren.
Een vrije trap , vanop een nochtans gevaarlijke plaats ging over doel.(35')
Een hoekschop werd over het doel gemikt.(36')
Van Acker kreeg misschien nog een goede mogelijkheid maar op een voorzet voorbij de tweede paal kon hij voldoende kracht en precisie steken. De bal ging net naast de verste paal buiten.(37')
Juve bracht de match weer in evenwicht en geen van beide ploegen kon nog iets klaarmaken. .

Ruststand 1-0

Geen wissels tijdens de rust.
Haasdonk poogde het eerste kwartier om de stand in evenwicht te brengen.
Het kampeerde bij momenten zelfs op de helft van Juve.(op een bepaald moment leek het wel een bende stoute kinderen die allen in de hoek stonden) maar scoren zat er niet in.
Behiels kreeg een goede kans op vrije trap maar mikte over.(55')
De beste kans van de bezoekers was er een voor Stuer maar die mikte de goede voorzet over het doel van Grisha(56') Missen was hier moeilijker dan scoren.
De bezoekende storm ging liggen. Een afgeweerd schot van Bjorn komt voor de voeten van Wouter die onmiddellijk verschroeiend uithaalde maar het schot ging naast de verste winkelhaak buiten (57')
Tom haalde een paar moegestreden krijgers naar de kant. Met Branco en Ricky kwam er weer wat meer animatie in het elftal.
Branco legde met een korte breedtepas voor de voet van Ricky die evenwel op de dwarsligger knalde.(78')
Haasdonk zorgde nog voor een heet standje toen de bal , na corner niet wegraakte , maar na een paar blokkages toch opgeruimd werd.(80')
Juve kreeg nog een kans toen Robin de bal met de borst controleerde en meteen uithaalde. De bal verdween over het bezoekende doel.
Juve speelde gecontroleerd de match uit.
Juve verdiende op basis van het aantal kansen de overwinning maar het goede voetbal missen we nog. Natuurlijk moet de tegenstander dat toelaten. Toch stellen we elke speeldag beterschap vast. Misschien volgt volgende week al een eerste explosie tijdens de eerste stadsderby. .

Juventus speelde met : Bracke Grisha, Claus Jochen , Stevens Maxim (88' Vanderniepen Jonas) , Van Den Bremt Bjorn , De Saedelaere Kenneth , Van De Velde Wouter , Kesteleyn Jappe , Daelman Robin , De Visscher Jeff , Janssens Matthias (70 ' Collewaert Ricky), Van Riet Carl (66' Van Tongeren Branco)
Wisselspelers : Haegeman GertJan , Vanderniepen Jonas , Van Tongeren Branco , Collewaert Ricky
Gele kaarten : Van De Velde Wouter , Daelman Robin , Kesteleyn Jappe ,
Rode Kaarten :

Doelpunten : Daelman Robin

Juventus C - J Geraardsbergen.

Juve mocht voor de 5de maal op rij tegen een tegenstrever spelen uit de onderste regionen. Overwinning met klinkende cijfers die nog konden oplopen.
De eerste mogelijkheid was voor Dries die de bal naast de verste paal school nadat Jonas de bal recupereerde, na een misverstand tussen de doelman en zijn verdediger (5’). Mattias De Meyer veroverde de bal op rechts en trok voor waar Dries kon koppen , de doelman kon de bal van onder de deklat duwen en de inlopende Rik kon niet meer hernemen (8’). De bezoekende aanvaller mocht op rechts doorgaan uit buitenspelpositie en samen met 2 andere aanvallers kwamen zij alleen voor Maarten, doch onze doelman samen met de teruggekeerde Matthias De Meyst konden de doelpoging met een laatste reflex tegenhouden. Hier kwamen we goed weg (10’). Jonas speelde Mattias op rechts vrij maar zijn doelpoging werd gekraakt en ging in hoekschop (15’).
Mooi combinatiespel tussen Dries en Jonas bracht eerstgenoemde rechts voor doel en deze zijn strakke voorzet werd door de inlopende Daan in doel getrapt (18’ 1 – 0).
Even later kopte Dries de bal over doel na hoekschop van Rik (23’).Daarna stuurde Dries Jonas alleen voor de doelman maar zijn schot werd in allerlaatste instantie door de doelman in hoekschop geduwd (25’). Rik vond nu Thomas Hanselaer paraat om de bal naast het doel te koppen (25’).
Aanval op links opgezet door Thomas en Jonas en deze zette lateraal voor waar Dries met een grond scherend schot de keeper te grazen nam (27’ 2 – 0).
Thomas kopte voor de 2de maal naast het doel op hoekschop van Dries (30’).Na een mooie combinatie van Jonas en Dries kwam Hans in schietpositie maar zijn schot ging voorlangs (32’).
Jonas kreeg 2 mogelijkheden maar zijn 1ste poging strandde op de doelman en zijn 2de kwam op de paal terecht.
Na een mooie combinatie van Juve kon Daan Mattias in de diepte sturen, deze haakte zich mooi vrij en schoot mooi binnen (41’ 3 -0).
Na de rust ging Juve door op hun elan. Mattias schoot over nadat Hans zijn doelpoging geweerd werd (56’). Dries zette zich door op rechts, en legde terug op Daan die op de doelman besloot en in de rebound schoot Hans over het doel (57’).
De volgende mogelijkheid was het raak, Dries ging door op rechts en zette voor doel waar Hans stoorde en zijn verdediger maakte daardoor een own-goal (58’ 4 – 0).
Rik zette zich mooi door op rechts en schotelde de bal op het hoofd van Dries die geen genade kende ( 60’ 5 – 0).
Mattias trok de bal voor doel waar Jonas de teruggekaatste bal kon binnenkoppen (62’ 6 – 0).
Jong Geraardsbergen kreeg toch even later een open doelkans doch Maarten kon de nul op het scorebord houden (65’). Op de daaropvolgende hoekschop had Maarten even geluk dat de bal op zijn lichaam strandde (70’).
Juve zette een mooie aanval op rechts waar Matthias de Meyst in schietpositie kwam doch zijn gekraakt schot(je) ging naast (72’).
Hans mocht een hoekschop nemen en vond Dries voor doel om binnen te koppen (75’ 7 – 0).
Even later ging het afstandsschot van Daan juist over (78’).
Onze tegenstanders konden de eer redden, Maarten kon eerst nog redden maar de aanvaller kon in de rebound dan toch scoren (82’ 7 – 1).
Mattias speelde Hans vrij voor doel, zijn eerste schot werd gekeerd door de doelman en zijn 2de doelpoging met rechts ging binnen (87’ 8 – 1).
Volgende wedstrijd : vrijdag 07/10 om 20u op FC Lebbeke
verslag Gerard


Beervelde - Juventus 1-1.

Dit verslag is opgemaakt op basis van de nota's van Andries
Twee wijzigingen bij Juve.
Carl , geschorst na zijn dubbel geel afgelopen week , werd vervangen door Robin.Een tweede wissel was de inbreng van Jeff ipv zijn broer Steff.
Beervelde creeërde het eerste gevaar via Van Der Vloedt en Ide (1')
Toch was de eerste echte grote kans voor Juve maar Maxim ,alleen voor de doelman, kon niet scoren en Cliff miste de rebound (7').
Een vrije trap van Beervelde waaide over de spelers en verdween naast de kooi van Grisha.(9')
Jonas even groggy , na een harde bal in het aangezicht , kon snel de plaats hernemen na een behandeling met de wonderzak van Lieven.(10')
Juve voerde de druk op.Een voorzet van Wouter wordt door Robin overgekopt.(14')
Een lange ren van Wouter zette hem alleen voor de doelman maar Wouter leverde de bal in bij doelman Van Heule.(16')
Rond het halfuur krijgt Juve een terugval (en dat is niet de eerste keer). Een vrije trap van Beervelde wordt door Ide gemist.(30').
Cliff komt alleen voor doel maar de afwerking was te zwak.aan de overzijde deed de thuisploeg dat beter en nu scoorde Ide wel.(36' 1-0)
De thuisploeg rook bloed en zocht een tweede doelpunt. Doch verder dan een paar corner kwam Beervelde niet.
Tot aan de rust veranderde de stand niet meer.

Ruststand 1-0

Tom wisselde tijdens de rust Jonas voor Branco.
Juve ging nu op zoek naar de gelijkmaker.Die kwam er al vrij snel wanneer Wouter foutief gepakt werd in de grote rechthoek. Penalty omgzet door Jeff.(56' 1-1).Juve kwam er voetballend beter uit en de mogelijkheden stapelen zich op.
Een voorzet van Kenneth kwam net buiten bereik van Cliff.(61')
Even later krijgt Cliff een herkansing op corner maar ook nu wil het niet lukken (65')
Oude rat Sleewaert mocht ongestraft en zonder enige oorzaak Bjorn een trap verkopen (66')
Robin maakte ruimte voor zichzelf maar zijn schot gaat over het doel.(70')
Een voorzet van Maxim werd door Cliff gemist (75').Even later deed hij dat opnieuw na een voorzet van Branco. Cliff had blijbaar zijn dagje niet.
Tom verloste hem uit zijn lijden en bracht Lars in
Een intermezzo voor Beervelde kwam er op een poging van Van Der Vloedt maar die mikt ver over.(81')
Kenneth probeert het van ver , Maxim verlengt met het hoofd maar de bal gaat naast.(81')
Steff komt in de plaats van Bjorn (84')
In de slotfase komt Beervelde nog sterk voor de dag.Drieghe kopt de bal over na een corner maar krijgt (onterecht) een nieuwe corner.
Dit maal kopt Van De Sompel over het doel.(86')
Van Hyfte kan Beervelde de winst bezorgen maar miste.(91')
Al bij al een logisch gelijkspel dat we kunnen samenvatten onder de noemer wie niet scoort kan niet winnen.
Volgende week krijgen we met de komst van Haasdonk weer een kuitenbijter.

Juventus speelde met : Bracke Grisha, Vermeir Cliff (75 ' Van den Abbeele Lars), Claus Jochen , Stevens Maxim , Vanderniepen Jonas (46' Van Tongeren Branco) , Van Den Bremt Bjorn (81 ' De Visscher Steff), De Saedelaere Kenneth , Van De Velde Wouter , Kesteleyn Jappe , Daelman Robin De Visscher Jeff
Wisselspelers : Haegeman GertJan , Van den Abbeele Lars, Van Tongeren Branco , De Visscher Steff
Gele kaarten :
Rode Kaarten :

Doelpunten : De Visscher Jeff


Juventus - Schelde 2-1.

Juve ging na de goede prestatie op Bazel op zoek naar de eerste driepunter van het seizoen.
Er was weer wat sleutelwerk voor Tom daar hij achteraan Jeff moest missen maar Kenneth vulde die leemte op.
Bij de tegenstander heel wat "oude bekenden" zoals doelman Stijn , Yves , Dusty en Jelle. Allen met een verleden bij Juve. De een wat langer dan de andere.
Juve wilde snel op voorsprong komen en legde vooral in de eerste twintig minuten de betere patronen op de grasmat.
Een doelpunt van Wouter werd in de aanvangsfase afgevlagd voor buitenspel.(3')
Juve voerde de forcing maar kwam niet tot scoren.
Een verre inworp van Kenneth belandde voor doel bij Maxim die , omsingeld door 3 man , eerst nog wat met tegenstanders dolde maar een schot kwam er niet uit.(10')
Schelde hanteerde vooral de verre bal maar de bal kwam zelden op de goede plaats. Eén keer kreeg Dusty de bal op het juiste moment toegespeeld maar Kenneth haalde met een ultieme baltoets de bal weg voor de neus van Dusty.(16')
Een nerveus leidende ref deelde al snel een geel karton uit aan Jappe (17').
Maxim ging door op karakter , kapte een tegenstander uit maar Stijn haalde met een beenveeg het schot van Max uit het doel.(19').
Schelde kwam amper aan voetballen toe. Enkel op een vrije trap van net buiten de grote rechthoek ging het alarmsignaal af maar de bal ging richting nok van de kantine.(27').
Op het halfuur kwam Juve verdiend op voorsprong.Carl pikte een inworp mee , wipte de bal over zijn tegenstander en stoomde door tot de achterlijn waar hij met een perfecte voorzet de bal voor doel bracht waar Bjorn de bal met het hoofd in doel verlengde. Een beauty aanval.(30' 1-0)
Even later liep ook Carl tegen een gele kaart aan.(33')
Schelde kreeg een nieuwe kans op een vrije trap maar ditmaal werd het schot van Kolmus afgeblokt.(34')
Wouter zette nog eens een soloren op maar Stijn had weinig moeite met diens gekraakt schot.(37')
Tot aan de rust kregen we een slaapverwekkende vertoning.

Ruststand 1-0

Geen wissels tijdens de rust.
Wie na de rust enige beterschap had verwacht kwam bedrogen uit.
Tom zocht naar een oplossing door Branco in te brengen in plaats van Steff.(52'). Voetballend ging het iets vlotter maar de tegenstander bleef in hetzelfde bedje ziek en gooide de bal ongecontroleerd naar voor.
Ook Jochen ging in het boekje van de ref.(56')
Juve schoot zich in eigen voet toen Carl een tweede gele kaart pakte en zich mocht gaan douchen.(56')
Schelde stuurde opnieuw een vrije trap ver over het doel van Grisha.(59')
Toch kwam Juve op een dubbele voorsprong toen Branco aan de rand van de grote rechthoek de bal in de loop van Cliff stak , die met een gekruist schot de bal in de verste hoek deponeerde.(59' 2-0)
Even later kreeg Cliff een nieuwe kans maar ditmaal ging de bal een halve meter over het doel.(63')
Schelde probeerde het via invaller Detant maar diens poging ging naast.(70')
Juve moest dan noodgewongen een paar wissels doorvoeren. Eerst moest de lichtgekwetste Cliff er af en werd vervangen door Robin. (70')Later moest een door krampen gevelde Jappe vervangen worden door Ricky (79').
Met een mannetje meer kwam Schelde nu toch dreigen. Blaaspijp haalde uit maar de bal week iets af en ging via de buitenkant van de paal buiten.(83')
Even later haalde hij toch zijn gram toen hij een hoekschop voorbij Grisha joeg.(85' 2-1)
Ook Branco liet zich nog een onnodige gele kaart aansmeren (88').
Wouter brak net voor affluiten nog eens uit en kwam alleen voor Stijn.Een breedtepass op Branco was de ideale oplossing maar Wouter ging zijn eigen kans en Stijn ging goed plat.(92')
Juve haalde vandaag een verdiende overwinning maar dat gebeurde met krampachtig voetbal.Het was bij momenten slaapverwekkend maar de eerste driepunter smaakte zoet.
Volgende week de trip naar Beervelde en hopelijk krijgen we dan iets meer kwaliteitsvoetbal te zien.

Juventus speelde met : Bracke Grisha, Vermeir Cliff (70 ' Daelman Robin), Claus Jochen , Stevens Maxim , Vanderniepen Jonas , Van Riet Carl , Van Den Bremt Bjorn , De Saedelaere Kenneth , Van De Velde Wouter , Kesteleyn Jappe (79 ' Collewaert Ricky ) , De Visscher Steff (52' Van Tongeren Branco )
Wisselspelers : Haegeman GertJan , Collewaert Ricky , Van Tongeren Branco , Daelman Robin
Gele kaarten : Van Riet Carl (2X) , Claus Jochen , Van Tongeren Branco , Kesteleyn Jappe ,
Rode Kaarten : Van Riet Carl (58')

Doelpunten : Van Den Bremt Bjorn , Vermeir Cliff


Juventus - Sinaai 0-2.

Meer dan een halve ploeg nieuwelingen , dat was de ploeg die Tom uiteindelijk in het veld stuurde.
Tegen het gestalterijke Sinaai , dat grotendeels de kern had samengehouden begonnen onze jongens met enig ontzag.
Ze werden onmiddellijk wakker geschud toen Poppe met zijn hoofd devieerde aan de hoek van kleine backlijn. Blijkbaar had hij ook nog plankenkoorts want normaal laat hij zo'n kansen niet liggen (4').
Aan de overzijde kreeg Dario een uitgelezen kans om uit te halen maar doelman Jacobs kreeg assistentie van een speler op de doellijn. (8')
Een carambolebal ging voor onze jongens langs de verkeerde zijde buiten. (9')
Beide ploegen bleven de aanvallende intenties trouw. Een ingestudeerde vrije trap van Sinaai , met Meiresonne als uiteindelijke schutter ging rechts naast de kooi van Grisha buiten.(17')
De aanwakkerende wind maakte het de spelers niet gemakkelijk. Hij was letterlijk "een dwarsligger"
Een ietwat onzuivere pas ging zonder pardon buiten.
Het taste het niveau van de match aan en gedurende 20 minuten werd er nog amper aan voetballen gedacht.
Dat veranderder even na het halfuur. Bjorn zakte door zijn enkel en moest minutenlang in behandeling om een nieuwe tape aan te brengen. (vanaf minuut 36)
De man meer situatie trachte sinaai uit te buiten.
Jonas moest een schot devieren voor het onheil kon uitrichten(36') De daaropvolgende corner werd door Demeurcy naast gekopt.(37)
Een tot aan de rand van de baclijn uitgekomen Grisha werd in snelheid van handelen genomen maar Jochen was er als de kippen bij om de doelrijpe voorzet naar de verste paal te ontmijnen.(37')
Het was evenwel uitgesteld want op de daaropvolgende Juve aanval werd de bal onderschept en meteen diep gestuurd. Demeurcy omspeelde Grisha met kinderlijk gemak toen die alleen voor hem opdook en prikte de 0-1 op het scorebord.(39')
Juve kreeg nog nog een erg goede kans op de gelijkmaker , op vrije trap. De plaatsbal van Jeff (hard getrapt en loepzuiver)werd door de doelman van onder de deklat gelift.(44')

Ruststand 0-1

Geen wissels tijdens de rust.Juventus kwam nog pertinenter op de voorgrond.
Toch moest Grisha aan de bak op een schot van De Maeyer , maar die ging goed plat.(50')
Toen Yoni vanaf de linkerflank naar binnen sneed en met buitenkant rechtervoet uithaalde , zoefde de bal niet zo ver naar de tweede paal buiten.(52')
De inbreng van Ricky op de rechterflank bracht dadelijk animo in de match.
Bjorn kon net niet bij een strakke voorzet van Jeff (of waren zijn schoenen te klein?)(62')
Een goede combinatie tussen Bono en Maxim brengt deze laatste in schietpositie. Alhoewel goed gericht ontbreekt het een tikkeltje kracht.(69')
Een minuut lateropnieuw een uitmuntende aanval over de rechterflank.Ricky nam handig een hakje van Dario mee maar ook hem ontbrak het aan kracht om een erg secuur kepende doelman het nakijken te geven.(70')
En nog was het niet gedaan .Een vrije trap vanop 25 meter werd door Jeff rond de muur gedraaid maar Jacobs stond weer pal en bokste de bal weg.(76')
Ook Carl werd nog in de vuurlinie gedropt en forceerde nog een paar kansen. Doch scoren zat er vandaag niet in.
Tot overmaat van ramp moest Juve totaal onverdiend , nog een tweed treffer slikken toen Poppe een kopbal op Grisha richtte.De bal caprioleerde in doel.(92 ' 0-2)
Sinaai nam erg fortuinlijk de punten mee naar huis. Maar wie geen doelpunten maakt kan ook niet winnen. Al zullen we ook niet elke week zo'n doelman in doel aantreffen
Volgende week de uitmatch naar Heikant. Hopelijk dan beter.

Juventus speelde met : Bracke Grisha, De Visscher Jeff , Claus Jochen , Stevens Maxim , Dierick Dario , Vanderniepen Jonas , Daelman Robin (59' Collewaert Ricky ) , Sarens Yoni (85 ' Van den Abbeele Lars) , Bellon Bono (70' Van Riet Carl) , Van Den Bremt Bjorn , De Saedelaere Kenneth
Wisselspelers : Haezgeman GertJan , Van den Abbeele Lars , Van Riet Carl, Collewaert Ricky
Gele kaarten : Vanderniepen Jonas , Collewaert Ricky
Rode Kaarten :

Doelpunten :


Winnik - Juventus 2-1.

De eerste helft deed Tom een experiment maar dat is niet voor herhaling vatbaar.
De thuisploeg profiteerde niet echt van de geboden kansen. De paal en de lat , een goede keepende GertJan en de onkunde van de thuisploeg hielden een blanco ruststand op het bord.

Ruststand 0-0

Jonas bleef bij de rust in de kleedkamers en Jappe mocht opdraven.
Een herschiiking in het elftal zorgde voor een ommekeer in de match.
Juventus kwam op voorsprong toen Dario zijn mannetje afhield , de achterlijn haalde en voor doel bracht waar de goed gevolgde Maxim maar in te tikken had.
Juve zag een tweede treffer ontnomen toen Dario onderuit gehaald werd in de rechthoek .Tot overmaat van ramp viel hij tijdens het neerkomen met zijn arm op de bal. Uiteindelijk verdween de bal toch in doel maar de ref floot in plaats van penalty de handsbal van Dario.
Winnik kwam op gelijke hoogte en in de slotseconden op voorsprong dank zij een licht toegekende penalty na een aangeschoten bal op de arm van Jeff.
In de penaltyreeks scoorde Juve dan weer 5 op 5.

Juventus speelde met : Haegeman GertJan , De Visscher Jeff (81 ' Van De Meirssche Lasse), De Visscher Steff (67' De Witte Robbe) , Claus Jochen , Stevens Maxim , Van Riet Carl , Segers Kim , Dierick Dario , Bellon Bono , Van den Abbeele Lars , Vanderniepen Jonas (46' Kesteleyn Jappe)
Wisselspelers : Bracke Grisha , Van De Meirssche Lasse , Kesteleyn Jappe , De Witte Robbe , Collewaert Ricky
Gele kaarten : De Visscher Jeff , Vanderniepen Jonas
Rode Kaarten :

Doelpunten : Stevens Maxim© FC JUVENTUS SCHOONAARDE 2014

Laatst bijgewerkt April 16, 2017