Interessante links


Sp Waasmunster


Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen!
Inschrijven
Uitschrijven
Hosting door YMLP.com

MATCHVERSLAG

Juventus - TK Meldert 2-5

Voor deze match was het afwachten hoe TK zich zou presenteren na het welles nietes spelletje over het voortbestaan van de club.
Nog tijdens de opwarming kreeg Juve al de grootste pil te slikken. Grisha kwetste zich aan de mediale band van de knie en kon onmogelijk spelen. Hierdoor kwam Jari in doel te staan.
TK mocht aftrappen en dan ging het vlug . Bal naar voren , Droessaert verlengde met het hoofd en Fierens werkte koelbloedig af. Er waren welgeteld 8 seconden gespeeld.(1' 0-1)
Juve speelde met de daver op het lijf en achteraan was onzekerheid troef.
Juve repliceerde langs Joachim maar doelman D'hauwers waaide het schot uit doel.(4')
TK toonde zich dodelijk efficint toen Dierickx en na amper 9' 0-2 van maakte , ditmaal vanuit een scherpe hoek.(9' 0-2)
De match was al gespeeld. TK deed in de eerste helft wat het wou en Bouyalaoui troefde Bjorn af , sneed naar binnen maar schoot naast.(15')
Het was slechts uitgesteld. Op een bal in de rug van de verdediging mocht Fierens alleen op Jari afgaan. Die kwam ver uit zijn doel maar Fierens loste dat op met een simpele lobbal.(20' 0-3)
Een afstraffing dreigde.
Nicky probeerde het met een kopslag maar die ging voorlangs en de aanstormende Blokkie kon er net niet bij aan de tweede paal.(26')
Yannick nam een voorzet van Joachim in een tijd vol op de slof maar de bal ging centimeters naast de eerste winkelhaak buiten.(28')
De match kwam nu meer in evenwicht en op het einde van de eerste helft zocht Juve nog nadrukkelijk naar de aansluiter.
Eerst nog mikte Blokkie voorlangs (44')
De beste kans kwam er net voor affluiten op een vrije trap centraal voor doel aan de rand van de 16 meterlijn. Yannick plaatste de bal keihard naar de winkelhaak maar toch haalde D'Hauwers de bal nog weg. Het mocht echt niet zijn voor Juve.(45')

Ruststand 0-3

Tom wisselde Jordy tijdens de rust en Simon kwam in zijn plaats.Tevens werd het systeem aangepast , achteraan man op man en een mannetje meer erbij in de het middenveld.
Dat hield natuurlijk risico's in en die werden onmiddellijk afgestraft door Dierickx toen die eerst reageerde op een afgeweerde bal van Jari en in doel deponeerde.(46' 0-4)
Even later mocht hij op een identieke fase de forfaitcijfers op her bord zetten. (56' 0-5)
Jari stond bij momenten in een schietkraam.
Na een uur kregen Dierickx en Droessaert rust en meteen kwam Juve beter in de match.
Blokkie zette de eerredder op het bord met een gekruist schot dat via de verste paal binnenging.(70' 1-5).Nog geen minuut later zette Simon de eindcijfers op het bord na voorbereidend werk van Niels.(71' 2-5)
On danks verder aandringen van Juve veranderde de stand niet meer.
Zelfs al kreeg het in de slotminuut een penalty. Doelman D'hauwers stopte de elfmeter van Nicky en ook in de herneming lukte het niet. (90')
Juve zag het treffen tegen Berlare door de neus geboord. Het verloor de match al nog voor ze begonnen was.
Toch kunnen we terugblikken op een goed seizoen waarin de doelstelling (top 5) bereikt is.
Vanaf nu ligt de focus op het volgende seizoen. .

Juventus speelde met : Bourgeois Jari, Van Den Bremt Bjorn (69' Van De Velde Wouter ), Van Riet Carl , Verbeiren Jordy (46' De Muyter Simon), Boone Yannick , Van Den Steen Nicky, De Block Joachim , Claus Jochen , Van De Velde Wouter, Copers Ward (67' De Smedt Niels ) , Stevens Maxim
Wisselspelers : De Smedt Niels ,Van De Velde Wouter , Macharis Jeroen , De Muyter Simon
Gele kaarten : Van de Velde Wouter
Rode kaarten :
Doelpunten : De Block Joachim , De Muyter Simon

© FC JUVENTUS SCHOONAARDE 2014

Laatst bijgewerkt April 29, 2019