Interessante links


Sp Waasmunster


Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen!
Inschrijven
Uitschrijven
Hosting door YMLP.com

MATCHVERSLAG

SKL Doorslaar - Juventus 2-1

.Juve moest voor de verplaatsing naar leider SKL een halve ploeg missen. Kenneth en Wouter waren geelgeschorst. Verder ontbraken Pieter (nog herstellende van de hamstringblessure) , Jordy (donderdagavond uitgevallen op training) , Simon (nog altijd op de sukkel met het scheenbeen) en Jeroen. Robin kon wel op de bank plaatsnemen na zijn kwetsuur.
SKl zocht een snelle voorsprong maar dat leverde enkel meer balbezit op. Joachim tekende voor de eerste noemenswaardige poging maar zijn schot werd in hoekschop gewerkt door een sliding van de laatste man (5')
De thuisploeg was een ietsje scherper in de eerste helft en had vooraan meer kwaliteit lopen dan onze jongens. Toch werden deze aartsgevaarlijke spitsen goed opgevangen
Een snelle tegenstoot van de thuisploeg met een uitbraak over links liet Tronckoe toe om een perfecte voorzet te versturen. Grisha kon er nog net met de vingertoppen aan voor de neus van Traore en M'Bayo.(13')
De volgende prik was raak. Verhelle glipte door de buitenspelval en die liet de uitgekomen Grisha geen schijn van een kans.(17' 1-0)
Juve kwam nu beter in het stuk voor. Een vrije trap van Carl zette Joachim alleen voor doelman Moens maar Blokkie mistte gedeeltelijk de interceptie waardoor de doelman de bal simpel kon oprapen.(27').
Blijkbaar bouwde de thuisploeg meer zekerhrid in na deze kans want de match verviel in veel middenveldspel en werd evenwichtig.
Op het einde van de eerste helft kwam er dan toch meer animo in de match.
Toen Traore de bal toegespeeld kreeg had hij meteen door dat Grisha tamelijk ver uit zijn doel stond. Hij probeerde dan ook een lob die evenwel tegen de dwarsligger te pletter sloeg.(40')
Een met de borst teruggelegde bal van een verdediger naar zijn doelman was iets te kort en Joachim zat er tussen. Gans Juve claimde een penalty en zelfs de scoutende mensen van st Gillis gaven ons gelijk. (Misschien moeten wij de beelden van St Gillis eens opvragen). Maar de bal ging niet op de stip(42').

Ruststand 1-0

Geen wijzigingen tijdens de rust .
Juve begon de tweede helft met de intentie om te scoren. Van een overwicht van de leider was nu geen sprake meer.
Op een vrije trap van Carl waagde Joachim zijn kans en mikte naar de winkelhaak maar doelman Moens bleef op post.(48').
Op een snelle counter van Juve moest Moens ver uit zijn doel komen om de bal te ontzetten voor de neus van Blokkie.(55')
Doordat Juve meer aanvallend speelde kreeg de thuisploeg ook af en toe een kans. Mbuyu knalde in de draai naast.(60')
Toen Gert op links aan de haal ging en de bal voor doel bracht zette Joachim met een opwippertje de doelman in de wind maar een bos van spelers beletten Blokkie om te scoren.(65')
De wedstrijd werd ruwer maar kaarten bleven achterwege.
Een vrije trap van D'Hondt centraal voor doel, afstand 25 meter , leverde evenwel niets op voor SKL.(67')
Als Juve daarop een goede aanval opzette dook Gert de grote backlijn in maar hij werd onderuit getrokken door een verdediger. De bal ging op de stip en Joachim stuurde doelman Moens naar de verkeerde hoek.(67' 1-1)
De thuisploeg kon zich geen puntenverlies permiteren en ging nu resoluut voor een tweede treffer.
Een aantal spelers die plots aan "vallende ziekte" leden probeerden de ref te misleiden.
Max ging aan de wandel over de linkerflank maar zijn voorzet/schot bereikte niemand en ging naast doel.(78')
Mbuyu ging op links op snelheid door en ontweek achtereenvolgens tackels van Carl en Bjorn maar ging dan voor eigen succes en schoot voorlangs. Een pas achteruit naar de aanstormende spitsen was hier een uitstekende keuze geweest ((80').
De match leek op een gelijkspel af te stevenen maar helaas. Een vrije trap van de SKL ,in de muur getrapt , glipte er toch door maar de bal had geen snelheid meer. In een ultieme reflex stak Ricky de voet voor de bal en die verdween tergend traag in de verste hoek.(2-1 83')
Juve zette nu alles op alles om nog een gelijkspel te forceren. Het pakte zelfs uit met elf veldspelers want Grisha was de laatste vijf minuten in de aanval te zien.
Verder dan een doorgekopte bal van Bjorn De Bruycker die door doelman Moens werd gepakt , kwamen onze jongens niet meer.
SKL kwam met de bibber vrij tegen een ploeg waarvan er (dixit SKL trainer) maar twee jongens konden voetballen. Ze hebben vandaag het tegendeel bewezen.
Volgende week van het ene uiterste in het andere . In plaats van de leider krijgen we nu de rode lantaarn op bezoek. Een zege is een must. Maar met een ploeg die de laatste weken toch al wat punten pakte kan je nooit weten.

Juventus speelde met : Bracke Grisha ,Van Den Bremt Bjorn, Van Riet Carl ,Van den Abbeele Lars , Stevens Maxim , Claus Jochen (82' De Smedt Niels ) , De Smet Gert , Bjorn De Bruycker, De Block Joachim , De Witte Robbe ( 67' Daelman Robin), Collewaert Ricky

Wisselspelers : Haegeman GertJan , De Haeck Tony , Daelman Robin , De Smedt Niels
Gele kaarten :
Rode kaarten :

Doelpunten : De Block Joachim© FC JUVENTUS SCHOONAARDE 2014

Laatst bijgewerkt Januari 14, 2018