Interessante links


Sp Waasmunster


Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen!
Inschrijven
Uitschrijven
Hosting door YMLP.com

MATCHVERSLAG

Juventus - Sp Waasmunster 2 - 1

Weer wat aanpassingen voor Tom. Robin , de laatste weken goed bezig , is minstens een zestal weken out wegens een kwetsuur aan de mediale band. Bjorn kwam hem vervangen. Ook Simon meldde zich ziek en Gert nam zijn vertrouwde stek in .Maxim en Pieter , beiden uitgevallen vorige week , werden opgelapt en konden hun plaats weer innemen.
Juve startte met windvoordeel maar het was duidelijk dat de vice-leiders de 0-5 van vorig seizoen wilden revancheren.
In de aanvangsfase waren ze zelfs iets scherper dan onze jongens. Catrysse Jonas kreeg al meteen een reuzekans toen hij vrij voor Grisha mocht afdrukken vanaf de grote rechthoek. Jonas mikte echter over(3').
De kansen golfden heen en weer.
Nu was het de beurt aan Juve. Gert ging door op rechts op karakter , bracht de baan voor doel waar hij nog licht afweek op een been van een bezoeker waardoor Jordy te verrast was om in doel te verlengen.(7')
Van Bossche kopte een hoekschop nipt over de dwarsligger.(8')
Weer naar de overzijde waar Gert nog onbaatzuchtig een assist verkoos boven eigen glorie. Het was echter de verkeerde keuze en de verdediging ruimde op.(9')
Toen viel het even stil. De tweede adem was welkom ophet erg zware terrein.
Eenmaal die gevonden kwam ook de kansen terug.
Gert stuurde Joachim diep en die mocht alleen op doelman Vermeulen afgaan. Het schot van "blokkie" was echter onvoldoende om de doelman te vloeren.Een dot van een kans!(23')
Sensatie even na het halfuur toen Pieter in een reflexbeweging de bal beroerde en die viel voor de voeten van Grisha die de bal opraapte. De ref , niet altijd logisch in zijn beslissingen , zag er een vrijwillige terugspeelbal in en legde de bal op 1 meter buiten de kleine rechthoek. Dat daarbij de muur op geen 9,15 meter stond is blijkbaar van ondergeschikt belang. Gans de ploeg op de doellijn maar tot grote opluchting werd de bal nog voor de doellijn gekeerd. (30')
Beld probeerde Grisha nog te verschalken met een lobbal maar die ging wel over Grisha maar ook over het doel.(32')
Van Bossche waagde nog zijhn kans vanop 23 meter maar de bal zeilde naast.(38')
De stortregen zorgde er voor dat er niet meer gescoord werd voor de rust. .

Ruststand 0-0

Geen wijzigingen tijdens de rust De regen was intussen overgegaan in smeltende sneeuw. Toch probeerden de beide ploegen hun uiterste best om de supporters op te warmen.
Maxim waagde zijn kans van iets buiten de 16 meter maar zijn schot ging recht op doelman Vermeulen af.(51')
En tel later mikte Jordy over de winkelhaak.(52')
Juve , nu naar de favoriete goal toonde zich de betere en de kansen kwamen er meer en meer.
Toen Joachim door het centrum spurtte maakte laatste man Van Dyck een fout op onze spits net buiten de grote backlijn. Waasmunster moest verder met 10 man maar de vrije trap leverde niets op.(60')
Juve kan normaliter weinig voordeel halen uit een man meer situatie en opnieuw leek dit waarheid te worden.
De bezoekers plooiden zich dubbel en kwamen zelfs op voorsprong toen Van Bossche een eerder door Grisha afgeweerde knal in de rebound in de winkelhaak knalde.(71' 0-1)
Tom haalde er meteen een aanvaller bij en Juve kwam er nu sterker uit.
Gert probeerde het met een wanhoopschot maar mikte naast.(75')
Toen hij een minuut later opnieuw mocht aanleggen was de doelman gezien maar nu kopte de verdediger Catrysse de bal uit het doelvlak.(76')
Waasmunster geraakte nu nog amper uit de omknelling.
Een scrimmage voor doel met een paar afgeweerde schoten kwam voor de voet van Joachim die vanuit een scherpe hoek genadeloos binnen knalde.(78' 1-1)
Juve rook nu bloed . Een schot van Maxim werd door doelman Vermeulen met n hand uit het doelvlak geslagen. De bal viel op het hoofd van Joachim die voor doel kopte waar Jeroen koelbloedig binnen schoot.(84' 2-1)
Waasmunster zette nog een slotoffensief in maar Grisha redde de meubelen op een schot van Catrysse.(89')
In de slotminuut sloeg een bezoekend schot nog via de onderkant van de dwarsligger opnieuw in het veld.(90')
Het was dus nog even bibberen in de slotfase (en dat was niet alleen van de koude) maar finaal bleef Juve verdiend overeind en kon het feestje ,dat nog behoorlijk lang duurde , beginnen. Het liedje van Jef Van Uytsel zal weer populair zijn maandag.
Volgende week zaterdag de verplaatsing naar Haasdonk , weer een topper.Dat zal zonder Joachim moeten gebeuren daar die vandaag zijn derde gele kaart kreeg. .

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Van Velde Wouter (86' De Saedelaere Kenneth), Elinckx Pieter , Van Riet Carl, De Bruycker Bjorn , Stevens Maxim , Van Den Bremt Bjorn , Claus Jochen (81' Van den Abbeele Lars) , De Block Joachim, De Smet Gert, Verbeiren Jordy ,

Wisselspelers : Haegeman GertJan , De Saedelaere Kenneth , Van den Abbeele Lars , Macharis Jeroen
Gele kaarten : Bracke grisha , De Block Joachim
Rode kaarten :

Doelpunten : De Block Joachim , Macharis Jeroen

© FC JUVENTUS SCHOONAARDE 2014

Laatst bijgewerkt November 13, 2017