Interessante links


Sp Waasmunster


Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen!
Inschrijven
Uitschrijven
Hosting door YMLP.com

MATCHVERSLAG

Waasmunster - Juventus 1-0

Voor de trip naar de leider kon Tom weer beroep doen op het geschorste trio ,Max , Jordy en Bjorn. Simon was gekwetst en ontbrak. Jochen zat op de bank na eijn blessure.
De match verliep gelijkopgaand met zelfs licht overwicht voor Juve , het eerste halfuur.
Robbe , in de belangstelling van Sparta (nvdr)spurtte diep en mocht alleen op doelman Vermeulen afgaan maar die redde nog net voor de lijn (6')
Carl probeerde een vrije trap vanop 25 meter rechtstreeks in doel te trappen maar had blijkbaar een boterham te weinig gegeten en Vermeulen ving de bal op.(15')
Bjorn nam een crosspass mee met de borst , schakelde zijn man uit en drong het strapschopgebied binnen . Met binnenkant links probeerde hij met een plaatsbal naar de tweede paal doelman Vermeulen te verschalken maar die ging gestrekt naar de bal en klemde die.(24') Hier zat veel meer in.
Juve zakte wat weg en Waasmunster kwam meer dreigen.
Welvaart trok mee in de aanval , kreeg de bal toegespeeld aan de rand van de grote rechthoek en haalde hard uit. Grisha pareerde maar kon niet klemmen. Welvaart was er als eerste bij en dook schuinlinks alleen voor doel op. Maar Grisha haalde ook zijn tweede poging miraculeus van de lijn.(30')De beste kans van de match voor de thuisploeg .
Een schot van Maxim werd slechts in twee tijden gestopt door de doelman.(34')
Toen Kenneth Wouter aan de overzijde vrij speelde mocht deze op doel afgaan. Eerst nog een mannetje uitkappen en dan op doel knallen , maar Welvaart dekte zijn korte hoek uitstekend af.(36')
De laatste 10 minuten voor de rust ging Sparta meer dreigen.
Een vrije trap van Cisse vanop 20 meter , op een ideale plaats , werd door Grisha in twee tijden onschadelijk gemaakt.(37')
Waasmunster vond dan toch een gaatje in de verdediging en Catrysse opende de score .(39' 1-0)
Tot de rust wijzigde de stand niet meer.

Ruststand 1-0

Bij de rust wisselde Tom de trekkebenende Jordy door Jochen .
Ook na de rust kegen we een evenwichtige partij en ondanks de winterse toestand, ijskoude snijdende wind en lichte vorst, was er toch wat actie nodig om ons aan op te warmen.
Maxim kreeg een kans toen een bal aan het penaltypunt bleef hangen maar uiteindelijk probeerde hij het met een te zwakke kopbal , zonder succes.(59')
Aan de overzijde mikte Van Bossche een afvallende bal naast het doel.(66')
Een nieuwe vrije trap van de thuisploeg , ditmaal getrapt door Van Driessche stierf in de armen van Grisha een stille dood(69').
Een misverstand tussen Carl en Grisha moest door de eerste nog net voor de lijn weggeveegd worden.(72')
Jeroen kwam Robbe vervangen maar die stond amper op het veld want bij een volgende actie moest hij op zijn beurt het veld verlaten. In zijn plaats kwam Dani.
Juve ging in de laatste 10 minuten verwoed op zoek naar de gelijkmaker. Bjorn ging mee de aanval versterken. En dat leverde bijna succes op.
Een vrije trap , centraal voor doel gedropt werd door Bjorn met de hoofd verlengd. De uitgekomen doelman ging volledig de mist maar de bal werd nog miraculeus van de lijn gehaald door een verdediger.(85')
Een foutje van Dani werd bijna afgestraft maar Grisha stopte de poging.(86')
Op de snelle tegenstoot plaatste Bjorn de bal maar nipt naast de kruising.(86')
Bij de ultieme aanval van Juve devieerde Bjorn zijn kopbal op de dwarsligger , tot grote wanhoop van de Juve aanhang.(90')
Juve verdiende vandaag zeker een punt , maar het heeft (weer eens) niet mogen zijn.
Volgende week de thuismatch tegen Haasdonk dat met zijn nieuwe trainer 6 op 6 haalde en ditmaal Grembergen over de knie legde. Het wordt spannend onderaan.

Juventus speelde met : Bracke Grisha , Elinckx Pieter , De Block Joachim , Bjorn De Bruycker , Van De Velde Wouter , De Witte Robbe (73 ' Macharis Jeroen80 ' Jacobs Dani ) , De Saedelaere Kenneth , Van Riet Carl , Stevens Maxim , Verbeiren Jordy (46' Claus Jochen) , Van Den Bremt Bjorn
Wisselspelers : Haegeman Gert-Jan , Jacobs Dani , Macharis Jeroen , Claus Jochen
Gele kaarten : Verbeiren Jordy
Rode kaarten :

Doelpunten :

© FC JUVENTUS SCHOONAARDE 2014

Laatst bijgewerkt Maart 18, 2018