Beste Marcel,

 

Namens het bestuur en de speelsters van damesploeg F.C. Juventus waar jij twintig jaar lang als voorzitter fungeerde zou ik graag hier vandaag een woordje van dank tot u willen richten.

 

Bedankt Marcel, voor de vele mooie momenten die we doorheen de jaren samen met jou mochten beleven en voor de fijne en aangename samenwerking onder de bestuursleden.

Nooit is er onder ons een conflict of een woord van ruzie gevallen. Daarom Marcel hebben we voor jou zoveel respect op te brengen.

Desondanks je nooit graag in de schijnwerpers stond toonde je voor onze ploeg steeds een tomeloze inzet en was je er altijd heel graag bij.

 

Bedankt Marcel, om elk van ons op jou manier een plaatje te geven in je hart. Ook al was je een man van weinig woorden, toch wisten we als zich een probleem stelde we ons steeds tot jou konden en mochten richten en je dit steeds als een “goede vader” trachtte op te lossen.

Als een goed herder over zijn schaapjes zo waakte jij over ons…

 

Ook bedankt Marcel, om ook op iedere wedstrijd trouw aanwezig te zijn. Voor de meisjes was je een stille steun en sterke kracht. EN JIJ ?

Jij genoot als een stille genieter..

Vorig vrijdag toen we met z’n allen samen waren beseften we dat het nooit meer hetzelfde zou worden zonder jou erbij.. Het gemis weegt zwaar door.

Toch mag je van ons aannemen dat we je in ons hart meedragen en we bij dit afscheid geen vaarwel zeggen, maar tot ziens !

Het ga je goed aan de overkant en we hopen dat je ook van ginder uit een oogje in het zeil zal houden om op die manier over ons te blijven waken.

BEDANKT VOOR ALLES

Dit vanwege het bestuur en alle speelsters van F.C. Juventus

 

                                                                                                         

 

                                                                                  Gaby De Smet